bloody Napisano 22 Grudzień 2008 Share Napisano 22 Grudzień 2008 (edytowane) troszke zabawy przed snem probowalem cos wymyslec by to co ma na nosie wygladalo jak metalowy fragment helmu ;d zeszlo mi z 30 min i efekt mizerny :D no ale jeszczetakich 100 i kto wie ;p -selfu fajna ta kobita edit: to w powiekszeniu to nastepne 30 min nie jestem pewny czy to dobrze wyglada ;P jakies rady ? Edytowane 22 Grudzień 2008 przez bloody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 22 Grudzień 2008 Share Napisano 22 Grudzień 2008 takie loo z bani : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 22 Grudzień 2008 Share Napisano 22 Grudzień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witkowski Napisano 22 Grudzień 2008 Share Napisano 22 Grudzień 2008 typing to post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elvans Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 przy okazji troche dorobiłem troszku tamtego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloody Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 Elvans- juz nie jest taki plaski przez ta tarcze i hmm [peleryne] ale rozumiem i tak jeszcze sie nim pobawisz ;p -szkic fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witkowski Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 selfu: fajny ruch. leszek: akademia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 24 Grudzień 2008 Share Napisano 24 Grudzień 2008 dzieki witkowski, brawo za ostatni szkic;) troche minut z bani w COLORS: timelapse :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 25 Grudzień 2008 Share Napisano 25 Grudzień 2008 E tam, na jakieś luźniejsze rzeczy sobie pozwolę... jakaś poza z PM :D Selfu - fajna malarskość twoich prac, stanowczo zbyt mało rzeczy tym stylem jest robione w digialu. Elvans - nie wiem co tych chcesz od tego pierwszego szkicu rycerza - fajnie wyszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 25 Grudzień 2008 Share Napisano 25 Grudzień 2008 witkowski: tak, asp Lodz. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rembik Napisano 26 Grudzień 2008 Share Napisano 26 Grudzień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 26 Grudzień 2008 Share Napisano 26 Grudzień 2008 (edytowane) i kolejne auto z lustra : Edytowane 28 Grudzień 2008 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panRebonka Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 Nie taki może speed, koło 1,5 h. Bez referki, całkowicie z bani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebel Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 kilka ode mnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walmord Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 Bardzo mi się ten wąwóz podoba, ale wydaje mi się że kikuty drzew powinny gdzieniegdzie łapać jakieś kontrowe światło, takie świetliste detaliki, to by zrobiło jeszcze większe wrażenie przestrzeni i głębi obrazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kełoj Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 a tu moje poczatki praci sa spoko ta z wawozem swietna kolorystyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 (edytowane) he? fristajl w alchemy Edytowane 4 Styczeń 2009 przez Dann.G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 Takie kolejne 20-30minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elvans Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 Paredziesiąt minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g0od Napisano 5 Styczeń 2009 Share Napisano 5 Styczeń 2009 Huh... dawno tabletu w ręku nie trzymałem, 30~40min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d00b Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 początki (z fotki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 d00b : cos dla Ciebie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 8 Styczeń 2009 Share Napisano 8 Styczeń 2009 @Leszek - Mocno podoba mi się ta Twoja poprzednia praca:) blablabal Taka niby walka między smokami a jeźdźcami gryfów miotającymi piorunami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 9 Styczeń 2009 Share Napisano 9 Styczeń 2009 kupiłem sobie tablet i nawet nie wiedzialem jakie to zarabiaste zabawne :D tutaj pierwsze podrygi: Człowiek Czajniek, superbohater, na codzień jeżdżący osiemnastokołową ciężarówką :) zanizam poziom ale co tam ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 9 Styczeń 2009 Share Napisano 9 Styczeń 2009 poczatki z olejami, 70x50cm i dwa szkice na A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artluco Napisano 10 Styczeń 2009 Share Napisano 10 Styczeń 2009 witam dawno tu nie zaglądałem i widzę że nieźle sobie poczynacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 11 Styczeń 2009 Share Napisano 11 Styczeń 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artluco Napisano 12 Styczeń 2009 Share Napisano 12 Styczeń 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 14 Styczeń 2009 Share Napisano 14 Styczeń 2009 leander - ten olej 50x70 super, cos ala duda-gracz...szkoda ze cos z ta glowa dziwnie sie dzieje..moze ja wywalic w ogole?...pokombinuj ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 14 Styczeń 2009 Share Napisano 14 Styczeń 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 16 Styczeń 2009 Share Napisano 16 Styczeń 2009 leander: niezly ten olej...jest w nim moc :D artulco: ciekawy concept by z tego byl jak by troche jeszcse to podciagnac..kontrasty bryle...charakter postaci. tak czy siak ladnie. noiprox: luks. szkoda ze takie male...nie widac na nich czy cos jest ostre czy nie....jednolite w planie sie wydaje. selfu: ladne oczeta :] farvus: w kolorkach bym to z checia zobaczyl...poki co za duzo bieli...i troche slabo widac o co chodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free.ZE Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witkowski Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 rodin na dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 19 Styczeń 2009 Share Napisano 19 Styczeń 2009 widzę że bardzo tu ładnie...;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 19 Styczeń 2009 Share Napisano 19 Styczeń 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 19 Styczeń 2009 Share Napisano 19 Styczeń 2009 troszq dłuższy soeeeedzik... pociągne go dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artluco Napisano 20 Styczeń 2009 Share Napisano 20 Styczeń 2009 próba z teksturami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 23 Styczeń 2009 Share Napisano 23 Styczeń 2009 (edytowane) Hmm Rosikowski, fajnie wyszedł ten klaun tylko taki torchę ciapkowaty:) Tutaj troszkę bardziej dopracowany speed: Edytowane 26 Styczeń 2009 przez noiprox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 27 Styczeń 2009 Share Napisano 27 Styczeń 2009 artluco - fajnie wyszlt tekstury, skale z lewej wraz kawalkiem ziemi mogles zlac z tlem bardziej coby sie przestrzenniej zrobilo. noiprox - bardzo smaczne, w srodku jest dobre miejsce na dodanie jakiejs akcji ode mnie spidowa pani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xloth Napisano 28 Styczeń 2009 Share Napisano 28 Styczeń 2009 kilka landshafcików ode mnie, na każdy około 30 min. z refek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 28 Styczeń 2009 Share Napisano 28 Styczeń 2009 (edytowane) lukasz - fajna lekkosc leszek - mozna by zalagodzic gdzies ktores miejsce xloth - najlepszy ostatni chyba ;) ode mnie pierdupierdu takie: edit: wstawiam z imageshack Edytowane 30 Styczeń 2009 przez Dann.G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilL Napisano 28 Styczeń 2009 Share Napisano 28 Styczeń 2009 (edytowane) No to ja szybki speed (nie wiem ile dokładnie), wiem że anatomia lezy, a nos to masakra ale ucze sie photoshopa więc wykozystałem stary szkic :) Pozdrawiam. Edytowane 28 Styczeń 2009 przez WilL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 30 Styczeń 2009 Share Napisano 30 Styczeń 2009 xloth: 2 najfajowszy selfu: dzienkju szkoda ze pierdupierdu sie nie wyswietla dla mnie will: a tu widze tylko polowe, moze cos mam z kompem :P zmalowalem tym razem pania z fotki, walorowo potem kolor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 30 Styczeń 2009 Share Napisano 30 Styczeń 2009 (edytowane) @Maczuga - zapraszam do zapoznania się z zasadami tego tematu:) O kurde, Łukaszu, genialnie Ci to wyszło. zym to pokolorowałeś? overlay? Taki zaległy speed Edytowane 30 Styczeń 2009 przez noiprox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 30 Styczeń 2009 Share Napisano 30 Styczeń 2009 Widzę, że nieźle sobie panowie tutaj poczynacie :) ja mam takie pytanie, jak dobieracie kolor skóry? mi zawsze wyjdzie albo zbyt brązowa, albo zbyt czerwona, lub co tam jeszcze można wymyślić... macie jakieś ściśle określone RGB które wybieracie zależnie od sytuacji, czy może jakoś inaczej? zdradźcie sekret :P Jeszcze jedno, jak mam już określony kolor podstawowy (full sat), to jak wyznaczyć kolor highlightów i cieni? skora, czy bardziej cialo to rzecz dosc skomplikowana do namalowania przede wszystkim ze wzgledu na swoja przejrzystosc w przyblizeniu mozna ja porownac do wosku swiatlo odbija sie zarowno od powierzchnii skory jak i rozprasza sie i odbija od tkanek wewnatrz ciala (jak ktos sie bawil szaderami typu skin sss w 3d wie o czy mowa) dlatego barwa wynikowa skory jest suma roznych czynnikow sama powierzchnia skory tez miewa rozne odcienie w poszczegolnych miejscach ciala no i oczywiscie decydujacy wplyw ma kolor i charakter swiatla i otoczenia mysle ze podstawowych schematow mozna sie nauczyc kopiujac z natury/fotek/malunkow ja robiac studium najpierw skopiowalem sam walor, pozniej domalowalem kolor na warstwie w trybie kolor zeby zobaczyc kolor na referce zamien warstwe z fotą na tryb kolor i podloz pod nia warstwe z 50% szaroscia. paint2post thx&pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 31 Styczeń 2009 Share Napisano 31 Styczeń 2009 Łukasz- pikna ta pannica:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi