Leru Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 Witamy serdecznie! Oto wyniki przeprowadzonych nominacji (kolejność alfabetyczna): Dzordan JakkaS Lacedeamon ManiakS Marduk Maroński mayk misiekhc Morbid_Karbid moris nail855 Norden OmeN2501 ortheza tymko Tortur Z-brush Wszystkim nominowanym gratulujemy!
Fidiasz Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 gratki grati :) ale powiem szczerze mialem nadzieje ze i mi sie poszczecsic ;/ ale jutro tez jest dzien :D i zaskoczeniem dla mnie jest ze Tortur sie nie dostal bo to byla super pracka ...
miriam Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 Gratki chłopaki, patrzę że to już nie żarty, poziom coraz wyższy :], nic to następnym razem ;) . . . może i mi się uda :D... Pozdr.
RaVirr Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 Gratulacje panowie chociaż... obecność niektórych prac w tym gronie i brak niektórych (chociażby Tortura, Z-Brusha czy Artoziego) jest dla mnie dużym zaskoczeniem. No ale to nie ja decyduje..... Jeszcze raz gratulacje!
Remedy Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 Gratuluję wszystkim tym, którzy dostali się do finału, jak i tym dla których miejsca w nim zabrakło.
Intervain Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 yay moj faworyt na liscie :D Gratuluje wszystkim!
krzyhhh Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 gratulacje 2Ddziarze ;) nominacje zawsze były kontrowersyjne
artozi Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 No i sie doczekalismy, choc sie okazuje ze wcale nie chcialem poznac tych nominacji. Gratuluje nominowanym i lacze sie w bolu z poszkodowanymi! ;] to ze nominacje beda kontrowersyjne sie domyslalem, ale troche przesadzili. Jedno jest pewne, wszyscy sie czegos nauczylismy.
GrzegorzPrzybys Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 Ja również gratuluję. CHoć przyłączam się np. do zdziwienia w sprawie torturowej.
nicponim Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 szkoda ze nie ma mruka,szu,z-brusha-fajne pracki mogly byc;] Faworyta narazie nie mam,zobaczymy jak dalej sie potocza sprawy...
tweety Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 gratsy :) poziom niektórych prac jest naprawdę niezły :) pozdrawiam
SzU Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 Buu! :( Następnym razem oddam bardziej skończoną pracę, może to zwiększyłoby szanse... Gratuluje tym którzy przeszli.
wildthink Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 no i tak jak się spodziewałem... gratuluję wszystkim nominowanym i wszystkim, którzy skrobnęli coś w tej bitewce. nie pozostaje mi nic innego jak życzyć sobie, żeby następnym razem znaleźć się w tym zacnym gronie. poza tym to szczególnie cieszy fakt, że w finale jest mój faworyt. ma się rozumieć nie powiem kto to bo to może być zły omen :cool: (choć za cholere nie jestem przesądny). i jeszcze tak na poważnie dodam, że niektóre pracki w finale to ogromne zaskoczenie. moim skromnym zdaniem nieobecność np. takiego Pana Mruka to jakieś nieporozumienie. pozdrawiam wszystkich i życzę szczęścia w dalszej pracy nad sobą. specjalne ukłony dla jury. pozdrawiam
artursadlos Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 Gratuluje nominowanym! A co do mojej nieobecnosci mowi sie trudno. edit: o co biega? nie bylo mnie i jestem? to znaczy ze moge jeszcze zniknac?:) lol ale fajnie:) btw bardzo zaluje ze nie ma thx w gronie nominowanych. zaprezentowal prace ktora wyrozniala sie pomyslem, glebia merytoryczna i dusza.
Marduk Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 Buu! :( Następnym razem oddam bardziej skończoną pracę, może to zwiększyłoby szanse... Ja mam bardzo nieskończoną i jakoś przeszła...
Fidiasz Napisano 28 Maj 2007 Napisano 28 Maj 2007 WoW super ze i Tortur wszedl - gratki :) Wola ludu zostala wysluchana :D obawiano sie glodowki :p
krzyhhh Napisano 29 Maj 2007 Napisano 29 Maj 2007 leru ostatnio nosi dobre nowiny ;) grajt Z-brush jedziesz dalej :]
artursadlos Napisano 30 Maj 2007 Napisano 30 Maj 2007 w sile kupa:) ciekawe kto nastepny:D Tłumy prosza o THX`a THX THX THX!!!
Hindus Napisano 10 Czerwiec 2007 Napisano 10 Czerwiec 2007 Gratuluje tym którzy się dostali;P tym którzy się nie dostali tez gratuluje bo nie tylko liczy się zwycięstwo ale to, że daliscie z siebie wszystko;)
Zbychowaty Napisano 14 Czerwiec 2007 Napisano 14 Czerwiec 2007 O kurde!!!! Wlasnie sie skapowałem ze mnie dodano!!!! :D:D :*
Rekomendowane odpowiedzi