Napisano 13 Kwiecień 200718 l Autor tak miało byc :) chodziło mi o taki chłodny klimat :] dlatego tak pusto...
Napisano 13 Kwiecień 200718 l szkoda że wyszła "kasza" i brak ostrości, za mocne iesy dałeś też trochę Podoba mi się drzewko komp i szafka, ładnie zrobione.
Napisano 13 Kwiecień 200718 l ładne drzewko, i fajne miejsce do pracy na kompie. Jedynie mi ziarno przeszkadza i zbyt jednolita kolorystyka, szczególnie te kolor ścian.
Napisano 13 Kwiecień 200718 l fajowa miejscówka choć te światła to lekka przesada, z resztą nie lekka, ogromna :P
Napisano 14 Kwiecień 200717 l mi tez glownie podoba sie klimacik, taki surowy, jakby jakis Xiac tam mieszkal :D, rendery jednak sprawiaja wrazenie, jakby byly puszczona na szybko na slabych ustawieniach. Ogólnie na +
Napisano 14 Kwiecień 200717 l tez lubie takie kolorki i bez zbednych dodatkowych pierdulek w pomieszczeniu. W moj gust tez trafiles!
Napisano 18 Kwiecień 200717 l Troche za malo GI jak ktos juz napisał, ale mi sie bardzo podoba fragment ujęcia z oknem - okno i cała lewa czesc ujecia jest pikna, ale jak popatrzec dalej do wewnątrz pomieszczenia, widać braki w oświetleniu. Ale okno rżądzi;) A i kwiatek też niezły Pozdro
Napisano 18 Kwiecień 200717 l a mnie sie takie ostre IES'y podobaja. zyleteczki takie;) Efekt ciekawy, nie do konca naturalny ale fajny. Poza tym moje klimaty/kolory wiec podoba mi sie ;) pozdrawiam.
Napisano 20 Kwiecień 200717 l Wykonanie wizki super aczkolwiek brakuje mi szczegółów. Jako projekt - hmm dla mnie, odpada, zbyt zmine, ale gdybym miał pracować w takim miejscu to bardzo chętnie :)
Napisano 23 Kwiecień 200717 l Jak dla mnie super, moglbym tam mieszkac nawet, co do samej pracy to to samo co wszyscy za mocne IEsy i troche za ciemno