polka dot Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 hi architektura projektu wnętrz wnętrza jednego poziomu w domu jednorodzinnym. zimna sztampa, nuda, ksero i drogie meble czyli to co zwykle + stylowy zimówy ogród latem :cool:
MaGuu Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 Świetne. Prócz kuchni :) (No i pantony jakoś mi tam nie pasują :( )
Marcin Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 kuchnia jest wypasiona :) dalej w kolejności chwały idą; kominek, zabudowa nad nim, część wypoczynkowa za kominkiem, no i ogródek :) wszystko wyszło idealnie, brawo. wizki to już inna bajka, nie będę dosładzał herbaty dwa razy bo każdy wie że i tak już jest słodka :P
linus11 Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 przyjemnie, z uwag to wrazenie lewitujacej szafeczki w salonie i nieprzyjemny szeroki kąt kamery gdzieniegdzie (ale to juz subiektywne)
buczer Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 zrób kiedyś taki eksperyment dla siebie i nie stosuj drewna :)
Touch Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 Mimo, że minimalistycznie, to przyjemnie ciepło;) Gratulować;) Tylko jak MaGuu wspomniał, Pantony nie pasują i ten blur za oknem paskudny. Piękne teksturki drewna! Pozdr
jasiek311 Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 na 7 i 9 lata poleczka :P a tak to slicznie... te swiatelka z sufitu, to sa jakies IESy? czy standardowe spoty ?
polka dot Napisano 17 Czerwiec 2007 Autor Napisano 17 Czerwiec 2007 ale Pan Inwestor kazał drewno :rolleyes: pantony z oszczędności. przy tylu krzesłach należało wybrać jednostkę tanią i ładną. czerwone vitry na metalowej pajęczynowej nodze pasowały mniej :) nasuficie światła typu ies web z plikiem ies konkretnej oprawy ściągniętym ze strony producenta. inwestor i tak kupi halogeny po 30pln za sztukę :) a schody są z tynku i farby antypoślizgowej :cool:
routee Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 ....jakbyś pokazał w 1 wątku parę ostatnich prac to mało kto by powiedział że to różne wnętrza. Ciągle to samo, nudno, zimno nie mniej jednak same rendery bardzo przyjemne
powelt Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 eee, to jest ogród zimowy:> jak dlamnie to nie, ale wizka i projekt sympatyczne:)
Marcin Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 eee, to jest ogród zimowy:> jak dlamnie to nie to co to jest ogród zimowy ? ;]
powelt Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 sorki, nie załadowały mi się ostatnie rendery na początku;) coś mi siez kompem dzieje:) zwracam honor:) podoba się:)
Ryjas Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 wedlug mnie panuje troche balagan kolorystyczny. swietna klatka schodowa. wizki very nais
RA Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 A ja tak chamsko się zapytam: Jakie GI i AA? Bez konkretnych wartości, żeby nie było za łatwo. :)
arch515 Napisano 18 Czerwiec 2007 Napisano 18 Czerwiec 2007 Siemka. Ogólnie bardzo miłe wrażenie robi, klatka najlepsze! Chodź nie wiem jak to będzie się miało z tom farba anty poślizgową na zchodach..Czy dobrze zniesie próbę czasu, powiem tak potrafisz lepiej:) wnętrze strasznie mi przypomina fotki z katalogu kafli GARFLOOR ABSOLUTE STONE, no, ale.. I zastanawiam się czy nawet nie masz ich na podłodze. Hehe Pozdrawiam serdecznie
purple Napisano 3 Lipiec 2007 Napisano 3 Lipiec 2007 hehe,poza tym co już wiadomo,że jest piknie,to same wnętrza przypominają mi trochę...plansze z pierwszych części Tomb Raidera;D;D i za każdym razem jak patrzę,to to widzę i mam niezły ubaw na 102;D
JunioR Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 czesc, polka :) swietna vizualka, chyba najbardziej przypadla mi do gustu kuchnia, lecz ogrod zimowy rowniez git wyglada. Pozdro elo!
hcpiter Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 elo super vizki wykonanie i wogole oswietlenie Super kamien i drewno :D Pozdro !
delf77 Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 sloje w drewnie mnie nie przekonuja - sztucznie wyglada , powinny wg mnie byc duzo bardziej geste / blur za oknem nienaturalny - prawdziwa GO (glebia ostrosci ) inaczej sie zachowuje . moze trzeba bylo cos z DOF porobic , ogolnie podobaja mi sie ujecia , duzo dynamiki w nich
!Ewert Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 bardzo ładnie! tylko przed ostatni render mi sie nie podoba
greg_jg Napisano 5 Lipiec 2007 Napisano 5 Lipiec 2007 Najsłabiej wygląda zdjęcie wstawione jako tło i to coś, co tak lewituje w środku na 2. od dołu renderingu. ;) A tak ogólnie, to bardzo ładnie. RA, mnie się wydaje, że lekko lewituje.
Rekomendowane odpowiedzi