Napisano 22 Kwiecień 200717 l Witam NO wiec matura tuz tuz. A mnie sie zachcialo skonczyc jakas scenke za wszelka cene. Pomysl prosty grupka wiezniow ucieka z (kosmicznego) wiezienia;) jednak za rogiem czycha na nich przykra niespodzianka. (temat ambitny;)) Scenka ma byc w stylu cartoonowym, ale pewno wyjdzie maly misz-masz z tego. P.S.Pewno updaty nie beda za predko bo trza by cos do matury ogarnac:) Pierwszy gostek. Zamieszczalem go juz w speed modelingu Pzdrawiam
Napisano 24 Kwiecień 200717 l he he gostek GIT;) fajna geba;) pozdr T gębę muszę wypersfadowac :D Fajny gostek jego kumpla zrób lekko napakowanego :) tak by wyszedł kurdupelek i jego kolega wielkolud.
Napisano 25 Kwiecień 200717 l Autor Długie nogi. moze troszke. ale to ma byc styl cartoonowy wiec proporcje sa troche inne tylko wdzianko mało priżonowe. zrób więcej pasów :P stroj ulegnie pewnie jeszcze zmianie. sprobuje nadac bardziej wiezienny charakter ale czy dodajac paski to sie okaze ;) T gębę muszę wypersfadowac :D Fajny gostek jego kumpla zrób lekko napakowanego :) tak by wyszedł kurdupelek i jego kolega wielkolud. kolesi bedzie jeszcze chyba z trzech. Tak wiec miejsce dla jakiegos"byczka" tez sie znajdzie chyba. he he gostek GIT;) fajna geba;) pozdr Dzieki :) narazie update`ow nie bedzie bo matura za pasem ;P pozdrawaim
Napisano 7 Maj 200717 l Popracuj nad dłońmi;) Ogólnie świetna postać, zobaczymy co się z tego wykluje;)
Napisano 19 Maj 200717 l ten poprzedni bardziej mi sie podoba, ale ten też jest fajny(teraz to z rękoma wedłóg mnie przesadziłeś. ale może ty wolisz takie:)
Napisano 19 Maj 200717 l Autor na peweno beda jeszcze jakies poprawki do niego. teraz tego nie widac ale ta postac bedzie wyzsza i ogolnie wieksza o d tej pierwszej.
Napisano 20 Maj 200717 l Autor Poza... Jeszcze pare drobnych poprawek ale to na koncu (dlonie np). Teraz biore sie za trzecia ostatnia juz chyba postac do sceny. pozdrawiam
Napisano 20 Maj 200717 l naprawde fajne. modele bardzo ładne:) praca zapowiada sie naprawde fajnie hmmm a czy bump na kombinezonie nie jest za duzy ? moze to tylko moje odczucie hehe
Napisano 20 Maj 200717 l Autor grigoriob: dzieki. bump moze troszke za mocny, ale to sie jeszcze obada hkropinski:dzieki. w moim ukochanym maxie :) a tex w photoshopie. renderuje w mentalu. pozdrawiam
Napisano 30 Maj 200717 l Mam pytanko jak uzyskałeś efekt takiej niby kreskówki szczegulnie widoczny w pierwszej postaci. To efekt postprodukcji w Photoshopie czy może Vray Toon mogl byś podać jakieś szczeguły może jakiś mini tutorial :P Pozdro P.S. Bardzo dobra roboto ... :D
Napisano 30 Maj 200717 l efekt kreskówki powstał chiba głównie dzięki kreskówkowatości modelu postaci + trochę kontrastu.
Napisano 31 Maj 200717 l Autor nowi- tak to efekt postprodukcji i tak jak master zauwazyl kreskówkowatości modelu. A renderer jakiego uzywam to mental