Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo mi się podoba, jednakże mam jedną uwagę - być może to po prostu taka stylizacja, ale razi mnie sposób wymodelowania ubrania - wydaje się być zrobione ze strasznie grubej gumy, tak jakby ktoś wykonał ciuch z opony samochodowej, fałdy mogłyby być gęstsze, mniejsze i układać się w bardziej fizyczny sposób. Może ktoś już wcześniej o tym pisał i problem został wyjaśniony, ale przy wielkości tego topicu... wybacz, ale całego nie przejrzałem :)

Świetna robota i oby tak dalej!

Pozdrawiam.

Napisano

hehe, no przeciez pracuje w laboratorium! musi miec gumowe ubranie ochronne!:D

a tak swoja droga swietna praca, szkoda ze wlosow nie ma, pewnie czasu nie starczylo;)). a tak to taki albert po chemioterapii ;D

Napisano

jak zawsze zachwycony ;D tylko no kurcze te włosy dodaj bo narazie taki łysy ten Alber i torche go nie przypomina :p

pozdrawiam!

Napisano

ja bym doradzal dogasic dosc znacznie caly environment. zeby ten pan i atomik byli na pierwszym miejscu mocno. a telko to niech robi za mini dodatek, nieistotny szczegol. moze jeszcze bardziej dofem blurem i jeszcze jakas winietke mocna na to :)

bo to bardzo fajna pracka moze byc.

Gość Raffaello
Napisano

jaras co taka cisza u ciebie? dziargasz czy poddałeś się? mam nadzieję że ten Pan (juz zapomniałem jego nika) nie zniechęcił Cię do kontynuowania. szkoda by było tej pracki

pozdrawiam

Napisano

Artooro - a wiesz że to z gumowym kombinezonem to wcale niegłupia myśl :D thx

kengi - dzięki - tak zrobię jak mówisz

Raffaello - w tej chwili jestem na zakręcie życiowym - wyjazdy, załatwianie nowej pracy, przeprowadzka - tak więc pracki tej nie ukończę w terminie.

Napisano

Raffaello - w tej chwili jestem na zakręcie życiowym - wyjazdy, załatwianie nowej pracy, przeprowadzka - tak więc pracki tej nie ukończę w terminie.

Powodzenia na zakręcie...! ;) ...życzę długiej prostej i czekam na ostatnie szlify.

Napisano

jestem na tak! moze nie moj faworyt, ale bardzo mi sie podoba. Super kolorki, fajny kadr i w ogole wszystko. Poprawilbym teksturke ubrania moze.

Napisano

a czasami ta bitwa sie juz nie skonczyla ? ;>

ale fajny model tak czy inaczej, moze jaras przeniesiesz do Wip`a i tam bedziesz go "dusil" ?:)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności