Napisano 18 Czerwiec 200420 l skoro są speed-wektory, to i ja swojego umieszczę - na urodziny dziewczyny portrecik, który dam do nadruku na koszulkę - prezent gotowy :) nie często mam okazję robić coś więcej w wektorach - zrobione z obrysu kilku fotek:
Napisano 18 Czerwiec 200420 l Taka niziutka ta Kasia? Wyglada jak dziesiecioletnia dziewczynka. Liternictwo tez jakies takie... nie pasuje imho. No i ten nochal...
Napisano 18 Czerwiec 200420 l Tak sobie ogladam te wasze pracki i wzielo mnie postanowilem sobie odpalic photoshopa(w ktorym tylko teksturki robilem) i sprubowac cos namalowac( 3d studio max to pikus przy tym programie wogule go nie kumam) i oto wynik 30 minutowych wypocin jak na pierwsza pracke to i tak jestem zadowolony mimo tych koszmarnych wlosow.(malowanie myszka to masakra :) [Wyedytowany dnia 18-6-2004 > rowr]
Napisano 19 Czerwiec 200420 l @hokusai: komiks speed bardzo fajny @DruG: swietne kolory i jak zwykle mila wizualnie rzecz @brite: mi sie podoba, dziewczyna wydaje sie niska bo glowa ciut za duza, ale ja bym zostawil, na koszulke w sam raz. Nos tez faktycznie za mocno zaakcentowany, ale i tak widac ze dziewczyna jest bardzo wporzo ;) @MasSs: osobiscie wole Twoj olowek :) @Paul_PL: koncept fajny, ale technika wg mnie niezbyt celnie dobrana, zbroja sie \"rozpuszcza\" przez to kreskowanie w jednym kierunku. Taka stylizacja jest ciekawa ale nie w przypadku konceptu SF :) @rowr: no.. racja..wlosy do poprawy ;) A serio to lepiej chwyc za pedzle i probuj zlapac barwe, dodge&burn zawsze daja nieciekawy, brudzacy efekt. olowek + troche ps:
Napisano 19 Czerwiec 200420 l Witam, Zalaczam tu moj speed (jest to szkic robiony pod pozniejsza prace akrylem) - koncept pewnej panny - jeszcze brakuje kilku elementow, ale rozwine je na nowym arkuszu chyba - pod prawa reka bedzie prawdopodobnie duzy dwureczniak (dlon bedzie oparta na jelcu, klinga w strone ziemi, a rekojesc za nadgarstkiem), ale to kwestia kolejnego podejscia do rysunku. Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam. VoNd
Napisano 19 Czerwiec 200420 l VoNd: fajne, czekam na pracę akrylem, czuję, że będzie coś ciekawego :) ... coś mi nie gra w proporcjach, jakby głowa i szerokość ramion były z jednej bajki a część ciała od pasa w dół z innej.
Napisano 19 Czerwiec 200420 l zabrali mi necior na chwile a tu az 3 stronki nastukaliscie :) dzieki za pozytywy. co do 2advance... :) ja jestem jakis zacofany. ostatnio (3 dni temu) sie dowiedzialem o czlowieku nazwiskiem bisley... hehe [Wyedytowany dnia 19-6-2004 > kengi]
Napisano 19 Czerwiec 200420 l ech drug ty i te twoje spojrzenie na swieta hyhy leander co jakas ze wschodu modelka :D?czy do wangoga pojechales ??;) kengi socrealizm rzadzi ale nogi bardziej mnie przekonuja
Napisano 19 Czerwiec 200420 l kengi: znakomite! little-ninja: o modelce moge tylko powiedziec, ze nie w moim typie :) Oryginal znajdziesz prosze ja Ciebie - tutaj.
Napisano 20 Czerwiec 200420 l LEANDER ... SWIETNE Taki tam ufok .... ok 20 min [Wyedytowany dnia 20-6-04 > Siegmar]
Napisano 20 Czerwiec 200420 l Uwaga, ekstremalnie brutalne...ale co to dla Was.... EDIT:No tak,zapomiałem dodać dymu ulatniajacego się z rany...cóż ...może następnym razem ;P [Wyedytowany dnia 21-6-2004 > Paul_PL]
Napisano 21 Czerwiec 200420 l Autor ze zdiatka a z natury? nie powiedzial bym ze sa az takie roznice, to bardzo zalezy od medium, w farbach - a tymi zwyczajowo maluje sie z zycia poprostu naturalna koleja rzeczy jest wieksza gama kolorow. to z natury np. - budynek Nasku z mojego okna, pogoda taka ze sie nawet do roboty ruszyc nie chcialo.
Napisano 21 Czerwiec 200420 l Ale chlam, wyglada jak kwazimodo. Ja bym dal swiatlo sloneczne, ostre cienie, jakas flare na sloncu. Cwicz Bigu, cwicz.
Napisano 21 Czerwiec 200420 l Autor hlip, hlip, ide na nauke szydelkowania, komputer oddaje na cele spoleczne a olowki juz polamalem i przerobilem na trociny dla swinki morskiej.
Napisano 22 Czerwiec 200420 l bigu, tam na dachu... to nie sa jakies ninja?! takich dwoch czarnych. ogladales chyba powiekszenie antonioniego... przeanalizuj swoj obraz !!!
Napisano 22 Czerwiec 200420 l Autor Wlasnie z Antonionim to ja na bakier jestem wiec zostawie Tobie psychoanalize:) Ba to zadna tajemnica ze to Male Nindze biegaja podachu, jak wiadomo sa one wszedzie i teraz juz kazdy wie jak wygladaja.
Napisano 22 Czerwiec 200420 l male nindze sa wszedzie hehe...a drug ma racje z ta flara ...bo bez flary to tak nieprofesjonalnie i wiecej rózu bym cisna ...boisz sie tego koloru ???hyhy [Wyedytowany dnia 13-0604 > little-ninja]
Napisano 24 Czerwiec 200420 l No klucze , tylko bez ząbkow... Znalazlem chwile oddechu po analizie jeszcze tylko tydzien :)
Napisano 24 Czerwiec 200420 l zakupilem sobie troszke komiksow bilala, no to musialem odreagowac... btw. ta nowa \"polityka\" klikowalnych zalacznikow nie bardzo mi odpowiada. klik to wbrew pozorom duzy wysilek, zwlaszcza w tego typu watkach.
Napisano 24 Czerwiec 200420 l a co powiecie na takiego speeda??!musze sobie sprawic tablecik!bo juz mi sie nudzi mazanie mycha:(!Pozdrowionka
Napisano 25 Czerwiec 200420 l 25 JUNE dlugopis......tak lepsza kartka z kalendarza,,, .............to juz koniec.....a kazdy koniec niesie poczatek,,, [Wyedytowany dnia 25-6-2004 > MasSs]
Napisano 25 Czerwiec 200420 l Siedze w robicie po godzinach i dla odprezenia... 15 minut, PS CS, pedzle Bigleba; przeznaczony na CGTalk Daily Sketch, temat \"BURN OUT!\"
Napisano 26 Czerwiec 200420 l misiek ...a mi przydalo by sie czegos w tych prackach...chociazby odpowiedniego ujecia ... bo taki standard wychodzi, bez wyrazu ;) drug poczekaj na mnie, ci pomoge ;P
Napisano 27 Czerwiec 200420 l ktos sie pytal ile mi zajmuja speedziki, no od 15 minut do 1.5 godziny... dzisiaj na nowej wersji dawn of the dead bylem wiec sie zainspirowalem [Wyedytowany dnia 27-6-2004 > oDD]