Napisano 13 Styczeń 200520 l dzięki chłopy co do brushy to nic nadzwyczajnego, najwazniejsze zebys mial jakis nieregularny brush tip (jest duzo w samym photoshopie) spacing wiekszy niz zero, i czółość tabletu przypisuje widoczności, no kompletny standart nic nadzwyczajnego jakis szalony koncepcik
Napisano 14 Styczeń 200520 l twoja dopiero fajna. Częściej po nocy maluj :) całą noc nie spaleś czy tak wcześnie wstaleś? 6 rano - dżizas!
Napisano 14 Styczeń 200520 l eeeh, Odd, Leander, Wert, Amrun, grynio- cuda wyczyniacie! Odd- no fajna technika Leander- A ten pan nie ma przypadkiem twojej twarzy?
Napisano 14 Styczeń 200520 l nadal fffajne ;] edit: łeeeee.. ciemu się mnie miniaturki wklejają a nie łobrazki do posta...hym?
Napisano 14 Styczeń 200520 l kolegaalek, faktycznie tez dostrzeglem pewne podobienstwo, ale to nie ja. Podobnie jak ponizej bez skrupolow korzystam z roznych referek z sieci. Inaczej za duzo mysle, a tablet sie kurzy.. Wert: dzieki. Co do snu to ostatnio jakas porazka. Moze dzis sie uda :)
Napisano 16 Styczeń 200520 l mozg mam wyprany po 8h tancu z diablem wiec zapodam speedzik :) 1min, tablet, biel na czerni
Napisano 16 Styczeń 200520 l To ja w nieco innym klimacie... tak jakoś mnie naszło.. starałem się oddać mój stan emocjonalny w chwili obecnej. Pewnie jak zwykle nikomu się nie spodoba, ale wrzucam, zeby nie było ;) Jakieś 15 min
Napisano 17 Styczeń 200520 l troszkę za długo jak na speeda bo się nie zmieściłem w 1h ale wrzucam... (zero referki... tak jakoś mi się maznęło)
Napisano 17 Styczeń 200520 l Zawsze milo sie przeglada ten watek ... mam nadzieje ze tak pozostanie Wyzej fajny kotek Moj pierwszy speed ok 1/2 h olowek -> zdjecie -> ps
Napisano 17 Styczeń 200520 l heh, mati, to coś w stylu twojego...tylko że w drugą stronę. to jest to co mi było potrzebne - spokój.
Napisano 17 Styczeń 200520 l Pierwsz moja pracka po tableciku robiona. Niecałe 15min, więc pokazuję to w speedzie.
Napisano 17 Styczeń 200520 l Powiem tak- Nie uzywaj filtrow! No chyba ze to efekt skompresowania to sorry. Jest dobrze. (przynajmniej porownujac to do mojej pierwszej pracy na tablecie)(zreszta wiele sie nie polepszylo:P)
Napisano 18 Styczeń 200520 l wiem wiem ze obnizam wam poziom ale jestem antytalentem do 2d :) na rozluznienie:
Napisano 18 Styczeń 200520 l Powiedział co wiedział i wstawił concept który jest już u mnie na pulpicie. Chyba mogę?
Napisano 18 Styczeń 200520 l tiger! genialne! wspaniałe cudowne niesamowite! najlepsza twoja pracka. nie wiem dlaczego mi się tak podoba, ale wylądowała na pulpicie w 0,03 sekundy :) a to taka pięciominutówka:
Napisano 18 Styczeń 200520 l No super prace. Lubię to forum, dużo tu dobrych prac. Tiger - naprawdę dobre. Miło jest popatrzeć na taki warszatat !!
Napisano 18 Styczeń 200520 l po appleseed akurat jestem i tak mi jakos wyszlo z króliczymi uszkami ;) pzdr...
Napisano 19 Styczeń 200520 l Kengi - nigdy nie uwierze, ze po ASP rysujesz na kartce w kratke. Na pewno ją w szopie dodales. Amrun - rewelka! Swiatlo, bryla, jakas miekkosc. Super. Gdybym to zobaczyl w grze jako zajawke z paskiem "loading" nie moglbym sie doczekac startu Duzo swietnych prac na tej stronie. ustawilem sobie w PS brush na cos w stylu pasteli i bardzo milo sie tym rysuje cd polaczenie obu, srednio ciekawe
Napisano 19 Styczeń 200520 l Kengi, troszke anatomia dloni kuleje, ale generalnie w pyte. Amrun, jaja sobie robisz chyba. Co to ma byc? Pocztowka? Dawaj wiekszy format! ;) Swietnie to wyglada, chociaz kompozycyjnie mogloby byc lepsze. Moze przyciac bardziej z gory?
Napisano 19 Styczeń 200520 l O kengi, widzę, że robisz posyępy od czasów "Starego człowieka i morza":p Amrun- dawaj większe! super. Leander- piękne, bardzo dynamiczne:D
Napisano 19 Styczeń 200520 l Leander, głupią prośbę mam... mógłbyś maznąć samo tło podobne do tego na trzecim obrazku ? jestem zboczony na punkcie takich "mazideł", zwłaszcza w kolorze od pupci tej pani w dół... pozdrawiam