Napisano 17 Czerwiec 200717 l hi architektura projektu wnętrz wnętrza jednego poziomu w domu jednorodzinnym. zimna sztampa, nuda, ksero i drogie meble czyli to co zwykle + stylowy zimówy ogród latem :cool:
Napisano 17 Czerwiec 200717 l kuchnia jest wypasiona :) dalej w kolejności chwały idą; kominek, zabudowa nad nim, część wypoczynkowa za kominkiem, no i ogródek :) wszystko wyszło idealnie, brawo. wizki to już inna bajka, nie będę dosładzał herbaty dwa razy bo każdy wie że i tak już jest słodka :P
Napisano 17 Czerwiec 200717 l przyjemnie, z uwag to wrazenie lewitujacej szafeczki w salonie i nieprzyjemny szeroki kąt kamery gdzieniegdzie (ale to juz subiektywne)
Napisano 17 Czerwiec 200717 l Mimo, że minimalistycznie, to przyjemnie ciepło;) Gratulować;) Tylko jak MaGuu wspomniał, Pantony nie pasują i ten blur za oknem paskudny. Piękne teksturki drewna! Pozdr
Napisano 17 Czerwiec 200717 l na 7 i 9 lata poleczka :P a tak to slicznie... te swiatelka z sufitu, to sa jakies IESy? czy standardowe spoty ?
Napisano 17 Czerwiec 200717 l Autor ale Pan Inwestor kazał drewno :rolleyes: pantony z oszczędności. przy tylu krzesłach należało wybrać jednostkę tanią i ładną. czerwone vitry na metalowej pajęczynowej nodze pasowały mniej :) nasuficie światła typu ies web z plikiem ies konkretnej oprawy ściągniętym ze strony producenta. inwestor i tak kupi halogeny po 30pln za sztukę :) a schody są z tynku i farby antypoślizgowej :cool:
Napisano 17 Czerwiec 200717 l ....jakbyś pokazał w 1 wątku parę ostatnich prac to mało kto by powiedział że to różne wnętrza. Ciągle to samo, nudno, zimno nie mniej jednak same rendery bardzo przyjemne
Napisano 17 Czerwiec 200717 l eee, to jest ogród zimowy:> jak dlamnie to nie, ale wizka i projekt sympatyczne:)
Napisano 17 Czerwiec 200717 l eee, to jest ogród zimowy:> jak dlamnie to nie to co to jest ogród zimowy ? ;]
Napisano 17 Czerwiec 200717 l sorki, nie załadowały mi się ostatnie rendery na początku;) coś mi siez kompem dzieje:) zwracam honor:) podoba się:)
Napisano 17 Czerwiec 200717 l wedlug mnie panuje troche balagan kolorystyczny. swietna klatka schodowa. wizki very nais
Napisano 17 Czerwiec 200717 l A ja tak chamsko się zapytam: Jakie GI i AA? Bez konkretnych wartości, żeby nie było za łatwo. :)
Napisano 18 Czerwiec 200717 l Siemka. Ogólnie bardzo miłe wrażenie robi, klatka najlepsze! Chodź nie wiem jak to będzie się miało z tom farba anty poślizgową na zchodach..Czy dobrze zniesie próbę czasu, powiem tak potrafisz lepiej:) wnętrze strasznie mi przypomina fotki z katalogu kafli GARFLOOR ABSOLUTE STONE, no, ale.. I zastanawiam się czy nawet nie masz ich na podłodze. Hehe Pozdrawiam serdecznie
Napisano 3 Lipiec 200717 l hehe,poza tym co już wiadomo,że jest piknie,to same wnętrza przypominają mi trochę...plansze z pierwszych części Tomb Raidera;D;D i za każdym razem jak patrzę,to to widzę i mam niezły ubaw na 102;D
Napisano 4 Lipiec 200717 l czesc, polka :) swietna vizualka, chyba najbardziej przypadla mi do gustu kuchnia, lecz ogrod zimowy rowniez git wyglada. Pozdro elo!
Napisano 4 Lipiec 200717 l elo super vizki wykonanie i wogole oswietlenie Super kamien i drewno :D Pozdro !
Napisano 4 Lipiec 200717 l sloje w drewnie mnie nie przekonuja - sztucznie wyglada , powinny wg mnie byc duzo bardziej geste / blur za oknem nienaturalny - prawdziwa GO (glebia ostrosci ) inaczej sie zachowuje . moze trzeba bylo cos z DOF porobic , ogolnie podobaja mi sie ujecia , duzo dynamiki w nich
Napisano 5 Lipiec 200717 l Najsłabiej wygląda zdjęcie wstawione jako tło i to coś, co tak lewituje w środku na 2. od dołu renderingu. ;) A tak ogólnie, to bardzo ładnie. RA, mnie się wydaje, że lekko lewituje.