Napisano 17 Listopad 200519 l ode mnie tez jeszcze jeden dzis crapik ps. deus ta ramka troche nie pasuje :] (o gradient mi chodzi)
Napisano 19 Listopad 200519 l b. fajnie mayk, mooze troche glowa za mala belial daj spokoj nie jest zle, wlosy fajne, choc koncowki poszarpane lekko:] dwa szybkie sandcrawlery... to jest crap :D pzdr
Napisano 19 Listopad 200519 l o crap'ach to nic nie mowcie :D ... co prawda ultraspeeders 3 i pol minuty ... lesna zjawa
Napisano 19 Listopad 200519 l Tresciwa ilustracja jaka zmiana sie dokonala u mnie krotki opis tego na dole:kable tu kable tam...kanciaste kreseczki.Ale twardziel jakich malo Tablet DEXXA troche mniejszy od Volito:D okablowany niezle poziomow nacisku...niema...no dobra jest...1.Oczywiscie nei liczy sie narzedzie.Sluzyl mi 3 lata i sie trzyma doskonale.Lecz czas na zmiane:D A tu pierwszy obrazek dokonany nowym nabytkie.Nieprzesadze jak powiem ze to jedna z najlepszych inwestycji jakich dokonalem:DPolecam Wacom Volito 2... na dodatek tani:D(relatywnie:])
Napisano 19 Listopad 200519 l taki maly obrazeczek i nieudana walka z proporcjami:-) pozdro! maciekG fajne pracki
Napisano 19 Listopad 200519 l taki koncepcik - mial byc WIP, ale po wstepnym kolorze chyba sie zniechecilem ;)
Napisano 19 Listopad 200519 l a odemnie taki bardzo szybki speedokoncept wzorowany na stateczku z w40k dawn of war, btw; co to crap? ;o ;)
Napisano 20 Listopad 200519 l z foty oczywiscie... oloweczek (6B :P)i fotka z cyfraka no i troszke szopa of coz.
Napisano 20 Listopad 200519 l kengi mistrzowskie :D :D ode mnie: "The Emperor's Chosen", wybrańcy imperatora czyli Kosmiczni Marines, tutaj zniszczona przez nalot Gwardii baza kilka godzin roboty kolory i kompozycja na podstawie własnego screena z gry http://images3.fotosik.pl/4/4fcu4i6k6r8eilex.jpg
Napisano 20 Listopad 200519 l witam Wszystkich serdecznie!! a ja tak od tygodnia sobie wątek oglądam i postaniowiłem cos podesłać a ze nie posiadam jeszcze tabletu to olejnie pokaze (tablet niedługo) taki trzygodzinny szkicyk z natury (wiem mala glowa) aaale niektórzy tutaj to łapke mają niezłą, gratuluje
Napisano 20 Listopad 200519 l hm...to w sumie ja tez cus wrzuce...ja rowniez tabletu nie posiadam i poki co sie na to nie zapowiada ale tu chyba mozna wrzucac nie? Olej, jakies pol nocy (spid jak na olej ;DD) Pozdrawiam.
Napisano 20 Listopad 200519 l heloł wow jmtm00, bardzo fajne...takie jakie jest slonik bardzo sloniowaty ;) i zgodnie z zasadami kotlecik taki... pzdr...
Napisano 21 Listopad 200519 l fajne fajne szczegolnie prostota ostatniego mnie powala;) no i regulaminowo zabka odemnie:D
Napisano 22 Listopad 200519 l kengi, świetny słoń, chętnie bym go obejrzał w większej rozdzielczości i bez napisów
Napisano 23 Listopad 200519 l amrun te koniki fajne kolorki, obrazek tez git taki bajkowy troche. ja lubie. chwila oddechu od pracy crunch time cholera chce juz swieta. no i na szybko:
Napisano 23 Listopad 200519 l z samoobrony latynos. fajny ten ps;] ps. zeby ktos nie pomyslal ze mnie samoobrona tuziedz lepper jara;] leje na niego jak i na innych cieplym moczem. to moj stosunek do polityki :]
Napisano 25 Listopad 200519 l nooo dobrywieczor! kupilem w koncu tablet a to pierwsze wypocinki w ps chyba trzeba bedzie pouczyc sie programu pierwsze koty za ploty pozdrawiam
Napisano 25 Listopad 200519 l y o :D jako że jutro zaczynam kurs rysunku, pomyślałem że wrzucę jakieś dzieło z przed, tymbardziej że kilka krytykowanych osób wypominało mi że się nigdy w 2d nie ujawniałem :) niestety nie mam skanera więc nie mogłem dać czego chciałem, daje to co mam tylko na kompie. kolega prosił o zrobienie jakiejś postaci na koszulkę jakiegoś dja no to ja z moimi pieknymi zdolnościami wykonałem na fizyce tą wymiatającą PrAcKę ! ! ELO ZIMALE PRZYWITAJCIE ZIOMA W 2D
Napisano 26 Listopad 200519 l Jakas godzinka w psie. Nawet nie wiedzialem ze potrafie narysowac cos czleko-podobnego :D i mejking :)
Napisano 27 Listopad 200519 l noto i cos odemnie:) jak zwykle cos chorego;] deus fajny szkic;) podoba mi sie landszafte tez;] maciekg- podoba mi sie to drzewko. choc szczerze troszkie zalatuje gorem z CG. ale moze to tylko moj chory umysl...
Napisano 27 Listopad 200519 l arturros nie znam gore'a ale jesli robi takie klimaty to sie nim zainteresuje chyba :], a generalnie chcialem sobie poprostu uderzyc cos innego niz zwykle bardziej kreskowkowo czy jakos tam
Napisano 28 Listopad 200519 l No dobra dawno mnie tu nie bylo, a jako, iz nikt nie komentuje moich prac to nawet nie zauwazliscie :P no niewazne :) moze tym razem lepiej: JoKeR
Napisano 28 Listopad 200519 l ja tez mialem kiedys tablet dexxy, teraz bawia sie nim kumple, strasznie go wspominam, ale bylem mlody naiwny a on byl taki tani :D
Napisano 29 Listopad 200519 l taka szybka praca kolo 1h;/ misiekhc bardzo fajnie:) Amrun masz moze jakis pracki malowane metoda tradycjonalna:)?? Deus mile pracki oj mile