ArTooRo Napisano 28 Maj 2007 Napisano 28 Maj 2007 Bardzo mi się podoba, jednakże mam jedną uwagę - być może to po prostu taka stylizacja, ale razi mnie sposób wymodelowania ubrania - wydaje się być zrobione ze strasznie grubej gumy, tak jakby ktoś wykonał ciuch z opony samochodowej, fałdy mogłyby być gęstsze, mniejsze i układać się w bardziej fizyczny sposób. Może ktoś już wcześniej o tym pisał i problem został wyjaśniony, ale przy wielkości tego topicu... wybacz, ale całego nie przejrzałem :) Świetna robota i oby tak dalej! Pozdrawiam.
uncle Napisano 28 Maj 2007 Napisano 28 Maj 2007 hehe, no przeciez pracuje w laboratorium! musi miec gumowe ubranie ochronne!:D a tak swoja droga swietna praca, szkoda ze wlosow nie ma, pewnie czasu nie starczylo;)). a tak to taki albert po chemioterapii ;D
Koniu_PL Napisano 28 Maj 2007 Napisano 28 Maj 2007 Nie ma co komentowac :D -> Respect ! Fajowska praca :)
JunioR Napisano 28 Maj 2007 Napisano 28 Maj 2007 jak zawsze zachwycony ;D tylko no kurcze te włosy dodaj bo narazie taki łysy ten Alber i torche go nie przypomina :p pozdrawiam!
adam_m Napisano 31 Maj 2007 Napisano 31 Maj 2007 Technicznie pierwsza klasa. Mam nadzieję, że wygrasz i będzie: making of :)
kengi Napisano 31 Maj 2007 Napisano 31 Maj 2007 ja bym doradzal dogasic dosc znacznie caly environment. zeby ten pan i atomik byli na pierwszym miejscu mocno. a telko to niech robi za mini dodatek, nieistotny szczegol. moze jeszcze bardziej dofem blurem i jeszcze jakas winietke mocna na to :) bo to bardzo fajna pracka moze byc.
Gość Raffaello Napisano 9 Czerwiec 2007 Napisano 9 Czerwiec 2007 jaras co taka cisza u ciebie? dziargasz czy poddałeś się? mam nadzieję że ten Pan (juz zapomniałem jego nika) nie zniechęcił Cię do kontynuowania. szkoda by było tej pracki pozdrawiam
jaras Napisano 9 Czerwiec 2007 Autor Napisano 9 Czerwiec 2007 Artooro - a wiesz że to z gumowym kombinezonem to wcale niegłupia myśl :D thx kengi - dzięki - tak zrobię jak mówisz Raffaello - w tej chwili jestem na zakręcie życiowym - wyjazdy, załatwianie nowej pracy, przeprowadzka - tak więc pracki tej nie ukończę w terminie.
Cruzh3r Napisano 10 Czerwiec 2007 Napisano 10 Czerwiec 2007 siema, moim zdaniem nocne tło psuje całą pracke. Modele super, ale oświetlenie jak dla mnie psuje klimat.
Kedzior Napisano 10 Czerwiec 2007 Napisano 10 Czerwiec 2007 Raffaello - w tej chwili jestem na zakręcie życiowym - wyjazdy, załatwianie nowej pracy, przeprowadzka - tak więc pracki tej nie ukończę w terminie. Powodzenia na zakręcie...! ;) ...życzę długiej prostej i czekam na ostatnie szlify.
Nazps Napisano 30 Lipiec 2007 Napisano 30 Lipiec 2007 jestem na tak! moze nie moj faworyt, ale bardzo mi sie podoba. Super kolorki, fajny kadr i w ogole wszystko. Poprawilbym teksturke ubrania moze.
3grosze Napisano 31 Lipiec 2007 Napisano 31 Lipiec 2007 nom, jest szansa na wygraną :] ale musi się postarać jeszcze :]
JunioR Napisano 31 Lipiec 2007 Napisano 31 Lipiec 2007 a czasami ta bitwa sie juz nie skonczyla ? ;> ale fajny model tak czy inaczej, moze jaras przeniesiesz do Wip`a i tam bedziesz go "dusil" ?:)
Rekomendowane odpowiedzi