Skocz do zawartości

Speed Animating 4 - akrobacje 19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Speed Animating 4 - akrobacje

• seq
      0
    • Lumpy
      0
    • Waldx
      1
    • Kris_R
      18

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

na temat tego speeda wybrałem:

Akrobacje

mogą to być cyrkowe popisy, salta, skoki, parkur(czy jak to tam się pisze :)), matrixowe bieganie po ścianach i inne tekie wygibasy :P

Termin ukończenia tego speeda to 10 lipca!

DO BOJU! :)

Edytowane przez Destroyer

• Odpowiedzi 35
  • Wyświetleń 7,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hehe , na green screena i do BOUJOU :]

a tak seriously ... to ... to trudny temacik 4 me.

(30sek. później)

Ale pojechany .. :))

hehe ,

chyba nie będzie aż tak źle ;|

nie no .. mam przerąbane.

Napisano

Ładne akrobacje :)

Co do animacji to postać jakby się kleiła do podłoża. Brak jej sprężystości. Momentami gdy ma się odbić od podłogi to jakby na chwilę się przyklejała

Napisano

Faktycznie na razie jesteś faworytem :D

Popraw animację biegu zwłaszcza ruch stóp i skok na drążek (postać powinna zacząć się przekręcać jak ma jeszcze kontakt z ziemią) to wygrasz.

Powodzenia

Napisano

Jutro koniec sesji animkowych speedów... a tu animek praktycznie brak. Jeśli coś macie, szybko wrzucajcie.

Napisano

Speed animatorów jak na lekarstwo.. jak wrócę do domu po pracy to coś szybkiego wrzucę, żeby może jakieś dodatkowe wejście było.. bo normalnie aż przykro się robi :)

Napisano
  • Autor

hehe fajne :) to twój rig czy MooM3? bo z tej odległości to trudno rozpoznać :)

ja zacząłem riga robić na tego speeda ale coś mi się przeciągnął proces :) i jeszcze go nie zrobiłem :( buuu ale dupa jestem :D

Napisano

moom3 niechce mi sie rigowac wole sobie w tym czasie poanimowac :D

Napisano

no spoczko ale widac jeszcze niedorobki, ten pierwszy zeskok najbardziej razi bo kamera jest w miare spokojna, brakuje mu przedewszystkim wyczucia ciezkosci postaci. Jakby po zeskoku koles spadl na nogi i sie ugial pozadnie pod swoim ciezarem, taki mini przysiad zrobil juz by bylo lepiej. Teraz to wszystko wyglada jak waga piorkowa. Brawo i tak, bo sadze, ze tez niewiele czasu poswieciles na to jak Kris, takaze jak na super speeda jest spoko oko.

Napisano

jasne :) sonda już jest... czekałem czy jakiś spóźnialski się znajdzie, bo więcej osób deklarowało udział w speedzie.. no ale wyszło niemrawo troszkę. A szkoda bo temacik był przyjemny.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności