Napisano 25 Maj 200717 l Witamy serdecznie! Oto wyniki przeprowadzonych nominacji (kolejność alfabetyczna): Dzordan JakkaS Lacedeamon ManiakS Marduk Maroński mayk misiekhc Morbid_Karbid moris nail855 Norden OmeN2501 ortheza tymko Tortur Z-brush Wszystkim nominowanym gratulujemy!
Napisano 25 Maj 200717 l gratki grati :) ale powiem szczerze mialem nadzieje ze i mi sie poszczecsic ;/ ale jutro tez jest dzien :D i zaskoczeniem dla mnie jest ze Tortur sie nie dostal bo to byla super pracka ...
Napisano 25 Maj 200717 l Gratki chłopaki, patrzę że to już nie żarty, poziom coraz wyższy :], nic to następnym razem ;) . . . może i mi się uda :D... Pozdr.
Napisano 25 Maj 200717 l Gratulacje panowie chociaż... obecność niektórych prac w tym gronie i brak niektórych (chociażby Tortura, Z-Brusha czy Artoziego) jest dla mnie dużym zaskoczeniem. No ale to nie ja decyduje..... Jeszcze raz gratulacje!
Napisano 25 Maj 200717 l Gratuluję wszystkim tym, którzy dostali się do finału, jak i tym dla których miejsca w nim zabrakło.
Napisano 25 Maj 200717 l No i sie doczekalismy, choc sie okazuje ze wcale nie chcialem poznac tych nominacji. Gratuluje nominowanym i lacze sie w bolu z poszkodowanymi! ;] to ze nominacje beda kontrowersyjne sie domyslalem, ale troche przesadzili. Jedno jest pewne, wszyscy sie czegos nauczylismy.
Napisano 25 Maj 200717 l Ja również gratuluję. CHoć przyłączam się np. do zdziwienia w sprawie torturowej.
Napisano 25 Maj 200717 l szkoda ze nie ma mruka,szu,z-brusha-fajne pracki mogly byc;] Faworyta narazie nie mam,zobaczymy jak dalej sie potocza sprawy...
Napisano 25 Maj 200717 l Buu! :( Następnym razem oddam bardziej skończoną pracę, może to zwiększyłoby szanse... Gratuluje tym którzy przeszli.
Napisano 25 Maj 200717 l no i tak jak się spodziewałem... gratuluję wszystkim nominowanym i wszystkim, którzy skrobnęli coś w tej bitewce. nie pozostaje mi nic innego jak życzyć sobie, żeby następnym razem znaleźć się w tym zacnym gronie. poza tym to szczególnie cieszy fakt, że w finale jest mój faworyt. ma się rozumieć nie powiem kto to bo to może być zły omen :cool: (choć za cholere nie jestem przesądny). i jeszcze tak na poważnie dodam, że niektóre pracki w finale to ogromne zaskoczenie. moim skromnym zdaniem nieobecność np. takiego Pana Mruka to jakieś nieporozumienie. pozdrawiam wszystkich i życzę szczęścia w dalszej pracy nad sobą. specjalne ukłony dla jury. pozdrawiam
Napisano 25 Maj 200717 l Gratuluje nominowanym! A co do mojej nieobecnosci mowi sie trudno. edit: o co biega? nie bylo mnie i jestem? to znaczy ze moge jeszcze zniknac?:) lol ale fajnie:) btw bardzo zaluje ze nie ma thx w gronie nominowanych. zaprezentowal prace ktora wyrozniala sie pomyslem, glebia merytoryczna i dusza.
Napisano 25 Maj 200717 l Buu! :( Następnym razem oddam bardziej skończoną pracę, może to zwiększyłoby szanse... Ja mam bardzo nieskończoną i jakoś przeszła...
Napisano 28 Maj 200717 l WoW super ze i Tortur wszedl - gratki :) Wola ludu zostala wysluchana :D obawiano sie glodowki :p
Napisano 10 Czerwiec 200717 l Gratuluje tym którzy się dostali;P tym którzy się nie dostali tez gratuluje bo nie tylko liczy się zwycięstwo ale to, że daliscie z siebie wszystko;)