Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Misiekhc, fajna kompozycja. Według mnie powinieneś spróbować ostrzejszych pędzli bo teraz wszystko jest zbyt miękkie. Myslę, że wtedy byłoby jeszcze lepsze.

Napisano

weedlog: po prostu rządzisz :)

misiekhc: można by jeszcze bardziej uwypuklić poszczególne plany, jak np.: 'sznur' mógłby być prawie czarny, no i można by pojechać tło coś w stylu ruin WTC, bardzo by pasowało do tej pracki

Napisano

no weedlog veeeery, veeeery nice ;]

niecale 1,5h, bez refkow, całość 3 (slownie: trzema) pedzlami malowana... to tak z pozdrowieniami dla moich ulubiencow od filtrowania fotek :)

ob_widoczek_1_1.jpg

pzdr...

Napisano

aha... no i w sensie rozbierznosci prac...bo przeciez jedna osoba nie moze malowac roznie, zaleznie od tego co chce przedstawic... to jeszcze to, ok 30 min...

ob_con_1_medium.jpg

pzdr...

Napisano

amrun jak mogłeś się wycofać z bitwy! :( przez jakiegoś gowniarza ktory nie ma pojecia o czymkolwiek ;( miales pierwsze miejsce zapewnione :(

eh, czlowieku, nie przejmuj sie takimi lolami tylko rysuj dalej bo az przyjemnie popatrrzec :)

Napisano
(...)

amrun. dobre te speedy:) wogole masz ciekawa kreske.

(...)

dobrze, że Amrun to nie kobieta bo mógłby się trochę zawstydzić...

pozdrawiam

śliniący się na widok wspaniałych prac Loozack

Napisano

Amrun : hehe niezle :)

2. czemu zniknales z bitwy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - chciales nam dac rowne szanse ;))) ??? hhehehe

szkoda mam anadzieje ze ukonczysz ten rysunek z a10 i tankiem ;) bo zapowiadal sie calkiem extra

3.weedlock niezly pejzarzyk ;)

ma ktos moze pedzle do shopa ; krew ( plamy etc ?) ? bo qrcze format robilem i mi wcielo [email protected] z gory dzieki

sory za ot

Napisano

weed fajnie fajnie, tylko ta firguka za bardzo sie rzuca w oczy i odwraca uwage :]

misiek bardzo fajnie :) moze troche zabraklo zroznicowania planow, dodac troche dymu i bedzie jeszcze lepiej

a ode mnie trzech moas

moas.jpg

Napisano

ludzie może jakieś ostrzeżenie na przyszłość: uwaga, zbyt wysoki poziom :D jak mam brać pod uwagę koncept, to dla mnie najciekawszy jest rycerz Anji'ego... a wykonanie, no jasne! Amrun ;)

Napisano

ej noooo...a mi piórko siadło.wrr...nie ma może kto informacji gdzie mozna by kupić same piórko do pentagramu?? qrna takie prace a ja czuję się jak bez rąk =|

Napisano
Amrun i weedlog sa gdzies wasze prace w rozdzielczosciach na jakich pracujecie?

JoKeR

nic mi o tym nie wiadomo :) a rozdzielczosci sa rozne, np ten obrazek to 50%, ale roznie z tym jest, czesto mam duzy na poczatku a potem jak juz mi komp ledwo otwiera to zmiejszam ;)

ladnie, ladnie...

ob_con_5.jpg

pzdr...