misiekhc Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 a to moje pierwsze tabletowanie z natury, badzcie wyrozumiali :) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 spedzik na dobry sen:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 a po dwóch to hoho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 no leander faju takie :) boziu daj mi wiecej takich wolnych wieczorow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 taki speed kolo 30 minutek myszka w Corel PHOTO-PAINT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 Tiger... kawał dobrej roboty! gratulacje :) urzeka mnie ten speedzior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 ale tego naprodukowaliście! scorpi, amrun, misiekhc, leander, little ninja nie próżnujecie tiger nie powiesz chyba że malowałeś to cały wieczór ;) staram się nie zostać w tyle ale ciężko mi to ostatnio przychodzi :( przeprosiłem się z painterem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 wieczorny:D cos mnie sie czepil ten kapelusz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 hehe misiek czy ty chodzisz spac?:D(ladne to z naturki) tiger ladne toto, nawet bardzo poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 Mkaszpir: "odwazne" kolory, ale bez nich byloby chyba lepiej ;) Wert: bardzo ciekawy ten mechaniczny kosciotrupek Tiger: no faktycznie rewelka, szczegolnie kolory ujmuja Łukasz Misztela: jak na myske to spoko, ale zdecydowanie polecam tablet misiekhc: naliczylem dzis 5 prac Twoich! :O Dobra robota :D Najlepsze dla mnie to mech i martwa z doniczką remanent: motylek urokliwy bardzo. Tez musze sie przeprosic z painterem, ale i tak wiem, ze mi podpadnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 tiger śliczne ale co do otoczenia to musiałem sie w dłuższą chwile wpatrywać bo na poczatku troche mi nie pasowało :) chopczyk ci wyszedl super. a Leandera to ja rozumiem 4 30 :D ale klolorki i glęgia super. ladne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 Nie wiem jak ciebie leander, ale mnie wiejskie moje nauczycielki od plastyki uczyly, ze linie od linijki sa blee... ;D Ale to nie zmienia faktu, iz swietna twoja prac ajest. brakuje mi w niej jednak czegos - ostrej gry swiatla. podobnie praca scorpi. ludzie, ja lubie kontrasty :D dajcie mi je, dajciee! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 no i kolejna pracka!mam zamiar wrzucac cos codzieie ale niewiem czy mi starczy cierpliwosci do myszki! a co powiesz o tym leander?? pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belzebub Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 Cale szczescie ze scorpi i leander nie maja wiejskich nauczycielek. I cale sczescie ze feng tez nie mial. http://www.conceptart.org/forums/showthread.php?t=26559 Mch, ty sie wez do roboty, i ucz sie rysowac, zamiast wpajac ludziom bledne zasady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 leander -wypas bardzo podoba mi sie klimat ost pracy scorpi - szit ladne wyczucie koloru masz chlopie ;) a ja se konsekwentnie wrzuce kolejny koncept;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 Okej powiem krotko, poziom wzrosl znaczaco. Wstyd mi teraz postowac swoje bazgroly, tak trzymac chlopaki. Zjem troche kaszy ....poogladam Sijuna...potem ElCoro--->potem zlapie doline jak ostrzegal littleninja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 >Leander chmm mam skojażenia z Terminatrix co do tego rozpływania :D >Scorpi no nieźle dobrze wyważone wszystko :D >Łukasz kolor kolor! >little-ninja hipnotyzer ? ? Wrzucam znów coś z przed paru lat, też robione myszką :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 leander - eee, nie twój poziom scorpi - zrób coś większego w tym stylu, moze kawalek miasta...? łukasz - no degas normalnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 belzebiaszku mój, cmok, ja nie mówię, że moja wiejska nauczycielka miałą rację. ciekawym zdana naszego asp absolwenta, nindzi w tym temacie. przemów :D a czy tygrys przypadkiem nie męczył się w asp sam? hmmm... ja pitole, feng znowu mnie zabił. ja tez tak chce :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 gdzie mozna pogadac z asp'owcami? moze na watku luzne tematy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 ostatnia praca Tigera1313 bardzo mi sie pdoba, kolorystyka i w ogóle. W sam raz gdzie do wydrukowania na plakat czy jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 wow...swietne prace panowie... ja tez wrzucam cos szybkiego na ruszt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 To ja taki wieczorny żarcik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 hahahahah!! dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 buhahhahahahahhahahahahahah haha :D niezle hehe dawno sie tak nie usmialem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 A widzieliście "wycierać kurze"? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 Tematem dzisiejszej niby-bitwy mialo być postać-koleżanka z "piątego elementu. Z referką okolo godzinki trza isc spac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 21 Wrzesień 2004 Share Napisano 21 Wrzesień 2004 no to ja tez dorzuce tomur do twojej panieny zeby nie czula sie taka samotna - 2h lapa ;)(co do sijun, oj tak mozna zlapac doline ech) kris - rewelka ;) mkaszpir - tak jakby ;) mch ja jeszcze nie zaczalem aspa heh wiec umysl jeszcze nie skazony poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 21 Wrzesień 2004 Share Napisano 21 Wrzesień 2004 cholera chlopaki super panieny! Ide poszukac na Sijun jakiegos powiedzonka.. "nice drawing!" albo.... poczekajcie.. mam! : "chlopaki, you are f____ing hot shit !!!" no, to lepsze :) Kris_R: rewelka! Łukasz Misztela: no to zdecydowanie lepsze, tlo slabe, ale baletnica git belzebub: Feng mnie powalil, nie wiedzialem ze on tak dobrze sobie radzi z kolorem mCh: chyba tu nie ma nikogo z ASP, przynajmniej z ostatnich speedujacych (moze remanent?). Tu wszyscy digital painting naturszczyki squad (w skrocie DPNS) moja space girl na razie tylko szklana kula na jej glowie czyni prace zgodną z tematem, ale juz nie mam sily domalowywac swiatelek statku i lepiej wykonczyc ALIENA. dokladniejsze wejscie w detal juz bez olowka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 21 Wrzesień 2004 Share Napisano 21 Wrzesień 2004 ha haha Co bedzie jak sie obudzą dzieci !! Liczylem na niekonwencjonalne podejscie do tematu i prosze jaki odzew. @little ninja - you crazy mamafaker !! Rzuciles wszystko dla niej , dont you? :D (btw jest co rzucac o 1:30 ?) @leander- she is so cute !! takiego klimatu oczekiwałem. Tobie warto dać temat o kobitach. "The 5th element" bedzie w poniedzialek na polsacie, nie przegapcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 21 Wrzesień 2004 Share Napisano 21 Wrzesień 2004 No wlasnie Tomur, wiecej takich tematow :) Olowek, bez zadnego sensownego oswietlenia, pewnie animacja Pawla Lipki mnie natchnela.. albo cos innego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 21 Wrzesień 2004 Share Napisano 21 Wrzesień 2004 taa tomur rzucilem wszystko heh ;) no gites leander to ostatnie ma bardzo fajny klimat i tak bajdelej zapisuje sie do klubu DuPNeS ... to swietny pomysl zeby sie zrzeszyc ;D poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Misi3ck Napisano 21 Wrzesień 2004 Share Napisano 21 Wrzesień 2004 co sie dzieje?? chwile forum nie czytalem i jestem zagubiony! kurcze od poczatku: amrun: policjant wypasiony klimat ma i mi sie strasznie takie brushe spodobaly misiekhc: roboto klimat tez jest srogi ale jeszcze bardziej podobaja mi sie kwiatki choc wygladaja troche jak male papryczki :] ale sa pikne pozniej to umarlem juz kilka razy.. najpierw wert mnie zabil tymi szybciorami co widac ze naprawde super szybkie ale bardzo fajne, pozniej tiger dzieciaczkami na lace, ale feng to mnie powalil juz na mase. wypasione te metropoliowe pracki makszpir: druga mi sie bardziej podoba pewnie przez to czerwone mocne.. takie czerwone mi podchodzi jakos kris: rak swietny :] chyba mamie pokaze nomalnie he he leander: koncepty mocno pasujace do animacji no prosza sie :] dziewczyna w wodzie mi sie podoba sam tez cos dorzuce (staruszek ze zdjecia richarda baileya ktore jest swietne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 21 Wrzesień 2004 Share Napisano 21 Wrzesień 2004 O ile wiem VBulettin pozwala na zrzeszanie sie uzytkownikow. Zapisuje sie do DPNS i trza statut DuPNeSowca obczaic, z reszta rysunki beda mowic same za siebie. @leander - Podobaja mi sie twoje efekty pracy 24h na dobe :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 21 Wrzesień 2004 Share Napisano 21 Wrzesień 2004 nie ma co trafiłeś leander, choć nie do końca, bo w Gdańsku na ASP mnie nie chcieli, więc radzę sobie gdzie indziej... czy to znaczy że jestem zmanierowany? :) PS: tomur jak się zapisać do waszego squadu? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Misi3ck Napisano 21 Wrzesień 2004 Share Napisano 21 Wrzesień 2004 little-ninja: tak mnie tchnelo. ten koncepcik ostatni to mi sie kojazy z ludzikiem-slomką i jeszcze jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 21 Wrzesień 2004 Share Napisano 21 Wrzesień 2004 tak se cwicze wyrazy twarzy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 21 Wrzesień 2004 Share Napisano 21 Wrzesień 2004 leander pelen wypasik Tomur fajny styl :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 21 Wrzesień 2004 Share Napisano 21 Wrzesień 2004 też chcę należeć, też chcę należeć! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 21 Wrzesień 2004 Share Napisano 21 Wrzesień 2004 co jest? nikomu sie nie chce po nockach tworzyc? :) tu znajomy znajomego ze zdjecia, ale NIE NA zdjeciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 21 Wrzesień 2004 Share Napisano 21 Wrzesień 2004 dzudzu i wert twarze fajne. a leandera ta kosmitka jest slodka :) a ja zamieszczam takego szybkiego aniolka dla kolezanki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Misi3ck Napisano 21 Wrzesień 2004 Share Napisano 21 Wrzesień 2004 wert: mi przypomina mlodego stuchra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 21 Wrzesień 2004 Share Napisano 21 Wrzesień 2004 musialem sie oderwac od bitwy:-D taki speed 1h narazie obrzydla mi myszka musze sie z tym przespac i jutro skrobac ostatniego czlowieka na Ziemi! zamieszcza 2 fazy pracki! pozdro dla nocnych mar:-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 21 Wrzesień 2004 Share Napisano 21 Wrzesień 2004 troszke sie zmienila :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 21 Wrzesień 2004 Share Napisano 21 Wrzesień 2004 Łukasz: generalnie w speedach jest zasada, zeby nie robic WIPów, wiec podmieniaj obrazek zamiast dawac nowy, chyba sie da o ile wiem. Kusza wyglada troche jakby miala wbudowany grzejnik. Praktyczna sprawa ;) SCORPI: aniolek boski, kolezanka jest juz Twoja :) wert: spoko portret, uchwyciles podobienstwo? Z tym jest ciezko na ogol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 21 Wrzesień 2004 Share Napisano 21 Wrzesień 2004 nie wiedzialem ze leander znasz znajomego znajomego werta skoro twierdzisz ze uchwycil podobienstwo ;D wert ladny portret chociaz nie zmnam znajomego znajomego heh scorpi aniolek w deche ;) misie3ck - ciesze sie ze moge kogos natychac hehe a to postac juz wymyslona ja mialem stworzyc nowa poze i takie tam ech ;) poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 22 Wrzesień 2004 Share Napisano 22 Wrzesień 2004 :) nice ... ale koles ma kopyto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 22 Wrzesień 2004 Share Napisano 22 Wrzesień 2004 zerzniete z amerykanskiej reklamowki i przedstawiciel w polsce chce to zaadoptowac ... kurna musi heh...no takie kopyta ma ;p poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 22 Wrzesień 2004 Share Napisano 22 Wrzesień 2004 little-ninja: jak juz pisalem, zaczynasz bardzo fajnie nakladac kolor. co do podobienstwa portretu werta, zauwaz, ze po "uchwyciles podobienstwo" jest znak zapytania ;P To raczej powinienem wrzucic do fun art, ale inspiracją byla praca little-ninji z butami wiec nie moglem tych prac rozdzielac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 22 Wrzesień 2004 Share Napisano 22 Wrzesień 2004 Autoportret z przed monitora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi