MF Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 Witam. Dzisiaj ukazało się kolejne CD z modelami. Tym razem są to ludziska. http://www.evermotion.org/shop_display_item.php?item=242 Pozdrawiam
MaGuu Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 świetne ! :D rigowane modele? Edit: o fuck po przejrzeniu pdf'a stwierdzam, ze jednak troszeczkę pocisnęliście :( Lepiej było sprzedać te 10 modeli tyle ze z rigiem :)
arev Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 Ojoj, lekko się rozczarowałem. Po pierwsze - chłiti markietingowe - niby jest 50 modeli... Fakt, ale tylko 10 postaci. Szkoda, że zamiast sprzedawać zriggowane postacie dajecie je w kilku sztywnych pozach. Poza tym w porównaniu do np. Archmodels, tutaj modele są jakby drugiej jakości. Z daleka wystarczą, ale na zbliżeniach niektóre sylwetki wyglądają nieco karykaturalnie i pokracznie. Ehhh, pewnie vol.2 będzie lepsze ;)
KLICEK Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 fajne ludki :) kto jest autorem ? ;) i dlaczego one sa lp ? :D
mrkrzysiek Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 Modele jak dla mnie ładne. KLICEK autor to Rafał Waniek alias Edi z Evermotion Team :P
piksar Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 polemizując z Klickiem - dobrze że lp, nie obciążą scen za mocno btw - modele/textury dobre
max_1989 Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 Nie są jakies oszałamiające, jednak do wizek jak znalazł :) napewno wiele osób które sie tym zajmują docenią tą kolekcje :)
KLICEK Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 pikSar imo za mocno lp, widac kanty juz lepiej wkleic ludka z wycinanki ;) Rozumiem ze chodzi o ludki na dalszy plan + duza ilosc tych misiow;)
chveti Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 Bo ludki w wizkach traktowane są szkicowo ;)
Intervain Napisano 14 Kwiecień 2007 Napisano 14 Kwiecień 2007 OK no nie wytrzymalam i musze sie odniesc do tych krytyk powyzej! Po pierwsze: po co komu zriggowane modele do wizualizacji? Moim zdaniem to co jest w ofercie calkiem wystarcza! Jesli ktos chce zrobic animacje i bajery to niech sie sam do roboty zabiera :) Po drugie - nie rozumiem tez czepiania sie tych modeli - dobra robota jak na lp! ... zarowno modele jak i tekstury... arevulopapo - ktore sa karykaturalne?! 0_o moze ja juz osleplam od teog codziennego gapienia sie w komputer...
JunioR Napisano 14 Kwiecień 2007 Napisano 14 Kwiecień 2007 Interviain zagadzam sie z tobą, troszke juz takie czepiaństwo sie zrobiło odnosnie modeli, ktore wedlug mnie są fajowe i do vizek w sam raz :) peace!
krzyhhh Napisano 14 Kwiecień 2007 Napisano 14 Kwiecień 2007 hm.. do wizek starczy ... imo wygodą jest coś takiego. Dobry grafik z tych 10 wytrzaska całe stado. przy zoomie faktycznie nie wyglądają :/ ale kto na pierwszy plan w wizkach daje człowieka. dobra robota
arev Napisano 14 Kwiecień 2007 Napisano 14 Kwiecień 2007 Na pierwszy plan może nie, ale np. ostatnio robiłem kilka wizek mieszkań, ujęcia bez sufitów z góry i zachciało się klientowi właśnie ludzi w tych mieszkaniach no i tych bym tam raczej nie wrzucił. Intervain - female01_pose_b ma łydki jak z suchych patyczków, female_02_pose_c wygląda jakby połknęła kij od miotły, female_03 ma ręce poustawiane jakby tańczyła robota, etc. Może faktycznie się czepiam, przepraszam, ale to dlatego że jestem przyzwyczajony do tego, że Eversi wypuszczają towary pierwszej klasy, a ten imho po prostu odstaje od reszty.
Pionier Napisano 15 Kwiecień 2007 Napisano 15 Kwiecień 2007 ( hinudesk, na zielono podkreslilem blad w newsie :) ) 3D sie, pioiner.
Matys Napisano 15 Kwiecień 2007 Napisano 15 Kwiecień 2007 wydaje mi sie ze te postacie powinny byc troche bardziej dopracowane, rozumiem ze sa one lp jednak mimo wszystko na niektorych screenach wygladaja jak postacie go gier, poza tym niektore elementy sa moim zdanie troszke skopane, np dlonie.=`
SUPER_OkO Napisano 16 Kwiecień 2007 Napisano 16 Kwiecień 2007 Brrrrr... dobrze, ze nie dodali rigga do tego bo bylaby to masakrycza wtopa chyba z ta plytka, same bledy... nawet jak na lp jest to schrzanione.. postacie zrobione na zasadzie jeden model ciala i doklejane glowy.. nie wyglada to za dobrze. Postacie sie nadaja na bardzo daleki plan. Jedynie co dobrze zrobione to same ubranka i teksturki.
siwy Napisano 16 Kwiecień 2007 Napisano 16 Kwiecień 2007 modele ok. ale ich pozy sztuczne w większości
Rekomendowane odpowiedzi