Napisano 27 Czerwiec 200717 l no bardzo miły render,co do czepiania sie tego to tylko nie pasi mi tu niebo.
Napisano 27 Czerwiec 200717 l ladna pracka. niebo nie jest złe. mi nie pasuje ten audi 80. psuje efekt. zmień go na jakiś nowszy model
Napisano 27 Czerwiec 200717 l tico tez wywal :D (ale sie czepiamy) :p fajnie wyszło ogólnie, ja bym sobie dodał jakies ptaki na niebie na faze :p
Napisano 27 Czerwiec 200717 l Całość bardzo ładnie się prezentuje:), tylko tak się patrze i zastanawiam się czy nie powinno być jakiś lamp przy ulicy:P (to już jest czepianie XD).
Napisano 27 Czerwiec 200717 l ogolnie fajne ale... troche ciemny render, refleksy chyba za mocne i nie poprawne, tylnie swiatla samochodow pasowalo by troche zdesaturowac, jesli to jakis kamien to texture na zielonych panelach pasuje troche zagescic. jesli chodzi o architekture to troche boxowato
Napisano 27 Czerwiec 200717 l Autor Dzięki za komentarze. Projekt nie jest mój. W 3d robione tylko budynki millenium banku, reszta to zdjęcie.
Napisano 28 Czerwiec 200717 l Dobra robota w kwestii manipulacji w photoshopie. Jak zwykle zreszta :)
Napisano 9 Lipiec 200717 l Autor super dobrales swiatlo do foty:) jak oswietlales?pozdro swiatlo to biały skylight ustawiony na 1,0 a pozniej postprodukcja w fotoszopie (przyciemnianie i rozjasnianie).