kliment woroszyłow Napisano 31 Marzec 2009 Share Napisano 31 Marzec 2009 Zgadzam sie z przedmówcą :) Tomala- pozyczysz awatar choc na pół godzinki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 1 Kwiecień 2009 Share Napisano 1 Kwiecień 2009 kliment pożyczę, noś go z dumą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 1 Kwiecień 2009 Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Ładna twarz, ucho trochę dziwne, takie szpiczaste jak u elfa, nie wiem czy to zamierzone, moim zdaniem nie pasuje do modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel72 Napisano 2 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Tomala: Dzięki. Kliment woroszyłow: Dzięki. :D Ania: Dzięki! ucho jest w górnej części bliżej twarz i dlatego z frontu wygląda jak by było szpiczaste. Na razie kolejny jupdejt. Zmieniłem troche shejder skóry i małe poprawki w texach zrobiłem. Mam nadzieję, że ta zmiana wyszła na lepsze. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Fajność:) Super shader skóry - napiszesz jak zrobiony? Dałbyś jakiś pieprzyk czy coś dla złamania symetrii;) EDIT: Cofnąłbym trochę kości jarzmowe ale to kwestia gustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel72 Napisano 3 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Dzięki. A co do shadera, poniżej jest screen ustawień i jakich map użyłem. oczywiście jak będzie wyglądał shader zależy też od oświetlenia w scenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Bardzo ładny model i świetny shader! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczery. Napisano 6 Kwiecień 2009 Share Napisano 6 Kwiecień 2009 twarz wykonana dobrze ale jest brzydka w sensie urody, shader całkiem niezły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Kwiecień 2009 Share Napisano 6 Kwiecień 2009 twarz wykonana dobrze ale jest brzydka w sensie urody, shader całkiem niezły. ohohohoh albo zmiekles, albo wiem dlaczego piszesz takie komentarze ;) Szejderek daje rade :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczery. Napisano 7 Kwiecień 2009 Share Napisano 7 Kwiecień 2009 a co miałem pojechać chłopaka za friko? na to trzeba sobie zasłużyć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 7 Kwiecień 2009 Share Napisano 7 Kwiecień 2009 Ładnie i naturalnie,uszy mi się podobają może jestem dziwny ale dla mnie wcale nie są szpiczaste:)Wstaw jakieś oczy bo te dziury dużo jej odbierają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel72 Napisano 7 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2009 mafida: Dzięki, właśnie pracuje nad oczami, jak wyjdą to je pokaże :D klicek: dzięki szczery: dzięki :D peter_f: dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi