Napisano 2 Październik 200717 l Autor dziekuje za komentarze. wiem ze duzo bledow. nastepna animacja bedzie lepsza. to prawda ze wyglada niedokonczona, ale juz nie mam czasu tego dopieszczac. Lis - z tym jednym samplem nie rozumiem, przeciez tylko tytul calkiem na poczatku jest niemy? nie wiem czemu ten mov sie rwie, u mnie gra dobrze. na cgtalku sie rwie za pierwszym ogladaniem, za drugim powinno dzialac. na wygrana nie licze, jest zbyt mocna konkurencja na te moje wypociny, celem bylo nauczenie sie czegos, osiagnelam moj cel.
Napisano 2 Październik 200717 l nawet zgrabna animacja, ruch kamery za bardzo zwaraca na siebie uwagę i to trochę przeszkadza przy oglądaniu powodzenia w następnych animacjach ;)
Napisano 29 Grudzień 200717 l Haha, fajna animacja :D, wogóle dobty klimat ma ta pracka, jakby rysowana ołówkiem/długopisem :)
Napisano 29 Grudzień 200717 l Ja ci to mowie Aniu od tych gratulacji w glowie ci sie poprzewraca. Gratulejszyn :D
Napisano 29 Grudzień 200717 l Autor No właśnie Gomez, jakiś kopniak od czasu do czasu by mi się przydał inaczej będzie stagnacja.
Napisano 30 Grudzień 200717 l Gratuluje. Oglądałem juz prace na CGtalku i musze powiedziec ze setting graficzny powala. Tekstury sa niesamowite mimo ze tak proste. Piękna robota... jeszcze raz gratuluje!
Napisano 30 Grudzień 200717 l Super. A ziarno jak diabli, dopełnia efektu artystycznego. Miło się ogląda.
Napisano 31 Grudzień 200717 l Wez sie babo za lepienie pierogow a nie jakimis gryzmolami nam zawracasz glowe. To tak a propo kopniakow... no i gratuluje wygranej
Napisano 1 Styczeń 200817 l Aniu wiesz dlaczego mozna nie lubic kotow? Ja ich nie nawidze za to jak sie oblesnie obcierają o nogi i wypinaja odbyty blleee... Co do tego zrobionego przez Ciebie jest ok :)
Napisano 3 Styczeń 200817 l To i ja się dołącze ;] Gratulacje! Kawał naprawdę dobrej roboty, do tego świetnie teksturowane ;]