Skocz do zawartości

Speed Animating 4 - akrobacje  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Speed Animating 4 - akrobacje

• seq
      0
    • Lumpy
      0
    • Waldx
      1
    • Kris_R
      18

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

na temat tego speeda wybrałem:

Akrobacje

mogą to być cyrkowe popisy, salta, skoki, parkur(czy jak to tam się pisze :)), matrixowe bieganie po ścianach i inne tekie wygibasy :P

Termin ukończenia tego speeda to 10 lipca!

DO BOJU! :)

Edytowane przez Destroyer
  • Odpowiedzi 35
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hehe , na green screena i do BOUJOU :]

a tak seriously ... to ... to trudny temacik 4 me.

(30sek. później)

Ale pojechany .. :))

hehe ,

chyba nie będzie aż tak źle ;|

nie no .. mam przerąbane.

Napisano

Ładne akrobacje :)

Co do animacji to postać jakby się kleiła do podłoża. Brak jej sprężystości. Momentami gdy ma się odbić od podłogi to jakby na chwilę się przyklejała

Napisano

Faktycznie na razie jesteś faworytem :D

Popraw animację biegu zwłaszcza ruch stóp i skok na drążek (postać powinna zacząć się przekręcać jak ma jeszcze kontakt z ziemią) to wygrasz.

Powodzenia

Napisano

Speed animatorów jak na lekarstwo.. jak wrócę do domu po pracy to coś szybkiego wrzucę, żeby może jakieś dodatkowe wejście było.. bo normalnie aż przykro się robi :)

Napisano

hehe fajne :) to twój rig czy MooM3? bo z tej odległości to trudno rozpoznać :)

ja zacząłem riga robić na tego speeda ale coś mi się przeciągnął proces :) i jeszcze go nie zrobiłem :( buuu ale dupa jestem :D

Napisano

no spoczko ale widac jeszcze niedorobki, ten pierwszy zeskok najbardziej razi bo kamera jest w miare spokojna, brakuje mu przedewszystkim wyczucia ciezkosci postaci. Jakby po zeskoku koles spadl na nogi i sie ugial pozadnie pod swoim ciezarem, taki mini przysiad zrobil juz by bylo lepiej. Teraz to wszystko wyglada jak waga piorkowa. Brawo i tak, bo sadze, ze tez niewiele czasu poswieciles na to jak Kris, takaze jak na super speeda jest spoko oko.

Napisano

jasne :) sonda już jest... czekałem czy jakiś spóźnialski się znajdzie, bo więcej osób deklarowało udział w speedzie.. no ale wyszło niemrawo troszkę. A szkoda bo temacik był przyjemny.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności