DraB Napisano 11 Lipiec 2007 Napisano 11 Lipiec 2007 Mój pierwszy interior :) Pokój dziecięcy/młodzieżowy. Wzorowalem się na zdjęciu z którejś tam gazetki :) Max7 + VRay + lekki PS. Chciałem się głownie skupić na renderze dlatego jest kilka gotowców. Pozdro
piotrek Napisano 11 Lipiec 2007 Napisano 11 Lipiec 2007 Kulawy ten render. Bardzo "płaski". Pod szafkami po prawej jest jaśniej, niż nie pod szafkami :) Lewy dolny róg też jakiś taki dziwny - zatarcie się granicy między ścianą a podłogą. Ogólnie, przesadziłeś z color bleedingiem.
3grosze Napisano 11 Lipiec 2007 Napisano 11 Lipiec 2007 o kurde :] ja bym tam swojego dziecka nie dał w życiu, epilepsji by dostało :] no ale koncept to koncept rzucają się w oczy te hmm krawędzie cieni, coś jak zdaje się "mokre brzegi" z szopa i materiały wyglądają jakby im za wiele uwagi nie poświęcono wisz, niemal coś jak jeden materiał i tylko difjuz byś zmieniał hey ho
arev Napisano 11 Lipiec 2007 Napisano 11 Lipiec 2007 Mam tę gazetkę :D Meble są ok, ale ze światłem faktycznie coś przekręciłeś. I troszkę więcej sampli na materiałach by się przydało.
!Ewert Napisano 11 Lipiec 2007 Napisano 11 Lipiec 2007 futurystycznie;] ale proporcje coś nie takie a render średni;)
Gość George82 Napisano 11 Lipiec 2007 Napisano 11 Lipiec 2007 Jak dla mnie kolory sa zbyt oczouderzajace.
JackVasi Napisano 11 Lipiec 2007 Napisano 11 Lipiec 2007 gdyby nie te niewyrazne granice pomiedzy scianami i podloga i sufitem to by bylo piekne :) Kolorystyka mi sie podoba, lubie Apple (lubie to wzgledne pojecie), a poza tym zawsze chciałem mieć takie łóżko :) Pozdro!
Yaro16 Napisano 11 Lipiec 2007 Napisano 11 Lipiec 2007 Przypominaja mi sie lata dzieciństwa .bardzo ładnie ,kolory ciekawe jest super.
tadzio Napisano 11 Lipiec 2007 Napisano 11 Lipiec 2007 dzieciak w takim pokoju od razu dostanie ADHD;) te kolory masakra... robiles to na linearze? tak to wyglada.... i generalnie wybacz, ale bez rewelacji.... pozdrawiam serdecznie
AGmakonts Napisano 11 Lipiec 2007 Napisano 11 Lipiec 2007 tak jak juz było powiedziane, płasko strasznie, nie podoba mi się, coś Ci nie wyszło z tym skupieniem sie na renderze jaki color mapping?
Levus Napisano 11 Lipiec 2007 Napisano 11 Lipiec 2007 A mi się strasznie podoba!:P Pomijając to co bardziej wyspecjalizowani koledzy mówią na temat renderu (co prawda to prawda, niedociągnięcia są) to bardzo cieszy oko moim skromnym zdaniem. Kolorowo, malinowo, psychodeliki gratis:p Fajnie jest, gratulacje!
DraB Napisano 12 Lipiec 2007 Autor Napisano 12 Lipiec 2007 Dzieki za krytykę pysiaczki :* Jak juz mowilem to 1 tego typu pracka i będę się starał poprawiać błędy "next time" :) Jeszcze troszke kolorki zmienilem. Up na górze. Tomuś - Miałem podane wymiary mebli chyba, że o coś innego idzie. AGmakonts - Exponential 2.6/1 ;P Pozdro!
Rekomendowane odpowiedzi