ReflectVision Napisano 16 Kwiecień 2007 Share Napisano 16 Kwiecień 2007 natknalem sie na fajny videotutek o modelowaniu felgi Downloal Video Tutorial - Click here Download the Reference files - Click here! moze komus sie przyda, pozdrawiam ;) ps. zrodlo :cgindia ps2. odnosniki poprawione ;p 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość michlord Napisano 16 Kwiecień 2007 Share Napisano 16 Kwiecień 2007 Gdzie tutaj jest odnośnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BarlogPL Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 Wielkie dzięki; D Bardzo się przydał;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 Super model juz doje tutka :) Przyda się ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 o wczesniej go nie widziałem - dzieki - zassany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 wielkie thx.Właśnie tego szukałem;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BigBen Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 1. Wcześniej to przegapiłem 2. 120kb/s download. NICE. Dzięki Upsss, brak jakieoś codeka. Jakie macie codeki? Ja mam najlepsze a i tak nie działa. ok poradziłem sobie idę oglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 Siemka też mi wywala błąd a mam Kaaza lite najnowsze! Co mam jeszcze zassać? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topek Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 a to masz? tak tylko strzelam http://download2.techsmith.com/tscc/TSCC.exe btw. co to za kupa ta KAZAA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razi91 Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 troche dużo waży, a obejrzałbym se jakąś nową technikę... Zassam se jak mi sie kolejka w bitcommecie skończy(pare tutów do c++, visual c++ i takie tam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 a to masz? tak tylko strzelam http://download2.techsmith.com/tscc/TSCC.exe btw. co to za kupa ta KAZAA Niestety...ale dzięki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackVasi Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 Jaki To Kodek???!! Ja To Musze Mieć!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 troche pomyslec: http://www.free-codecs.com/Codec_Packs.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 20 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2007 trzeba to odtwarzac kodekiem TSCC z linku ktory podal Topek http://download2.techsmith.com/tscc/TSCC.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackVasi Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 Ok poszło jakoś winampem. THX wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
volk Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Nie działa link do Downloal Video Tutorial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość miedzikos Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 mógł by ktoś wstawić jeszcze raz by odnośnik do filmu niedziała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 link nie dziala, jezeli ktoś ma jeszcze ten tutek, to miloby bylo jakby wrzucił, sam juz go nie posiadam, ale tak zeby zdeterminować do szukania powiem: był najlepszy jaki kiedykolwiek widziałem o feldze:D pozdarwiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 O, jeśli to taki dobry tut, to też poproszę o działającego linka :) [pewnie zaraz się tu Muzzy zjawi, he he :D] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 http://video.google.pl/videoplay?docid=6738085731963530700&q=rim+modeling&total=315&start=0&num=20&so=0&type=search&plindex=0 tu można to obejrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topek Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 http://www.sendspace.pl/file/K7VXcDRF/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kuba1994 Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 Dzięki Topek za linka . Myślałem , że przepadło a efekt jest super:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CormaC Napisano 7 Lipiec 2008 Share Napisano 7 Lipiec 2008 Dzięki, przyda się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorenus Napisano 30 Styczeń 2009 Share Napisano 30 Styczeń 2009 W jaki sposób można sciągnąć ten Tutorial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 30 Styczeń 2009 Share Napisano 30 Styczeń 2009 (edytowane) [MegaUpload] [sendSpace.pl] Edytowane 30 Styczeń 2009 przez Muzzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KermiT01 Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 Mam taki problem z tym tutkiem, kiedy wymodeluję trochę felgi i na tutku gość wchodzi w tools -> array -> ustawia 1d na 5 i daje ok, później wchodzi w poly -> edit geometry -> attach i kopiuje tak, żę robi się cała felga... ja robię to samo i nie wychodzi, wie ktoś może dlaczego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi