Napisano 8 Marzec 200817 l Hehe, no chyba nie:) m_d już bliżej ale nadal baleko. EDIT: Ok, podpowiedź, przy okazji mogę sprawdzić na ile mnie znacie hehe - w wolnym czasie zdaża mi się tego używać w celach rozrywkowych:)
Napisano 9 Marzec 200817 l Hehe, no nie wierzę, że nie trafiliście za pierwszym razem. Dobra, już dam wam spokój:) To joystick, czyli m_d wygrywa.
Napisano 10 Marzec 200817 l nie mam, żartowałem sobie podczas otwierania browarka - wkładajcie cos - kto pierwsiejszy ten lepsiejszy
Napisano 11 Marzec 200817 l To ja! Nie umiem odgadywać Waszych zagadek, ale lubię, gdy Wy odgadujecie moje. :))
Napisano 11 Marzec 200817 l Chłoooopie, mogłeś chociaż trochę poczekać z tym odgadywaniem. xD Jakoś nie umiem wymierzyć, czy zagadka będzie za trudna czy żenująca. :/ Gratuluję, masz obrazek?
Napisano 11 Marzec 200817 l Hehe, nie no, taka łatwa to może i nie była, ale akurat tutaj to było moje pierwsze i bardzo mocne skojarzenie. Późno już, nie chce mi się nic wymyślać więc coś ze starego zbioru - łatwe:)
Napisano 13 Marzec 200817 l Eeeej, czemu nikt nie chce odgadywać moich zdjęć? Podpowiedź? Na codzień często to widzimy, chociaż niekoniecznie w domu.
Napisano 16 Marzec 200816 l biała ściana zrobiona nikonem? :D żarcik... obstawiam goldwasser. no albo krowę, jak mówi m_d...
Napisano 16 Marzec 200816 l co wy kurde pijacie :P zolte wino? platoniki sa zolte :P ok, wiec to bursztynek. znaczy duza bursztynowa kuleczka.
Napisano 1 Kwiecień 200816 l Coś nam temat umarł, czyżby brak pomysłów? Zgadnijcie, co to takiego: (mam nadzieję, że nie okaże się ma zagadka ZNÓW żenująco prosta ;-) )
Napisano 4 Maj 200915 l Miedziana szybkozłączka? Ścieżka na jakimś scalaku? Edytowane 5 Maj 200915 l przez mkeruj