Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

próba narysowania czegoś więcej niż tylko głowy

box2-copy.jpg

• Odpowiedzi 10,6k
  • Wyświetleń 1,7m
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

dzięki chłopy

co do brushy to nic nadzwyczajnego, najwazniejsze zebys mial jakis nieregularny brush tip (jest duzo w samym photoshopie) spacing wiekszy niz zero, i czółość tabletu przypisuje widoczności, no kompletny standart nic nadzwyczajnego

jakis szalony koncepcik

0692happymad4ui.jpg

Napisano

twoja dopiero fajna. Częściej po nocy maluj :) całą noc nie spaleś czy tak wcześnie wstaleś? 6 rano - dżizas!

Napisano

eeeh, Odd, Leander, Wert, Amrun, grynio- cuda wyczyniacie!

Odd- no fajna technika

Leander- A ten pan nie ma przypadkiem twojej twarzy?

Napisano

nadal fffajne ;]

edit: łeeeee.. ciemu się mnie miniaturki wklejają a nie łobrazki do posta...hym?

Napisano

kolegaalek, faktycznie tez dostrzeglem pewne podobienstwo, ale to nie ja. Podobnie jak ponizej bez skrupolow korzystam z roznych referek z sieci. Inaczej za duzo mysle, a tablet sie kurzy..

Wert: dzieki. Co do snu to ostatnio jakas porazka. Moze dzis sie uda :)

218.jpg

217.jpg

Napisano
. Kolorowa fajnie wyglada tylko na miniaturce
to i tak sukces ; )
Napisano

mozg mam wyprany po 8h tancu z diablem wiec zapodam speedzik :) 1min, tablet, biel na czerni

Napisano

To ja w nieco innym klimacie... tak jakoś mnie naszło.. starałem się oddać mój stan emocjonalny w chwili obecnej. Pewnie jak zwykle nikomu się nie spodoba, ale wrzucam, zeby nie było ;)

Jakieś 15 min

Napisano

troszkę za długo jak na speeda bo się nie zmieściłem w 1h ale wrzucam...

(zero referki... tak jakoś mi się maznęło)

Napisano

Zawsze milo sie przeglada ten watek ... mam nadzieje ze tak pozostanie

Wyzej fajny kotek

Moj pierwszy speed ok 1/2 h olowek -> zdjecie -> ps

Napisano

heh, mati, to coś w stylu twojego...tylko że w drugą stronę. to jest to co mi było potrzebne - spokój.

spokoj0rc.jpg

Napisano

Powiem tak- Nie uzywaj filtrow! No chyba ze to efekt skompresowania to sorry. Jest dobrze. (przynajmniej porownujac to do mojej pierwszej pracy na tablecie)(zreszta wiele sie nie polepszylo:P)

Napisano

wiem wiem ze obnizam wam poziom ale jestem antytalentem do 2d :) na rozluznienie:

Napisano

tiger! genialne! wspaniałe cudowne niesamowite! najlepsza twoja pracka. nie wiem dlaczego mi się tak podoba, ale wylądowała na pulpicie w 0,03 sekundy :)

a to taka pięciominutówka:

766bh.jpg

Napisano

No super prace. Lubię to forum, dużo tu dobrych prac. Tiger - naprawdę dobre. Miło jest popatrzeć na taki warszatat !!

Napisano

po appleseed akurat jestem i tak mi jakos wyszlo z króliczymi uszkami ;)

ex_33_speed_patrol.jpg

pzdr...

Napisano

Kengi - nigdy nie uwierze, ze po ASP rysujesz na kartce w kratke. Na pewno ją w szopie dodales.

Amrun - rewelka! Swiatlo, bryla, jakas miekkosc. Super. Gdybym to zobaczyl w grze jako zajawke z paskiem "loading" nie moglbym sie doczekac startu

Duzo swietnych prac na tej stronie.

ustawilem sobie w PS brush na cos w stylu pasteli i bardzo milo sie tym rysuje

220-akt.jpg

cd

220-akt2.jpg

polaczenie obu, srednio ciekawe

220-akt3.jpg

Napisano

Kengi, troszke anatomia dloni kuleje, ale generalnie w pyte.

Amrun, jaja sobie robisz chyba. Co to ma byc? Pocztowka? Dawaj wiekszy format! ;)

Swietnie to wyglada, chociaz kompozycyjnie mogloby byc lepsze. Moze przyciac bardziej z gory?

Napisano

O kengi, widzę, że robisz posyępy od czasów "Starego człowieka i morza":p

Amrun- dawaj większe! super.

Leander- piękne, bardzo dynamiczne:D

Napisano

Leander, głupią prośbę mam... mógłbyś maznąć samo tło podobne do tego na trzecim obrazku ? jestem zboczony na punkcie takich "mazideł", zwłaszcza w kolorze od pupci tej pani w dół...

pozdrawiam