AGmakonts Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 (edytowane) Tym razem więcej fotek niż w WD. Wypad miał na celu ciut poduczuć się w foceniu u uchwycenie fajnych miejsc na śląsku Fotki z mojego zenita 400D Jerzyny foty moje Edytowane 30 Czerwiec 2008 przez AGmakonts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 dziękuję :) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1658020ab49c7372.html całkiem fajne gdyby było reporterskie ale niestety wiem, że ustawiane :) Zenith rulez :] czemu tak strasznie uciąłeś rękę tej pani na balkonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 24 Maj 2007 Autor Share Napisano 24 Maj 2007 zenita jeszcze musze okiełznać i jakies nowe oko mu zmontowac bo to ze stałą ogniskową mnie denerwuje, ogólnie to nie jestem jakoś strasznie zadowolony ale sporo się nauczyłem a że został mi cały film jeszcze to wezme go niedługo na miasto i może coś lepszego zapodam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 wpadnij do wrocka na palenie poltegoru z zenitem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 24 Maj 2007 Autor Share Napisano 24 Maj 2007 wpadne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeRZyna Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 Haaaa, są zdjęcia z naszego rajdu. :) AG of course zamieścił tylko swoje... :P No nic, przycisnę go trochę, to moje też zamieści, żeby tweety mógł wydać opinię/wyrok. A tak a propos Wrocławia, to będę tam niedługo- na dniach otwartych ASP. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 4 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2007 Po ostatniej wizycie we wrocławiu No i 2 gliwickie niedawne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 fontanna i ta "piwnica" genialne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 fontanna zarąbista:) pokaż większą fotkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 Zgadzam się-fontanna super wyszła :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 fontanna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 4 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2007 e tam;] Twoja lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 Fontanna bardzo fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 poka poka! czym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 4 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2007 zenit 12 xp :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 AG: fajnie by bylo jakbys nie mylil kierunkow przyklady: koles z akordeonem: mocne punkty to jego ramie, wzmaga to ten bialy gradient kobieta z mikiem: powinna byc bardziej na prawo drabiny: fajne ale za mocno obciete z prawej IMO malowanie: twarzy nie widac (albo aparat nizej, albo zaczekac na zmiane) capoeira: prawie fajne ale czegos mi brakuje, ja bym stanal bardziej w prawo 2 gliwickie: kierunki, postac w prawo (kto to jest, ktos z maxa?) spraye: postac w polowie wysokosci tyle odemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 4 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2007 dzięki illy, przydatna konstruktywna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 moj punkt widzenia :) moze inaczej to widzisz, ale ja wypunktowalem co mnie kluje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 8 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Mam pytanko do znawców, czy opłaca się pakowac teraz kase w tego zenita czy lepiej zbierać na coś z matrycą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 18 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 widoczek fajny choc krzywy, reszta lekko nieostra ale mi się podoba byla jakas obróbka po skanie ? fajka podoba się dziewczynie szkoda łokcia przedostatnie dziwne kolorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 18 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2007 no oczywiście że troche popsute ale nie tragicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 30 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2007 Poznań + Tychy Shot with Canon EOS 350D DIGITAL at 2007-07-30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 Fajna laska - możesz zarzucić highresem ? http://img175.imageshack.us/img175/4910/rysiek283jx9.jpg ----------------------------------------------------------- Świetny kadr http://img520.imageshack.us/img520/4540/img1571yn2.jpg Brawo AG :-* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1nS Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 Koń, semafor i uliczka w jesień są prze fajne. Te barwy są świetnie dobrane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 2 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2007 NEW . . . . . . . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siepacz Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 Drugie zdjęcie patrząc od góry stanowczo najlepsze:] A robiłeś więcej co tak mało tych z fontanny?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 2 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2007 na pozostałych modelka nie wyszła najlepiej, ale i tak super że była:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 6 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2007 szkoda że mało się odzywacie Tu porcja z Łódstoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 :) sup[er fotki szczegolnie z Owsiakiem. Ag gdzie go złapałeś ? 3,4 i 2 ostatnie też dla mnie extra. reszta moze być :). moze podrzuce jakieś swoje gdzieś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 6 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2007 prasa miała wejście to go złapałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siepacz Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 Dobre portreciki:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 Mam pytanko do znawców, czy opłaca się pakowac teraz kase w tego zenita czy lepiej zbierać na coś z matrycą? ...znawcą nie jestem, ale: - klisza to zawsze klisza (bardziej 'tolerancyjna', lepsza jakość obrazu), jednak obecnie jest droga w eksploatacji - matryca, cóż 'lustrzane' z dobrym szkłem dają również świetne efekty i praktycznie natychmiastowe rezultaty (tylko trzeba sporo nadal na to wyłożyć) ...szkoły są różne jedni trwają przy kliszy inni wybierają nowsze rozwiązania ...wielu moich znajomych konserwatystów ostatnio przerzuciło się na matryce i pozostawiło stare puszki na specjalne okazje szkoda że mało się odzywacie zaglądałem, ale milczałem :) teraz coś powiem ...szkoda, że kadry nie są numerowane - łatwiej by było pisać ...jest poro dobrych ujęć 3cie 'z Łódstoku' mi się podoba to hipisowskie z papierosem również jest ciekawe drzewo ma dobry klimat starych fotografii fioletowy kwiatek miłe dla oka kolory i GO przedostatnie jest nieźle skadrowane no właśnie nie wszędzie do mnie kadrowanie trafia nieraz bym coś przyciął, innym razem dał więcej, ale to indywidualne gusta pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 Kobietka w fontannie to świetna fota! z resztą później to już lecą same dobre:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeRZyna Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 Kobietka w fontannie: -Cieszę się, że nie posułam zdjęcia. :P :) I pozdrawiam. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeRZyna Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 AG, wszystkie łyse pały rządzą. ;) A profil "czachy na czasze" (dobrze odmienione?)- najlepszy, bo najmocniejszy. Z wyrazem. No i ten Owsiak spod półprzymkniętych powiek!!! To na sprzedarz do jakiejść prasy- za więcej niż 15 zł. ;) No i dredziarz fajny, ale to już pod innym względem... :) PS: Obiektyw to dalej "pożyczona" sigma? I co z moją kartą?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 7 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2007 Tak to dalej ta sigma PikSarowa była Twoja karta zyje i uratowała mi dupe na wyjezdzie, w piatek dostaniesz i będziemy mieć znów 70 - 200 sigme bo załatwiłem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 Mam pytanko do znawców, czy opłaca się pakowac teraz kase w tego zenita czy lepiej zbierać na coś z matrycą? Imo tak dobrze ci idzie ze pakuj sie w szkla, skaner i dobre znizki na klisze i wywolanie. Serio mowie. Fotki sa ok, super lapiesz swiatlo (np. tutaj http://172.28.21.129/img514.imageshack.uss/img514/7489/rysiek115ry8.jpg) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colgatte Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 Super są foty ludzi, pytałeś ich o pozwolenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 8 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2007 nie:P ale z tego co wiem nie musze jeśli to impreza masowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 8 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2007 No i kolejna porcja, wypadzik z jeRZynką po gliwicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 Pierwsze - slabo widac twarz. Drugie - reka w krzakach, nu nu. Mogles sie troche inaczej ustawic, zeby zlapac prawie cale kontury na tle pomaranczowego nieba. Aha - przebajerowales z tym Sharpenem na krzakach ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 18 Sierpień 2007 Share Napisano 18 Sierpień 2007 Pierwsze - słabo widać stopki :P Drugie - gdyby nie było latarni i krzaczorów, było by dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siepacz Napisano 18 Sierpień 2007 Share Napisano 18 Sierpień 2007 W pierwszym kable z jakiejś lini za modelką są troche nietenteges znaczy niezbyt tam pasują, a w drugim jak Creator zauważył gdyby nie lampa...Ale za to na obu światełko bardzo ładne:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 26 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2007 RAP fest 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 RAP sux ;) Za to #3 i #5 mi się podobają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 27 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2007 DraB zgadza się....od kiedy nie ma Magika owszem suc ale fajnie było pofocic i miec darmowe whisky itp :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 pierwsze ujęcie całkiem w porządku. reszta tak samo. koncertówki zawsze ładnie wyglądają ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 o rany, Adaś, Ryszard dla ciebie śpiewał:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 peja ssie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi