tweety Napisano 28 Maj 2007 Autor Share Napisano 28 Maj 2007 hehe. panowie nawet nie wiecie jak mi sie cisnęło na usta "Ale piękne GI!". może ktoś się odważy na zrobienie w 3D jednego ze zdjęć? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 Pierwsze zdjęcie wymiata :) Super robota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Maj 2007 Autor Share Napisano 28 Maj 2007 Vorek: no trochę mi było głupio kłaść się na podłodze w PKiN :) ale jakoś dałem radę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 czy mi sie zdaje czy metro to tylko polowka metra symetrycznie dobita w obie strony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Maj 2007 Autor Share Napisano 28 Maj 2007 ah. i masz mnie :D tak część jest kopiowana żeby uzyskać ładniejszą symetrię. min lewa poręcz i część kafelków po lewej stronie. środek i cała prawa strona jest oryginalna. lewa strona po prostu miała syfy więc po kopiowałem kilka fragmentów :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 drugie jak z matriksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 Podoba mi sie tez papierek bialy na ziemi na drugim zdjeciu. Wnosi pewne zachwianie rownowagi i informuje o obecnosci czlowieka w tym zimnym muzealnym wnetrzu. To taki polski glos sprzeciwu wobec proby dehumanizacji spoleczenstwa polskiego przez Zwiazek Radziecki ;) A serio, to niezla wrzuta! :) Nie ma sie gdzie przyczepic. Swietne to z sejmu, wymowne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 metro super wypas:) No i coz za wyczyn! Tam caly czas ktos lazi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Maj 2007 Autor Share Napisano 28 Maj 2007 Podoba mi sie tez papierek bialy na ziemi na drugim zdjeciu. Wnosi pewne zachwianie rownowagi i informuje o obecnosci czlowieka w tym zimnym muzealnym wnetrzu. To taki polski glos sprzeciwu wobec proby dehumanizacji spoleczenstwa polskiego przez Zwiazek Radziecki ;) A serio, to niezla wrzuta! :) Nie ma sie gdzie przyczepic. Swietne to z sejmu, wymowne :) hehe. a wiesz, że go nawet nie zauważyłem? :) dzięki za opinię :) metro super wypas:) No i coz za wyczyn! Tam caly czas ktos lazi. tylko raz mi się udało. i to akurat kiedy ludzie wysiadali za moimi plecami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 tweety jak nie masz nic na przeciwko to bym z chęcia zrobił schody w metrze?! poprostu w wgniotły mnie w fotel! rewelacyjne zdjęcia, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Maj 2007 Autor Share Napisano 28 Maj 2007 nie mam nic przeciwko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 29 Maj 2007 Autor Share Napisano 29 Maj 2007 Festiwal Dni Nauki w Warszawie wersja kolorowa (pierwotnie na forum jako pierwsza koncepcja): canon 350D + Photoshop Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 wow O_O wiem, ze to w sumie tylko szop, ale naprawd eniezle O_O mozesz wrzucic oryginal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 Widac nieco chamski blur ;) Ale robi wrazenie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 Reanimator - trafileś go tym textem w samo serce - nie wiem czy się pozbiera po tym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 29 Maj 2007 Autor Share Napisano 29 Maj 2007 tam od razu chamski :) w zamierzeniu: starzec sztywny świat dookoła niego pędzi z zawrotną szybkością. stąd ten motion blur dodany na inne postaci :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 ładnie ładnie.. brawo za super fotgrafie... Dziadek wymiata!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 Wiem o co Ci chodzilo, Tweet:) Ale juz sie nie czepiam. jest zacnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 liczy się efekt, a efekt jest dobry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 Tzn pierwszy efekt jest dobry (bardzo dobry). Pozniej troche przeszkadza jakosc tego rozmycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 zdjecia z pałacu prawie jak rendery ;) gratki Tweety :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 29 Maj 2007 Autor Share Napisano 29 Maj 2007 dzięki za komentarze :) leander:w sumie masz rację :) robione trochę na szybko i niedbale. może pokuszę się o high res i wtedy lepiej to rozplanuję. nielot: hehe. wiesz, że dokładnie to samo mi przyszło na myśl kiedy robiłem te zdjęcia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 kolorowy lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 29 Maj 2007 Autor Share Napisano 29 Maj 2007 co kolorowy? dziadek? widziałeś poprzednią wersję? [edit] no dobra w poście z dziadkiem jest też wersja kolorowa. ale zdjęta za radą kengiego :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 co na mnie zwalasz? mowilem tez o paru innych rzeczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 29 Maj 2007 Autor Share Napisano 29 Maj 2007 ja nic na ciebie nie zwalam. podkreślam tylko motywy jakimi kierowałem się umieszczając tutaj to zdjęcie mowilem tez o paru innych rzeczach nadal nie będę zmieniał ściemniał białej bluzy za głową dziadka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colgatte Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 Zamair jest jasny i efekt bardzo mi się podoba, tylko pytanie - dlaczego zastosowałeś 'motion blura' też do nieruchomego elementu kompozycji? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 29 Maj 2007 Autor Share Napisano 29 Maj 2007 tak szczerze to nawet nie zauważyłem tego słupka. teoretycznie można to tłumaczyć tym, że słupek był po prostu przenoszony :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 koszula rzeczywiście powinna byc ciemniejsza :) a słupek w ogóle do zdeletowania bo nic nie wnosi sobą i psuje kadr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 dla mnie dziadek trochę banał, wszyscy pędzą dziadek stoi i na dodatek jest kolorowy bo tylko on czai bazę...kiczowate na maxa (fajny dzieciak po prawej), za to wnętrze z firanami całkiem miłe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 29 Maj 2007 Autor Share Napisano 29 Maj 2007 jaras: najlepiej to wywalić wszystko i niech każdy ustawi to po swojemu ;) za to wnętrze z firanami całkiem miłe! coś tak czułem, że jeśli odpowiesz to właśnie to zdjęcie ci sie spodoba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 tweety - ale żeby nie przesadzić (patrz co zrobili z fotoreporterem z Wyborczej za udowodnienie mu fotomontażu - to samo może Cię spotkać i przestaniesz być modkiem ;) BTW- dawno już jedno zdjęcie nie wywołało takiej dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 Oj tweety, z tym blurem to pojechales... <:p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 29 Maj 2007 Autor Share Napisano 29 Maj 2007 nie lubie was :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colgatte Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 Istotnie, pokolorowanie dziadka jako jedynego elementu jest już kiczowate, ale w wersji b&w już nie. W zasadzie to mniej, bo jak by się uprzeć, to wszystko już było i jest na swój sposób banalne i obcykane.;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 Titi miszcz fota, ale ten blur :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 master fotka z metra poprostu masakra :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 12 Czerwiec 2007 Share Napisano 12 Czerwiec 2007 Lis: zdjęcia w studiu będą na pewno. własnie załatwiłem sobie wejście do studia PI gdzie nawet będę mógł się pobawić MILO i kamerką HD więc może coś się uda wy,ptać po godzinach MOTYLA NOGA TWEETY!!!! Gdzie są zdięcia z PI ?? Bana chcesz? bana? :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 13 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2007 ehehe. wiesz, żeby wejść do studia trzeba mieć co focić :] a wejść, żeby pojeździć na MILO czy pobawić się lampami to sie nie opłaca :] ale spokojnie. może uda się coś wykombinować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 18 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2007 ha. po pół roku odgrzebałem zdjęcia z Parady Równości jaka odbyła się w dość upalny majowy dzień :) na początek cale 13 fotek, potem może znajdę czas na resztę :) ustawienia: ISO - 200 F: 5,6-14 Czasy: 1/400 - 1/2000 Sprzęt: canon 350D + KIT 18-55 + SIGMA 70-200 + SIGMA light Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 czwarte the best, to 350 ma takie fajne iso, coś podobnego... to pierwsze robiłeś Kit'em?? bo albo mi sie zdaje albo na literkach na 1 zdjęciu widzę straszliwa aborcje. PS.Bardzo ładne kadry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 19 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2007 ehehe. tak to KIT, ale to głównie przez wyostrzanie nie przez hmm.. aborcję? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 aborcja nie jest taka straszna ale minetę to chyba w fotoszopie dorobiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 Fajniutkie te zdjęcia :) Kilka naprawdę bardzo dobrych. Jednak mam wrażenie, że Pałac Kultury to Vorkowi lepiej wyszedł :P ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 Najlepsze to z policjantem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 19 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2007 Kris: Vorek popisał się perfekcyjnym montażem bracketingu ja nie zdążyłem i przyznaję że lepiej mu to wyszło :) illy: mówisz o tym "Precz z wolnością"? Netia wywiesiła w tym samym czasie taki wielki plakat "Precz z wolnością - internet bez ograniczeń". Pech chciał, że hasło "precz z wolnością" zawisło wtedy kiedy organizowano paradę ;) kilka dni później dodano resztę sloganu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 illy: mówisz o tym "Precz z wolnością"? Netia wywiesiła w tym samym czasie taki wielki plakat "Precz z wolnością - internet bez ograniczeń". Pech chciał, że hasło "precz z wolnością" zawisło wtedy kiedy organizowano paradę kilka dni później dodano resztę sloganu.nie nie. chodzilo mi o to: wyglada jakby sie lali, dramatyzm jest no moze poza tymi z lewej. Precz z wolnoscia tez ciekawe, ale do mnie to najbardziej trafilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2007 no bo trochę szarpaniny było :D ogólnie to więcej gwizdu i krzyków niż to wszystko warte. wróciłem z obita nogą (ktoś mnie kopnął w tłumie) i udarem słonecznym bo nie założyłem nic na łeb a szliśmy Marszałkowską w ostrym słońcu. ale w sumie było warto :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 zawsze jest warto, ja zeby zrobic 12.1970 przebieglem cala swietojanska zeby przegonic pochod, z rozpieta kurtka itd. WLasnie sobie odchorowuje :) ALe warto bylo ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 Znam ten bul, pamiętam jak na Sea Tower grało kombi, miałem zostać tylko na fajerwerkach a potem sie okazało, ze mam zostać jeszcze na koncercie, zmarzłem, zdjęcia nie wyszły i 3 tyg kataru. Smiem polonizować czy zawsze warto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi