Napisano 7 Sierpień 200717 l Czesc Towarzysze Maxisty Uprzejmie donosze, że dużym sukcesem zakończyło się objazdowe tournee zlotowozu max3d.pl po zachodniej czesci Polski. Oto trasa pokonana (około 1400 km), kilka razy zbłądziliśmy bo nawigacja się rozładowała, kilka razy zawracaliśmy w Republice Niemieckiej bo się zapędziliśmy ale było super. Program obejmował po starcie z Wrocławia - Kostrzyn i Wodstoock, potem Szczecin i regaty Tall Ship Races, potem spotkanie z userami z Zachodniopomorskiego, potem przejazd do Miedzyzdrojów aby Tweety mógł odbić dłoń w alei gwiazd, powrót i zwiedzanie podziemi MRU w Miedzyrzeczu + jazda czołgiem T34 i próby odpalenia SS20. W sumie zaangażowanych było kilka osób : Ja (piksar) Tweety Vorek AGmakonts Nielot Tomuś - Tomek - wielkie dzięki za oprowadzenie po Woodstocku Lumpy Z-brush SWRSC+koledzy Pogrzeb (sam se pogrzeb) Melanie C (wywiad buziaki) Owsiak Jerzy - wywiad Tomasz Lis (wywiad buziaki) + zlotowóz Sierra Turbo link oto trasa przelotu : reszta zdjęc za parę chwil - przetwarzają się serdecznie dziekujemy SWRSC i Z-Brush za konkretną pomoc w realizacji zlotu
Napisano 7 Sierpień 200717 l nielot tak mocno trzymasz Tweetsora, że chyba po tym zdjęciu dostał jakiegoś niedowładu lewej ręki :] pikSar -> wywiad buziaki? WTF?
Napisano 7 Sierpień 200717 l Autor Towarzysze I Towarzyszki - zdjęć bedzie wiecej ale cierpliwosci - dzisiaj tylko zajawki musimy to uporządkować i poskładać w jakiś konkretny materiał bo zdjęć jest bardzo dużo i nardzo duża rozdziałka
Napisano 7 Sierpień 200717 l No niestety nie spotkalismy sie;( No coz moze innym razem. Pokazujcie foty:)
Napisano 7 Sierpień 200717 l Jak nowonarodzony :D Super spontaniczne akcje, nieplanowane podróże, szukanie noclegów, jednym słowem CZAAD :D Ekipa się spisała doskonale, jak zwykle ;) Migawki aparatów pracowały aż dym z nich leciał. Pozdrowienia dla wszystkich zaangażowanych, oby więcej było takich wypadów. Jak zmontuję coś z materiału video, wrzucę. Póki co, czekam na resztę zdjęć. Do zobaczenia ;)
Napisano 7 Sierpień 200717 l byli w gorzowie i nawet pies z kulawa noga nie zadzwonil zeby klickowi dac plaskacza albo kopa, noti noti ;)
Napisano 7 Sierpień 200717 l byli w gorzowie i nawet pies z kulawa noga nie zadzwonil zeby klickowi dac plaskacza albo kopa, noti noti ;) rano bylismy w gorzowie, pewno przewracales sie w lozku jak przez gorzow jechalismy i nie chcilismy cie budzic :p
Napisano 7 Sierpień 200717 l Klicuś - nawet mieliśmy taki plan, ale stwierdziliśmy że pewnie jeszcze śpisz ;D no, ten pan na górze mnie uprzedził ;)
Napisano 7 Sierpień 200717 l tak ale my chcieliśmy klickowi tylko lodówkę opędzlować i jechać dalej xD
Napisano 7 Sierpień 200717 l AG jest specem od pędzlowania lodówek :> Poczekajcie na mnie, jak się swojego wózka dorobie , będzie nas 2x więcej :P
Napisano 7 Sierpień 200717 l zjawcie sie nastepnym razem na porzadnej polnocy (tylko bez fleshy po nocy ;p)
Napisano 8 Sierpień 200717 l zjawcie sie nastepnym razem na porzadnej polnocy (tylko bez fleshy po nocy ;p) to ty sie zjaw nastepnym razem na poludniu :p
Napisano 8 Sierpień 200717 l nooo właśnie, pamiątkowa fota przy tym zlotowozie Sierra Turbo to gdzie? Raz mi ją tu !
Napisano 8 Sierpień 200717 l My słabi, którzy z wami nie byli domagamy się zrozumienia i fotek na pocieszenie.
Napisano 8 Sierpień 200717 l osobiście zgrywałem te zdjęcia u pikSara, wierzcie mi, to są ogromne ilości, dajcie fotografom trochę czasu a na pewno zaowocuje to w jakości post-produkcji :)
Napisano 8 Sierpień 200717 l Autor a na pewno zaowocuje to w jakości post-produkcji :) nie sądzę, przy mojej znajomośći PS-a niedługo siadam do zdjęć, tablecik juz jest będziemy obrabiać
Napisano 8 Sierpień 200717 l nie sądzę, przy mojej znajomośći PS-a niedługo siadam do zdjęć, tablecik juz jest będziemy obrabiać I co kupiles? Graphire, Volito czy Bamboo?
Napisano 8 Sierpień 200717 l Autor kupiłem Volito, jak się naucze korzystać (bo narazie mnie wnerwia sposób pracy tabletem) to kupie Intuosa a tego dam dziecku. Do rzeczy, zdjęcia : jeszcze w Kostrzynie Ja i Vorek na romantycznym rejsie po jeziorze Brygada na campingu Brygada w MRU Kolega Pogrzeb bardzo chciał sprawdzić czy moja nowa lampa ma odpowiednią moc W symulatorze okretu pełnomorskiego: I w troche mniejszym (ale do 3ds max akurat) I jeszcze: I wspólna fota w Szczecinie
Napisano 8 Sierpień 200717 l o aż nie wierzę HAHAHAHA! przecież ja jestem też na forum sierrafanu, i sama mam drugą sierrkę już, a tu na maxie, maxowozem jest sierrka, no świat mnie cały czas zadziwia...;D;D a jaki silniczek?;D
Napisano 8 Sierpień 200717 l Autor o aż nie wierzę HAHAHAHA! przecież ja jestem też na forum sierrafanu, i sama mam drugą sierrkę już, a tu na maxie, maxowozem jest sierrka, no świat mnie cały czas zadziwia...;D;D a jaki silniczek?;D 1993r 1,6 gaznik + LPG zaraz ide po odbiór do mechanika bo uszczelniacze na zaworach wymieniałem Pan z prasy Pan z telewizji Druga strona romantycznej gondoli
Napisano 8 Sierpień 200717 l robię offtop-w końcu wolne dyskusje nie;) to co to biedactwo 60koników ma, łojoj może i troszkę więcej,ale i tak słabizna...;) wrazie czego walcie na http://www.sierrafan.pl, tam jest giełda i można fajne części wychaczyć tanio...:) Ja ze swoją brzydszą połówką wychaczyłam 2.0 DOHCyka w piękny stanie:)
Napisano 9 Sierpień 200717 l ej przeciez zdjecie "brygada na campingu" bylo robione w nocy a tu dzien wow :p i chyba ty(piksar) jestes "panem z telewizji" przynajmniej tak jakis koles na woodstok'u powiedzial ;)
Napisano 9 Sierpień 200717 l już po zdjęciach widać że mieliście dobry czas, no cóż, ktoś musi pracować żeby inni mogli wypoczywać ;) pozdrowienia zza oceanu ;)
Napisano 9 Sierpień 200717 l http://pl.youtube.com/watch?v=_lZw6Cpl5kE Zlot w pigułce :) Postaram się niedługo przygotować dłuższe klipy ciekawszych fragmentów.
Napisano 9 Sierpień 200717 l Autor genialne masz + ode mnie nie da się wycisnąć lepszej jakości? (przeplot niszczy) trzeba więcej kawałków z podróży wstawić i cały kawałek jak Tweety biega po plaży i umiera błyskający namiot super, szkoda że tak krótko masz najazd na logo ? musi być - bedzie fajna reklama