Napisano 24 Wrzesień 200717 l cos nam umarl watek. w ogole caly dzial ostatnio cos kuleje. nawet everymanowi nikt juz nie komentuje zdjec XD na maly rozruch. probne do sesji, tak wiem, ze aberracja, ze blenda, ale to tak na szybko bylo. w strumien silnego swiatla (bo z reki) i jechane.
Napisano 4 Grudzień 200717 l Właściwie to jest szkielecik . Ale czegoś co możecie na co dzień spotkać. Zbudowany z najpowszechniej występującego pierwiastka.
Napisano 5 Grudzień 200717 l Najpowszechniej występujący pierwiastek zaraz po tlenie :P w nim tkwi odpowiedź .
Napisano 5 Grudzień 200717 l to woda jest pierwiastkiem? nigdy nie lubiłem chemi :p a to coś mi wygląda na coś do zjedzenia, ale może dlatego że głodny jestem
Napisano 5 Grudzień 200717 l Oto monokryształ tego pierwiastka I trochę żywej masy. Podpowiedź Są to organizmy samożywne. Produktem fotosyntezy są tłuszcze oraz polisacharydy (chryzolaminaryna). Wytwarzają nawet 25% materii organicznej w Oceanie Światowym oraz 25% tlenu na Ziemi. Używane są do oceny jakości wód, mają szerokie zastosowanie przemysłowe, np. przy filtrowaniu win i piwa, dodawane są do farb, mają zastosowanie w medycynie kryminalnej
Napisano 5 Grudzień 200717 l przejżałem cały wątek :) fajne foty :) fotografem nie jestem, ale woda jest związkiem dwóch pierwiastków... H2O ;P
Napisano 5 Grudzień 200717 l może źle się wyraziłem... chodziło raczej o to, że (nie będę komentował, ale się przyczepię;) sorry za offtopowanie..
Napisano 5 Grudzień 200717 l To był krzem i okrzemki . bardzo ładne struktury :D A teraz coś co pojawia się chyba w dość dużej ilości filmów sensacyjnych. Gdzie to hamerykanie dostają łupnia a potem sami tego łupnia dają innym.
Napisano 9 Grudzień 200717 l piksar mnie ubiegł;) A miałem takie fajne makro:) Wygląda mi na jakiś kwiatek:)
Napisano 9 Grudzień 200717 l do jedzenia pisałem, "oko" widoczne na focie ma w realu około 1 mm średnicy
Napisano 10 Grudzień 200717 l Miejsce w którym odpadł kwiatostan. To jest bardziej swojskie czy zagraniczne . To morze być od melona , dyni , gruszki..
Napisano 10 Grudzień 200717 l no dzisiaj kończymy polskie, jadalne po ugotowaniu, nie owoc egzotyczny występuje w dużej liczbie jednocześnie
Napisano 11 Grudzień 200717 l zapomniałem o tym, kończyć czas ziarenko kaszy gryczanej wrzucajcie coś bo nudy