Napisano 31 Marzec 200916 l Zgadzam sie z przedmówcą :) Tomala- pozyczysz awatar choc na pół godzinki?
Napisano 1 Kwiecień 200915 l Ładna twarz, ucho trochę dziwne, takie szpiczaste jak u elfa, nie wiem czy to zamierzone, moim zdaniem nie pasuje do modelu.
Napisano 2 Kwiecień 200915 l Autor Tomala: Dzięki. Kliment woroszyłow: Dzięki. :D Ania: Dzięki! ucho jest w górnej części bliżej twarz i dlatego z frontu wygląda jak by było szpiczaste. Na razie kolejny jupdejt. Zmieniłem troche shejder skóry i małe poprawki w texach zrobiłem. Mam nadzieję, że ta zmiana wyszła na lepsze. :D
Napisano 2 Kwiecień 200915 l Fajność:) Super shader skóry - napiszesz jak zrobiony? Dałbyś jakiś pieprzyk czy coś dla złamania symetrii;) EDIT: Cofnąłbym trochę kości jarzmowe ale to kwestia gustu
Napisano 3 Kwiecień 200915 l Autor Dzięki. A co do shadera, poniżej jest screen ustawień i jakich map użyłem. oczywiście jak będzie wyglądał shader zależy też od oświetlenia w scenie.
Napisano 6 Kwiecień 200915 l twarz wykonana dobrze ale jest brzydka w sensie urody, shader całkiem niezły.
Napisano 6 Kwiecień 200915 l twarz wykonana dobrze ale jest brzydka w sensie urody, shader całkiem niezły. ohohohoh albo zmiekles, albo wiem dlaczego piszesz takie komentarze ;) Szejderek daje rade :)
Napisano 7 Kwiecień 200915 l Ładnie i naturalnie,uszy mi się podobają może jestem dziwny ale dla mnie wcale nie są szpiczaste:)Wstaw jakieś oczy bo te dziury dużo jej odbierają...
Napisano 7 Kwiecień 200915 l Autor mafida: Dzięki, właśnie pracuje nad oczami, jak wyjdą to je pokaże :D klicek: dzięki szczery: dzięki :D peter_f: dzięki