cinoslaw Napisano 8 Grudzień 2010 Share Napisano 8 Grudzień 2010 to i cos ode mnie przed snem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 8 Grudzień 2010 Share Napisano 8 Grudzień 2010 (edytowane) ........:) Edytowane 8 Grudzień 2010 przez Uriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 8 Grudzień 2010 Share Napisano 8 Grudzień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 8 Grudzień 2010 Share Napisano 8 Grudzień 2010 i takie coś bez sensu, bardziej ćwiczenie waloru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 8 Grudzień 2010 Share Napisano 8 Grudzień 2010 (edytowane) jakies takie....: Edytowane 8 Grudzień 2010 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 fajny ten wilkołak :) leszku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 (edytowane) thx uriel :) wczoraj mi sie podobal ..dzis jak na niego patrze to mega plaski...juz mi sie nie podoba. zatem kolejny szajs: Edytowane 9 Grudzień 2010 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free.ZE Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 fajne brodacze leszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 free.ZE wiecej ostrych kraweedzi.i linie zroznicuj bo sie dziwnie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 lechu coraz lepsze rzeczy zapodajesz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 13 Grudzień 2010 Share Napisano 13 Grudzień 2010 thx resh. mnie tam sie wydaje ze ciagle jakies to wszystko ch.... i na jedna nute. w kazdym badz razie lubie sobie malowac ;) a o to w tym chyba chodzi. Twoj malun bardzo ladny.zmienilbym jedynie kolor i slad tej plachty czy kiecki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 13 Grudzień 2010 Share Napisano 13 Grudzień 2010 chwast :( aż dziw ponad godzinę przy nim wysiedziałem, bez referek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 14 Grudzień 2010 Share Napisano 14 Grudzień 2010 leszek - w tym z pojazdem można te czerwoną plamkę (interpretuję to jako jakiegoś ziomka) ze środka przesunąć w prawo a i nie wydaje mi się żebyś stał w miejscu, wystarczy spojrzeć x stron do tyłu i widać różnice Uriel - fajny ten ostatni, brakuje chyba tylko jakiegoś mocniejszego punktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 14 Grudzień 2010 Share Napisano 14 Grudzień 2010 wprawki na nowym tablecie, ze zdjec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 14 Grudzień 2010 Share Napisano 14 Grudzień 2010 (edytowane) KhazadThard: dzięki jak zaczynałem to tak nie za bardzo wiedziałem co chciałem narysować to pewnie dlatego. leander: milusie zwłaszcza ostatnie aż chce się dotknąć :) Edytowane 14 Grudzień 2010 przez Uriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 o leander. cintiq kupiles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free.ZE Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 (edytowane) chyba pierwszy raz zrobilem cos ze szkicu zwyklego, plus piwo nie sluga, reka sie trzesei Edytowane 16 Grudzień 2010 przez free.ZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 17 Grudzień 2010 Share Napisano 17 Grudzień 2010 (edytowane) Edytowane 17 Grudzień 2010 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 18 Grudzień 2010 Share Napisano 18 Grudzień 2010 leander - fajne te wpraweczki dawno mnie tu nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 18 Grudzień 2010 Share Napisano 18 Grudzień 2010 (edytowane) Dzieki selfu, i nawzajem :) o leander. cintiq kupiles? Nie, Intuosa 2 zmienilem na intuosa 4 L, duze to to, ale faktycznie chyba czulsze Szkice 2-5 minut z http://www.pixelovely.com/tools/gesture.html i 2-minutowe we flashu Edytowane 18 Grudzień 2010 przez leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 19 Grudzień 2010 Share Napisano 19 Grudzień 2010 (edytowane) Leander : fajne szkice..wole sto razy twoje digitale niz te tradycyjne... serio :) ja mam intousa 3..i raczej nie zmienie na 4.bardzo dobry jest.. Edytowane 20 Grudzień 2010 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 21 Grudzień 2010 Share Napisano 21 Grudzień 2010 (edytowane) pikne kolorki leszku takie szkicowe troszkę 30min jeszcze coś takiego Edytowane 21 Grudzień 2010 przez Uriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 21 Grudzień 2010 Share Napisano 21 Grudzień 2010 Leander : fajne szkice..wole sto razy twoje digitale niz te tradycyjne... serio :)Czyli wniosek, ze musze sto razy wiecej cwiczyc tradycyjne :) Z Twoich bardzo fajny przedostatni (koles z gunem) swiatlo i bryla dobrze siadly Uriel: fajnie narysowana ta panienka Postacie do kartki flashowej szkic wstepny w ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 21 Grudzień 2010 Share Napisano 21 Grudzień 2010 (edytowane) albo przerzucic sie na digitale. :D Uriel dawaj tym pedzlem mocniej niech sie tak to wszystko nie przenika. bedzie git(tak ja mysle) Edytowane 21 Grudzień 2010 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 (edytowane) leszek_lenia: takie to u mnie było jasne bo pierwszy to niby ołówek a drugie to pseudo akwarele tak czy inaczej poszedłem za radą i zrobiłem to co teraz zapodaje, wielkie dzięki za uwagę i leszku dodaj troszkę detalu bo aż się prosi by w pewnych miejscach pustką nie świeciło, przynajmniej w mocnych punktach. leander: dzięki :) rysowane poniżej 1h Edytowane 22 Grudzień 2010 przez Uriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kpulka Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 (edytowane) no uriel calkiem inaczej sie robi :) a ja z detalem to tak srednio ..nie idzie mi za bardz...wiec dlatego takie szkicowe ;) Edytowane 22 Grudzień 2010 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 (edytowane) to pracuj nad tym detalem pracuj bo warto, trochę ponad 2h kolejna pani ponad 2h bez refek Edytowane 23 Grudzień 2010 przez Uriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 24 Grudzień 2010 Share Napisano 24 Grudzień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Gurgul Napisano 26 Grudzień 2010 Share Napisano 26 Grudzień 2010 Nekropanna na szybciocha: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 26 Grudzień 2010 Share Napisano 26 Grudzień 2010 swieta swieta i po swietach (troche czasu na przyjemnosci bylo) no to hop! : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMiklas Napisano 28 Grudzień 2010 Share Napisano 28 Grudzień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 28 Grudzień 2010 Share Napisano 28 Grudzień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 28 Grudzień 2010 Share Napisano 28 Grudzień 2010 kmiklas: dwójka ma klimat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 29 Grudzień 2010 Share Napisano 29 Grudzień 2010 lucek bardzo ladny obrazek jak to zrobiles? jaka technikA? (regulamin) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 29 Grudzień 2010 Share Napisano 29 Grudzień 2010 Lucek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 29 Grudzień 2010 Share Napisano 29 Grudzień 2010 hard rules ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 31 Grudzień 2010 Share Napisano 31 Grudzień 2010 szczesliwego i obfitego w malunki nowego roku wszystkim! ostatni speed w tym roku! :) YO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 31 Grudzień 2010 Share Napisano 31 Grudzień 2010 (edytowane) coś takiego na TS Edytowane 31 Grudzień 2010 przez Uriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twi Napisano 3 Styczeń 2011 Share Napisano 3 Styczeń 2011 bszybki test MyPainta, przyjemnie się w nim maluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 7 Styczeń 2011 Share Napisano 7 Styczeń 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 resh fajowe. tez mnnie naszlo na takie flarowo swietliste mazanie. (ins.cpt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twi Napisano 11 Styczeń 2011 Share Napisano 11 Styczeń 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zerocool-wolomin Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 hard rules ;) Chwilę zajęło mi dojście co przedstawia obrazek ;) fajnie to wygląda przy użyciu tego pędzla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabahadatta Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zerocool-wolomin Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 Na wesoło, zimowo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zerocool-wolomin Napisano 15 Styczeń 2011 Share Napisano 15 Styczeń 2011 20 minetowy teścik brusha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 17 Styczeń 2011 Share Napisano 17 Styczeń 2011 dawno żem nic nie naspidził 20m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 1 Luty 2011 Share Napisano 1 Luty 2011 EC nie wiem czemu ale jakoś bardziej wolę twoje speedy od twoich "wycyckanych" pracek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zerocool-wolomin Napisano 3 Luty 2011 Share Napisano 3 Luty 2011 Jak speed to speed ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi