Robertus Napisano 2 Maj 2007 Napisano 2 Maj 2007 (edytowane) Witam, Postanowiłem podzielić się z Wami moimi wypocinami jeśli chodzi o zabawy w montaz i stylizacje :) na początek kilka starszych prac ale sukcesywnie będę dorzucał nowsze produkcje. Tematyka raczej ciężka ale lubię to :) Za napisy pokornie przepraszam ale już nie chciałem robić osobnej wersji :) Komentujcie i krytykujcie :D R. Buried Alive World Demise The Prophecy The Final Storm Edytowane 5 Luty 2009 przez Robertus
kropa Napisano 2 Maj 2007 Napisano 2 Maj 2007 Zgadzam sie z kolegami-pierwsze najlepsze, chociaż pozostałe też ciekawe ;)
Robertus Napisano 8 Maj 2007 Autor Napisano 8 Maj 2007 (edytowane) Były stare , więc czas na porcję nowszych prac. Kolejne trzy w kolejności powstania (mniej więcej) :) Lśnienie Black Sunrise Dark Tower Edytowane 5 Luty 2009 przez Robertus
pionix Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 Intrygujący klimat prac - mnie się podoba :) W ciężkości gatunku przypomina mi chyba trochę niektóre prace świętej pamięci Beksińskiego. pozdrawiam :)
Robertus Napisano 24 Październik 2007 Autor Napisano 24 Październik 2007 (edytowane) Odkopie trochę ten wątek :) Kolejna wrzutka z moimi wizjami hehe. Dom w dolinie mgieł - miałem wetdy zajawkę na Pana Bilińskiego :) Obserwator - praca znalazła się tez na okładce kapeli "Retrospective" która serdecznie pozdrawiam :) Dark Times - miałem swego czasu (jakbym zawsze nie miał:) ) zajawkę straszliwą na takie klimaty ... Zapraszam do komentowania!! pzdr. Robertus Edytowane 5 Luty 2009 przez Robertus
AGmakonts Napisano 24 Październik 2007 Napisano 24 Październik 2007 bardzo ładnie, możesz jakiegoś mejkingofa zrobić?
Kuciel Napisano 24 Październik 2007 Napisano 24 Październik 2007 czy to nie powinno byc w dziale d2 fotomontaz a nie fotografia ?
Robertus Napisano 15 Listopad 2007 Autor Napisano 15 Listopad 2007 (edytowane) Dziękuje za odwiedziny! AGmakonts > raczej nie będzie, ciężko by było. Proces jest momentami dość chaotyczny hehe :) Wrzucam kolejne dwa: When Everything Dies - inspiracja muzyką "God is an Astronaut" i filmem "Hills Have Eyes" :) Beneath the Burning Sky Earth Will Shake - tym razem inspiracja czysto muzyczna, żebym jeszcze pamiętał czym :) Edytowane 5 Luty 2009 przez Robertus
purple Napisano 15 Listopad 2007 Napisano 15 Listopad 2007 a wiecie,że te fotomontaże to słynne sa?- ja 2, czy 3 lata temu ściągałam sobie niektóre z nich na dysk z netu:D na serio:D Tylko nie pamietam skąd...
mrkrzysiek Napisano 15 Listopad 2007 Napisano 15 Listopad 2007 ostatnia fotka super, reszta też bardzo piękne
kropa Napisano 15 Listopad 2007 Napisano 15 Listopad 2007 fotki w większości są super, ale tak do końca nie jestem pewna czy można je nazwać fotkami ... za dużo obróbki :/
illy Napisano 16 Listopad 2007 Napisano 16 Listopad 2007 AGmakonts > raczej nie będzie, ciężko by było. Proces jest momentami dość chaotyczny hehe wrzuc tylko film z pulpitu, warto podpatrzec technike
sammael_at Napisano 18 Listopad 2007 Napisano 18 Listopad 2007 ciekawy klimat mają, ale w sumie to ja chciałbym wiedzieć co tutaj ejst fotomontażem jeśli można, daj wersję przed i po, to będzie miło wiedzieć co zrobiłeś sam :P
Kuciel Napisano 18 Listopad 2007 Napisano 18 Listopad 2007 ale w sumie to ja chciałbym wiedzieć co tutaj ejst fotomontażem lol a nie widac ?
Robertus Napisano 18 Listopad 2007 Autor Napisano 18 Listopad 2007 sammael_at > hehe, jakbym znal takie miejscowki w rzeczywistosci .... ciezko byloby wszystko opisywac. Czasem jest to mocna stylizacja z subtelnym efektem jak w Lśnieniu a czasem montaż z nawet 7-10 ujęć - Dark Times, Prophecy. dziekuje wszystkim!
piksar Napisano 18 Listopad 2007 Napisano 18 Listopad 2007 bardzo ładnie, możesz jakiegoś mejkingofa zrobić? domagam się making of-a
Lumpy Napisano 22 Listopad 2007 Napisano 22 Listopad 2007 Bardzo dobre. making of, choćby skromny - musi być
Rekomendowane odpowiedzi