Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,6k
  • Wyświetleń 1,7m
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

ode mnie tez jeszcze jeden dzis crapik

ps. deus ta ramka troche nie pasuje :] (o gradient mi chodzi)

zep.jpg

Napisano

b. fajnie mayk, mooze troche glowa za mala

belial daj spokoj nie jest zle, wlosy fajne, choc koncowki poszarpane lekko:]

dwa szybkie sandcrawlery... to jest crap :D

pzdr

scrawl.jpg

Napisano

o crap'ach to nic nie mowcie :D ... co prawda ultraspeeders 3 i pol minuty ... lesna zjawa

oc9eda934gd6j0hj.jpg

Napisano

Tresciwa ilustracja jaka zmiana sie dokonala u mnie

tablet.jpg

krotki opis tego na dole:kable tu kable tam...kanciaste kreseczki.Ale twardziel jakich malo Tablet DEXXA troche mniejszy od Volito:D okablowany niezle poziomow nacisku...niema...no dobra jest...1.Oczywiscie nei liczy sie narzedzie.Sluzyl mi 3 lata i sie trzyma doskonale.Lecz czas na zmiane:D

A tu pierwszy obrazek dokonany nowym nabytkie.Nieprzesadze jak powiem ze to jedna z najlepszych inwestycji jakich dokonalem:DPolecam Wacom Volito 2... na dodatek tani:D(relatywnie:])

wacomem.jpg

Napisano

taki koncepcik - mial byc WIP, ale po wstepnym kolorze chyba sie zniechecilem ;)

linecopy6hn.jpg

Napisano

a odemnie taki bardzo szybki speedokoncept wzorowany na stateczku z w40k dawn of war, btw; co to crap? ;o ;)

statek45wo.jpg

Napisano

z foty oczywiscie... oloweczek (6B :P)i fotka z cyfraka no i troszke szopa of coz.

slonik.jpg

Napisano

witam Wszystkich serdecznie!!

a ja tak od tygodnia sobie wątek oglądam i postaniowiłem cos podesłać a ze nie posiadam jeszcze tabletu to olejnie pokaze (tablet niedługo)

taki trzygodzinny szkicyk z natury (wiem mala glowa)

aaale niektórzy tutaj to łapke mają niezłą, gratuluje

Napisano

hm...to w sumie ja tez cus wrzuce...ja rowniez tabletu nie posiadam i poki co sie na to nie zapowiada ale tu chyba mozna wrzucac nie? Olej, jakies pol nocy (spid jak na olej ;DD) Pozdrawiam.

olej.jpg

Napisano

heloł

wow jmtm00, bardzo fajne...takie jakie jest

slonik bardzo sloniowaty ;)

i zgodnie z zasadami kotlecik taki...

exit.jpg

pzdr...

Napisano

fajne fajne szczegolnie prostota ostatniego mnie powala;)

no i regulaminowo zabka odemnie:D

34ca.jpg

Napisano

Speedziorek ode mnie: tytuł wersji roboczej "Wooden Town" :P

woodentown8us.jpg

Napisano

kengi, świetny słoń, chętnie bym go obejrzał w większej rozdzielczości i bez napisów

8949463low5kt.jpg

Napisano

amrun te koniki fajne kolorki, obrazek tez git taki bajkowy troche. ja lubie.

chwila oddechu od pracy crunch time cholera chce juz swieta.

no i na szybko:

samuraii.jpg

Napisano

z samoobrony latynos. fajny ten ps;]

latynos7hg.jpg

ps. zeby ktos nie pomyslal ze mnie samoobrona tuziedz lepper jara;] leje na niego jak i na innych cieplym moczem. to moj stosunek do polityki :]

Napisano

nooo dobrywieczor!

kupilem w koncu tablet a to pierwsze wypocinki w ps

chyba trzeba bedzie pouczyc sie programu

pierwsze koty za ploty

pozdrawiam

Napisano

y o :D

jako że jutro zaczynam kurs rysunku, pomyślałem że wrzucę jakieś dzieło z przed, tymbardziej że kilka krytykowanych osób wypominało mi że się nigdy w 2d nie ujawniałem :)

niestety nie mam skanera więc nie mogłem dać czego chciałem, daje to co mam tylko na kompie. kolega prosił o zrobienie jakiejś postaci na koszulkę jakiegoś dja no to ja z moimi pieknymi zdolnościami wykonałem na fizyce tą wymiatającą PrAcKę ! !

ELO ZIMALE PRZYWITAJCIE ZIOMA W 2D

mati-forum.jpg

Napisano

Jakas godzinka w psie. Nawet nie wiedzialem ze potrafie narysowac cos czleko-podobnego :D

10wi.jpg

i mejking :)

24pe.jpg

Napisano

noto i cos odemnie:) jak zwykle cos chorego;]

deus fajny szkic;) podoba mi sie landszafte tez;]

maciekg- podoba mi sie to drzewko. choc szczerze troszkie zalatuje gorem z CG. ale moze to tylko moj chory umysl...

ruda6yn.jpg

Napisano

arturros nie znam gore'a ale jesli robi takie klimaty to sie nim zainteresuje chyba :], a generalnie chcialem sobie poprostu uderzyc cos innego niz zwykle bardziej kreskowkowo czy jakos tam

skalka.jpg

Napisano

szybki szybki taki 10min zeby se paintera tylko odpalic przed snem :]

Napisano

No dobra dawno mnie tu nie bylo, a jako, iz nikt nie komentuje moich prac to nawet nie zauwazliscie :P no niewazne :) moze tym razem lepiej:

speedfacet1.jpg

JoKeR

Napisano

ja tez mialem kiedys tablet dexxy, teraz bawia sie nim kumple, strasznie go wspominam, ale bylem mlody naiwny a on byl taki tani :D

speeed1.jpg