Napisano 2 Maj 200717 l Witam, Postanowiłem podzielić się z Wami moimi wypocinami jeśli chodzi o zabawy w montaz i stylizacje :) na początek kilka starszych prac ale sukcesywnie będę dorzucał nowsze produkcje. Tematyka raczej ciężka ale lubię to :) Za napisy pokornie przepraszam ale już nie chciałem robić osobnej wersji :) Komentujcie i krytykujcie :D R. Buried Alive World Demise The Prophecy The Final Storm Edytowane 5 Luty 200916 l przez Robertus
Napisano 8 Maj 200717 l Autor Były stare , więc czas na porcję nowszych prac. Kolejne trzy w kolejności powstania (mniej więcej) :) Lśnienie Black Sunrise Dark Tower Edytowane 5 Luty 200916 l przez Robertus
Napisano 8 Maj 200717 l Intrygujący klimat prac - mnie się podoba :) W ciężkości gatunku przypomina mi chyba trochę niektóre prace świętej pamięci Beksińskiego. pozdrawiam :)
Napisano 24 Październik 200717 l Autor Odkopie trochę ten wątek :) Kolejna wrzutka z moimi wizjami hehe. Dom w dolinie mgieł - miałem wetdy zajawkę na Pana Bilińskiego :) Obserwator - praca znalazła się tez na okładce kapeli "Retrospective" która serdecznie pozdrawiam :) Dark Times - miałem swego czasu (jakbym zawsze nie miał:) ) zajawkę straszliwą na takie klimaty ... Zapraszam do komentowania!! pzdr. Robertus Edytowane 5 Luty 200916 l przez Robertus
Napisano 15 Listopad 200717 l Autor Dziękuje za odwiedziny! AGmakonts > raczej nie będzie, ciężko by było. Proces jest momentami dość chaotyczny hehe :) Wrzucam kolejne dwa: When Everything Dies - inspiracja muzyką "God is an Astronaut" i filmem "Hills Have Eyes" :) Beneath the Burning Sky Earth Will Shake - tym razem inspiracja czysto muzyczna, żebym jeszcze pamiętał czym :) Edytowane 5 Luty 200916 l przez Robertus
Napisano 15 Listopad 200717 l a wiecie,że te fotomontaże to słynne sa?- ja 2, czy 3 lata temu ściągałam sobie niektóre z nich na dysk z netu:D na serio:D Tylko nie pamietam skąd...
Napisano 15 Listopad 200717 l fotki w większości są super, ale tak do końca nie jestem pewna czy można je nazwać fotkami ... za dużo obróbki :/
Napisano 16 Listopad 200717 l AGmakonts > raczej nie będzie, ciężko by było. Proces jest momentami dość chaotyczny hehe wrzuc tylko film z pulpitu, warto podpatrzec technike
Napisano 18 Listopad 200717 l ciekawy klimat mają, ale w sumie to ja chciałbym wiedzieć co tutaj ejst fotomontażem jeśli można, daj wersję przed i po, to będzie miło wiedzieć co zrobiłeś sam :P
Napisano 18 Listopad 200717 l ale w sumie to ja chciałbym wiedzieć co tutaj ejst fotomontażem lol a nie widac ?
Napisano 18 Listopad 200717 l Autor sammael_at > hehe, jakbym znal takie miejscowki w rzeczywistosci .... ciezko byloby wszystko opisywac. Czasem jest to mocna stylizacja z subtelnym efektem jak w Lśnieniu a czasem montaż z nawet 7-10 ujęć - Dark Times, Prophecy. dziekuje wszystkim!
Napisano 18 Listopad 200717 l bardzo ładnie, możesz jakiegoś mejkingofa zrobić? domagam się making of-a