razor Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 powyzsze popelnilem ze wzgledu na zasady tego tematu, a juz od jakiegos czasu chcialem napisac ze mam full respect dla Deusa - pelen podziw za postepy jakie zrobil (juz nie musi spamowac shouta dla wyroznienia na glownej stronie :) podziwam tez Łukasza Jaskólskiego za to jak potrafi przekazac tak wiele pokazujac tak niewiele, twoje szkice (np. te pustynne) zrobily na mnie ogromne wrazenie wlasnie z tego wzgledu. Oczywiscie grats dla kazdego kto wspoltworzy 'speed painting' - od przegladniecia tego tematu zaczynam swoj dzien. ...moze i ja kiedys zalapie o co w paintingu chodzi i zaczne cos tutaj wrzucac ;) aha, a co do pracki to powstala w 30 minut, kazdy element jest calkowitym przypadkiem poniewaz nie mialem zadnego pomyslu na pracke, wiec poprostu siadlem i zaczalem machac po tablecie ;] software: GIMP bez uzycia warstw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 takie.. ni to pies ni wydra... http:// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snake! Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 Leander: podziwiam Cię wszystkim, czym moge:) a tutaj moja okolica (1h) mój pierwszy speed i mile oczekiwana krytyka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mizu Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 ostatnio gralem sporo w ragnaroka, a tutaj moja wersja itema yggdrasil fruit(owoc ktory leczy wszystkie rany i choroby) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 chciałem spytac czy ta pracka z kobietą co malowałes/malujesz o której pisałes to w pełni digital ?Kobieta jest digital, tylko w tle wrzucilem jakies zdjecie z lozkiem, ktore wstawilem na probe i zostalo gdzies w tle pod farbą ;) leander ty jestes na asp w katowicach czy mi sie wydaje??wydaje Ci sie niestety :) Nie przyjeli mnie na asp. Chcieli jakas teczke, wiec im dalem linka do speedów. Nie wiem.. moze nie mają internetu.. joke ;) hehe Snake!: Z tym podziwem bym sie wstrzymal. Juz po podpisie widac, ze nie dorastam Tobie do piet :) Tak swoją drogą mam duży sentyment do Siemiatycz. Mialo byc paint to post ale sie zasiedzialem. Z punktu widzenia uzytecznosci, to raczka jest malo praktyczna, ale, sladem Leonardo Da Vinci, postanowilem zaprojektowac jakas bezuzyteczna bron ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 pif paff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eol Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 ->leander I like your gun :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 leander - podziwiam cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 leander - twoje pracki po prostu wymiataja, eol - fajny samolocik wrzucilem jednak na spidy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 leander: a szkoda:) [ ze netu nie maja ] dobra, to hurtem: fajny pistol, fajny samolocik, fajny robot ;) a twarz tej babki u gory do mnie nie przemawia. ptp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sauax Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 aloha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 misiekhc - calkiem fajne totalny speed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sauax Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 aloha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KatarzynaKoleta Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 fast Ale tu zasyp pieknym fastow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 tomzar spoko ;) taki szybciorek przed spaniem , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 ee ten tego coas mi odwalilo i chcialem sobie poprobowac w tym fotoszopie :D praktycznie moje pierwsze jakie takie 2d :D robione myszka okolo 48 minut...hehe jednak chyba przy 3d zostane :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 6 Marzec 2006 Share Napisano 6 Marzec 2006 eol: fajny samolot, tylko cos mu tyl znosi w jedna strone tomzar: podziwiam Cie :) misiekhc: wszystko mi sie na tym obrazie bardzo podoba poza samą twarzą :) KatarzynaKoleta: widze, ze wchodzisz w swiat photoreality :) Proponowal bym troche zwiekszyc zakres szarosci cienia. Bo teraz wszedzie ma podobne natezenie. sammael_at: kwiatek wypasny :) rowr: no jak dla mnie z anatomią i proporcjami tu jest bardzo fajnie Noga z pamięci, wiec bledow pewnie masa. Mam w zwiazku z tym prosbe do ministerstwa edukacji o nieumieszczanie tej pracy w podrecznikach dla klas 1-8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snake! Napisano 6 Marzec 2006 Share Napisano 6 Marzec 2006 tuż po tym, jak zobaczyłem moje zdjęcie roentgenowskie z zawalonymi zatokami leander: wszyscy Cie uwielbiają lol :D niedługo zaczną płacić za każdego Twojego speeda;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 6 Marzec 2006 Share Napisano 6 Marzec 2006 dzieki chlopaki ;) taki speed na przedniot "technika" poznajcie Neandertala ktory wymyslil "kapusniaczka" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 6 Marzec 2006 Share Napisano 6 Marzec 2006 ech... chyba trace forme :/ Mialbyc wideotutek, ale wyszedl z tego jeden wielki... nic nie wyszlo :] Pozatym obrazek bardzo niskich lotow IMO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 6 Marzec 2006 Share Napisano 6 Marzec 2006 Leander- b&w bardziej mi sie podoba. co do samej nogi niewypowiem sie bo az tak anatomi jeszcze nie poznalem:) rowr- bardziej stanowcze cienie i obrazek wygladalby lepiej:) misiekhc- cos jej sie z nosem stalo no i taka jakas niewyspana;) za to kolory bardzo mi sie podobaja;) choc znowuz jej szata wyszla za plaska;) ale pewnie o tym wiesz. mkaszpir- takie proste a takie mile dla oka;) a teraz cos odemnie: i stalo sie. ptasia grypa w polsce. dobrze ze mamy takie h5n1securitysoldiers;D:D czyli w skrocie: uwazaj ziomek na labedzia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 oo deus fajne kolorki w tym sppedku :) wogole wyrabiasz sie kosmicznie ostatnio :) leander fajny ten gnat "leander44" hehe :) eol ciekwy klimat i kolorystyka z tm samolocikiem snake! - konkretny ten pikczer, powala szczezemowiac :|:) ja tez wewlam 20 minutowe wypociny myszka w szopie, takie jakies piekielne klimaty za mna chodza :D 666 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 slizgi- jak na 20minutowa przygode z myszka to naprawde cool:D:D a ja dalej pania w masce;) cobysie ptasia grypa niezaraziala:) ps. wiem ze z ciala zabardzo babki nieprzypomina no moze poca (.)Y(.) :D a moze to transwestyta hmmmm...??;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tRADEmARK Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 widze że niektórzy się rozkręcają a mi brak coś ostatnio chęci do wszystkiego :/ tak poza tym... leander fajne nóżki :) a tu moje "Coś" :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 Dawno mnie tu nie było, przez ten czas golem mi sie urodził :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gedzior Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 Takie cos wczoraj mi sie zaczelo skrobac, lecz niestety musialem przerwac, bo wykład sie skończył :P Podtuszowane leciusienko w PS... sammael_at: w jaki sposob robi sie takie fajne grafiki ?! Korzystasz z jakis dodatkowych plu-inów w photoshopie czy cos w tym stylu ?! leander: ja nie wierze, ze nie przyjeli Cie na ASP... a nie chciales sprobowac gdzies indziej ?! jakas architektura, cy cuś... No i wszystkiego dobrego dla wszystkich kobit :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 gendzior: nie wiem co to, ale intrygujace :) Z tymi studiami to pewnie jeszcze bede myslal. Poki co jestem na fotografii rocznej. mayk: fajne, monumentalne Dorzucam sie na szybko do klanu bialych twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nogood Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 niezle dajecie:D gedzior fajne to to:D leander zabijasz:) a ja dam neskonczonego gnuśnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 mam videotutorial do tego obrazka. Zajmuje on jednak 1gb :/ Jesli ktos potrafi mnie poinstruowac jak mam skompresowac ten film na jakies 100mb, to niech sie odezwie via gg 3003807 :] calkowity czas: 45minut :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 Deus- mam nadzieje ze ktos ci pomoze bo rysunek fajny takie coś :| jakby co to, to coś stoi tyłem;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 a takie tam... baloon contest ;) gratki dla wszystkich, swietne pikczery :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 Deus, uzywasz tych pedzli, uzywasz, ale strasznie nieswiadomie i na czuja. Wszystkie obrazki takie same, a gdzie nie da sie poodwracac uwagi pedzlami, tam juz sobie nie radzisz. Plasko wyszedl ten las. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 gedzior: podziwiam, ja nigdy nie mam cierpliwosci by poprowadzic taka wielka mase rownoleglych kresek, :))) za duzo roboty wiec bazgram jak leci ;_) mw4d: EKSTRA! :D normalnie czuje respekt :-) leander: ladne, ty uzywasz psa czy paintera? :-) bo wyglada inaczej niz ps, ale paintera nigdy nie uzywalem :) deus: racja, ten las wyszedl plaski bardzo, ale nie przejmuj sie ;))) a tutaj moj pierwszy w zyciu krajobraz, ;))) tzn jesli mozna to tak nazwac, bo mnie natchnelo po pierwszym pomaranczowym zachodzie slonca z mojego okna ;))) uklad drzewa dla treningu odgapialem z jakiejs fotki, bo sie nie znam na tym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 total wypasne pracki... Ehh nie lubie tu zaglądac, zawsze dola lapie ;( taki nabazgrany kot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 Przeglądanie tego wątku może czasem wprawić w kompleksy... ;) Taki 20-sto minutowy speed na 8 marca: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 odd, super koncepty. postanowilem uciec od roboty, choc na chwile. no i wyszlo takie cos dla relaksu. koniuch garbonosy i jego przemily pan: nieco wieksza wersja jakby ktos reflektowal, jest tez nieco ciemniejsza. mala wersje rozjasnilem bo na monitorach crt to czarna plama jest: http://kengi.robal.net/big/02_horseback_big.jpg . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 mw4d - fajne te balony! kengi - rewelacja! (no i te dramatyczne, "przekrwione" kolory) a ja dziś skromnie takie coś z głowy: [/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 razor: dzięki men :) mw4d: dobre te baloniasy WWWoj: dajesz dajesz, fajne masz pomysly kengi: no baja i wogóle klimacior Belus: wyśmienity spid , zwłaszcza daszki z 1 pociągnięcia pędzla przerobilem jakis stary szkic: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 kengi: klimatyczny konik Łukasz Jaskólski: wypas widzialem tu juz jakis twoj help jak robisz takie wypasy, ale i tak nie moge tego pojąc ehh Taki gryzmol gryzmolinski :) Edit: i jeszcze bitwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 heh no wymiatacie panowie... kengi- BOMBA, super klimat Łukasz Jaskólski- ekstra ale cos mi glowa nie pasi , IMO dziwnie wygieta (ale moze mi sie zdaje :)) wrzucam takiego mojego marnego speedzika z przed 4 miechow ;) nie pamietam ile mi czasu zajelo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 i jeszcze jedna proba pentagramem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tRADEmARK Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 kengi fajna postać :) Łukasz J. to samo ;) WWWoj którego pentagrama używasz ?? ( ja QuadPena i narazie nie narzekam :p) a oto wizard ktory poczatkowo mial byc wampirem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 tRADEmARK:fajny czarodziejo wampir mi przypomina tez troche chinskiego mistrza :D uzywam xxl pentagram wiecej o nim nie wiem:) grim666: hehe dobre koncepcja demona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 kengi fajny ten koniu olowek, potem markery i czarny pisak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 Tiger świetne, szkoda tylko że ma chyba więcej kos niż pochew na to żelastwo :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 11 Marzec 2006 Share Napisano 11 Marzec 2006 dawno nie zagladalem na forum ale ostatnio mialem chwilke i namazalem ulubiony temat :] ps. niezle sobie widze poczynacie.. trzeba sie bedzie wziac do roboty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuki Napisano 11 Marzec 2006 Share Napisano 11 Marzec 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 11 Marzec 2006 Share Napisano 11 Marzec 2006 heh wow super extra + Tiger1313: uwielbiam takie klimaty :) tylko mogłby miec więcej mieczy bo teraz to jakis taki bezbronny sie wydaje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi