Mariusz W Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 Czesc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 niesamowity klimat.. Powiedz jak robiłeś dywan:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 O cholera...0_o Fantastyczne... w tym jest sztuka;) Gratuluję i dołączam się do pytania, jak robiłeś dywan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 No bardzo pięknie wydaje mi sie ze dof trochę przyduży;d pozdr0 ten dywan bardzo puszysto wygląda;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 łaadny klimacior:D gratuluje:) a dywan pewnie hairem +mapka jakaś noise ;> hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 wyglada jak slaba fotka :D a jest zajebiscie bardzo ladnie :) Pozdro edit: to komplement :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3grosze Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 najs najs najs :] inaczy niż zwykle :] dof jeno mi się nie podoba zupełnie za duży ? w złym miejscu ? ciężko obczaić co tak na prawdę scenka prezentuje czy wazony, czy kominek, czy jabłko na zwirzu, czy zwirza? czy może.... WYGODNY FOTEL !!! naprawdę fajna scenka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 hej bardzo slicznie Ci wyszla scena, moglbym sie czepiac detali ale jak juz pisali - zlapales klimat (fantastyczny dywan i owoce na nim) i scena broni sie sama przed kilkoma bledami, napisz cos wiecej o scenie niz tylko 'czesc' :). czolem pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz W Napisano 16 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2007 dzieki... dywan zrobiony Hair and Fur modyfikatorem wyrenderowany scanlinem na podlodze z przypisanym matte/shadow materialem, jablka osobno ale z GI i wymieszane wszystko w Ps-ie Do Pionier: liczę na to ze obrazek za mnie przemówi bo ja nie umiem i nie mam czasu:D nizej schemat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pabllo Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 Szacuneczek :) Klimat przesympatyczny. Zastanawia mnie jak zrobiles, ze po wyrenderowaniu sceny, jest widoczny podzial na plan pierwszy i plan drugi(lekko rozmazany). Bardzo mi sie to podoba. Dywan wymiata:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 Dywan i jabłka wymiatają! :) Ale DOF chyba za mocny jak dla mnie bo mam wrażenie jakby to było pomieszczenie dla krasnoludków ;) Reszta świetna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 ekh ekh, zawsze to lepiej posiedziec te pare sekund i napisac cos wiecej bo nawet najlepsza praca za Ciebie nie powie jakiego softu uzyles itd ;) ja sie nie czepiam ale troszke mnie to drazni bo kto jak kto ale Ty juz prezentujesz szanowany poziom wiec no rozumiesz :) anyway, dywan miodzik jak juz mowilem :* czolem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz W Napisano 16 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2007 ekh ekh, zawsze to lepiej posiedziec te pare sekund i napisac cos wiecej bo nawet najlepsza praca za Ciebie nie powie jakiego softu uzyles itd ;) ja sie nie czepiam ale troszke mnie to drazni bo kto jak kto ale Ty juz prezentujesz szanowany poziom wiec no rozumiesz :) anyway, dywan miodzik jak juz mowilem :* czolem Jasne rozumiem:) Soft: caly czas Max (w 9 masz zaimplementowany modyfikator Hair and Fur) Hardware: Dual Core 2.13, 8 GB RAM Pozdr ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oo79 Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 No wyszlo elegancko, gratuluje... Moze jakis tutorial odnosnie sceny? P.s. Niezla stronka firmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 Zrob tutoriala dywanowego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz W Napisano 16 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2007 Zrob tutoriala dywanowego:) Moze jakis tutorial odnosnie sceny? Nieeee prosze .... tylko nie tutorial !!!! moge wrzucic na serwer scene dywanu z ustawieniami ale nie tutorial Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 Obejrzałem sobie folio... trudno się po czymś takim pozbierać do kupy, rewelacja;) Jeszcze raz gratki;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 ooo to wrzuć ;) jestem zdecydowanie, świadomie, nieodwołalnie za tym pomysłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz W Napisano 16 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2007 ok dla zainteresowanych do sciagniecia http://wamhouse.com/download/NET/dywan.zip Pozdr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 w końcu mogę użyć: :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 kiełbasa niszczy jak zawsze :]:D dzięki za dywanik:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 piękny render, piękne materiały i światło, nie szukasz przypadkiem ucznia, jak coś ja się chętnie zgłaszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 dobrze ze nie zajmuje sie wizkami i renderami bo w kompleksy mozna wpasc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 Silent night, ho oo ly night la la la la la Laaaaaa, Pozamiatane, render hiperreal, brakuje jeszcze mi tylko mikolaja i kokakoli, ALE klimacik niezly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3dwisdom Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 smerfastycznie:D tutek bylby spoko, ale nie... sami sie musimy meczyc ;) Pozdr i gratuluje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi