Gomez Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 Gratuluje ukonczenia. Powodzenia w kokursie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 Wielkie Gratulacje ukoczenia :) trzymam kciuki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 Aniu fajnie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 2 Październik 2007 Autor Share Napisano 2 Październik 2007 dziekuje za komentarze. wiem ze duzo bledow. nastepna animacja bedzie lepsza. to prawda ze wyglada niedokonczona, ale juz nie mam czasu tego dopieszczac. Lis - z tym jednym samplem nie rozumiem, przeciez tylko tytul calkiem na poczatku jest niemy? nie wiem czemu ten mov sie rwie, u mnie gra dobrze. na cgtalku sie rwie za pierwszym ogladaniem, za drugim powinno dzialac. na wygrana nie licze, jest zbyt mocna konkurencja na te moje wypociny, celem bylo nauczenie sie czegos, osiagnelam moj cel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Lipka Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 swietna anima:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
briz Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 nawet zgrabna animacja, ruch kamery za bardzo zwaraca na siebie uwagę i to trochę przeszkadza przy oglądaniu powodzenia w następnych animacjach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 gratuluje wygranej i nagród Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 gratki:D dodatkowy + że blender;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 gratulacje Aniu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 o jaaa, gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rakhi Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 Gratulacje:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 Haha, fajna animacja :D, wogóle dobty klimat ma ta pracka, jakby rysowana ołówkiem/długopisem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 Ja ci to mowie Aniu od tych gratulacji w glowie ci sie poprzewraca. Gratulejszyn :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 29 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2007 No właśnie Gomez, jakiś kopniak od czasu do czasu by mi się przydał inaczej będzie stagnacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Innos Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 Gratuluje. Oglądałem juz prace na CGtalku i musze powiedziec ze setting graficzny powala. Tekstury sa niesamowite mimo ze tak proste. Piękna robota... jeszcze raz gratuluje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 respect normalnie:D gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silaslogo Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 Super. A ziarno jak diabli, dopełnia efektu artystycznego. Miło się ogląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 Wez sie babo za lepienie pierogow a nie jakimis gryzmolami nam zawracasz glowe. To tak a propo kopniakow... no i gratuluje wygranej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orzelek Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 Aniu wiesz dlaczego mozna nie lubic kotow? Ja ich nie nawidze za to jak sie oblesnie obcierają o nogi i wypinaja odbyty blleee... Co do tego zrobionego przez Ciebie jest ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 To i ja się dołącze ;] Gratulacje! Kawał naprawdę dobrej roboty, do tego świetnie teksturowane ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysteryofalbesila Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 słodki koteczek xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi