piksar Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 Czesc Towarzysze Maxisty Uprzejmie donosze, że dużym sukcesem zakończyło się objazdowe tournee zlotowozu max3d.pl po zachodniej czesci Polski. Oto trasa pokonana (około 1400 km), kilka razy zbłądziliśmy bo nawigacja się rozładowała, kilka razy zawracaliśmy w Republice Niemieckiej bo się zapędziliśmy ale było super. Program obejmował po starcie z Wrocławia - Kostrzyn i Wodstoock, potem Szczecin i regaty Tall Ship Races, potem spotkanie z userami z Zachodniopomorskiego, potem przejazd do Miedzyzdrojów aby Tweety mógł odbić dłoń w alei gwiazd, powrót i zwiedzanie podziemi MRU w Miedzyrzeczu + jazda czołgiem T34 i próby odpalenia SS20. W sumie zaangażowanych było kilka osób : Ja (piksar) Tweety Vorek AGmakonts Nielot Tomuś - Tomek - wielkie dzięki za oprowadzenie po Woodstocku Lumpy Z-brush SWRSC+koledzy Pogrzeb (sam se pogrzeb) Melanie C (wywiad buziaki) Owsiak Jerzy - wywiad Tomasz Lis (wywiad buziaki) + zlotowóz Sierra Turbo link oto trasa przelotu : reszta zdjęc za parę chwil - przetwarzają się serdecznie dziekujemy SWRSC i Z-Brush za konkretną pomoc w realizacji zlotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 Witam!! ja napisze tylko ze bylo suuuuuuper :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 dobra dawaj foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 7 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2007 narazie jedna - patrzcie jak Wrocław się bawi (bede updatował) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 ;(;(;(;( ja też sciałem nad morze ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 nielot tak mocno trzymasz Tweetsora, że chyba po tym zdjęciu dostał jakiegoś niedowładu lewej ręki :] pikSar -> wywiad buziaki? WTF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 i ja :(. kurcze szkoda ze nei wiedziałem ze zachaczascie o woodstock ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 kup se komórkę człowieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 Fajna naklejka na samochodzie :) ...reprezentuj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 7 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2007 Towarzysze I Towarzyszki - zdjęć bedzie wiecej ale cierpliwosci - dzisiaj tylko zajawki musimy to uporządkować i poskładać w jakiś konkretny materiał bo zdjęć jest bardzo dużo i nardzo duża rozdziałka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumpy Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 Zajefajnie było :D Podobnie jak AGmakonts nie dotarłem nad morze ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 jakie kaloryfery xD Vorek gdzie masz swoje żółte palto?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 No niestety nie spotkalismy sie;( No coz moze innym razem. Pokazujcie foty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 bialasy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 7 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2007 co do fot - nie dam rady dzisiaj - padam, spadam, whatever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 ostatnia fota po prawej na dole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 Jak nowonarodzony :D Super spontaniczne akcje, nieplanowane podróże, szukanie noclegów, jednym słowem CZAAD :D Ekipa się spisała doskonale, jak zwykle ;) Migawki aparatów pracowały aż dym z nich leciał. Pozdrowienia dla wszystkich zaangażowanych, oby więcej było takich wypadów. Jak zmontuję coś z materiału video, wrzucę. Póki co, czekam na resztę zdjęć. Do zobaczenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 byli w gorzowie i nawet pies z kulawa noga nie zadzwonil zeby klickowi dac plaskacza albo kopa, noti noti ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 byli w gorzowie i nawet pies z kulawa noga nie zadzwonil zeby klickowi dac plaskacza albo kopa, noti noti ;) rano bylismy w gorzowie, pewno przewracales sie w lozku jak przez gorzow jechalismy i nie chcilismy cie budzic :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 Klicuś - nawet mieliśmy taki plan, ale stwierdziliśmy że pewnie jeszcze śpisz ;D no, ten pan na górze mnie uprzedził ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 no wiecie co dla was bym sie obudzil ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 pomachal chusteczka na bocznicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 co jest ważniejsze sen czy koledzy?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 no na przyklad, buziaki + przywitanie chlebem i sola ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 tak ale my chcieliśmy klickowi tylko lodówkę opędzlować i jechać dalej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 AG jest specem od pędzlowania lodówek :> Poczekajcie na mnie, jak się swojego wózka dorobie , będzie nas 2x więcej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 zjawcie sie nastepnym razem na porzadnej polnocy (tylko bez fleshy po nocy ;p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 jemu chciał lodówke opędzlować a mi nie powiem co:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 zjawcie sie nastepnym razem na porzadnej polnocy (tylko bez fleshy po nocy ;p) to ty sie zjaw nastepnym razem na poludniu :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 illy zlot bez flashy? no way Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 No i gdzie foty, panowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 nooo właśnie, pamiątkowa fota przy tym zlotowozie Sierra Turbo to gdzie? Raz mi ją tu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 niezły zlocik ;) dajcie więcej fotek :> pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 My słabi, którzy z wami nie byli domagamy się zrozumienia i fotek na pocieszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 osobiście zgrywałem te zdjęcia u pikSara, wierzcie mi, to są ogromne ilości, dajcie fotografom trochę czasu a na pewno zaowocuje to w jakości post-produkcji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 8 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2007 a na pewno zaowocuje to w jakości post-produkcji :) nie sądzę, przy mojej znajomośći PS-a niedługo siadam do zdjęć, tablecik juz jest będziemy obrabiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 nie sądzę, przy mojej znajomośći PS-a niedługo siadam do zdjęć, tablecik juz jest będziemy obrabiać I co kupiles? Graphire, Volito czy Bamboo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 8 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2007 kupiłem Volito, jak się naucze korzystać (bo narazie mnie wnerwia sposób pracy tabletem) to kupie Intuosa a tego dam dziecku. Do rzeczy, zdjęcia : jeszcze w Kostrzynie Ja i Vorek na romantycznym rejsie po jeziorze Brygada na campingu Brygada w MRU Kolega Pogrzeb bardzo chciał sprawdzić czy moja nowa lampa ma odpowiednią moc W symulatorze okretu pełnomorskiego: I w troche mniejszym (ale do 3ds max akurat) I jeszcze: I wspólna fota w Szczecinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 kurde ale wszyscy sa wpatrzeni w napis na masce:D a monitory ładne;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 o aż nie wierzę HAHAHAHA! przecież ja jestem też na forum sierrafanu, i sama mam drugą sierrkę już, a tu na maxie, maxowozem jest sierrka, no świat mnie cały czas zadziwia...;D;D a jaki silniczek?;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 no no :) japa mi sie cieszy jak Was widze.. nie wiedzieć czemu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 8 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2007 o aż nie wierzę HAHAHAHA! przecież ja jestem też na forum sierrafanu, i sama mam drugą sierrkę już, a tu na maxie, maxowozem jest sierrka, no świat mnie cały czas zadziwia...;D;D a jaki silniczek?;D 1993r 1,6 gaznik + LPG zaraz ide po odbiór do mechanika bo uszczelniacze na zaworach wymieniałem Pan z prasy Pan z telewizji Druga strona romantycznej gondoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 robię offtop-w końcu wolne dyskusje nie;) to co to biedactwo 60koników ma, łojoj może i troszkę więcej,ale i tak słabizna...;) wrazie czego walcie na http://www.sierrafan.pl, tam jest giełda i można fajne części wychaczyć tanio...:) Ja ze swoją brzydszą połówką wychaczyłam 2.0 DOHCyka w piękny stanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 Qrde forum ma swoją reprezentacje i zlotowóz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 ej przeciez zdjecie "brygada na campingu" bylo robione w nocy a tu dzien wow :p i chyba ty(piksar) jestes "panem z telewizji" przynajmniej tak jakis koles na woodstok'u powiedzial ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 widzisz Nielot picie nie sluzy postrzeganiu czasu/por dnia ;)))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 już po zdjęciach widać że mieliście dobry czas, no cóż, ktoś musi pracować żeby inni mogli wypoczywać ;) pozdrowienia zza oceanu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=_lZw6Cpl5kE Zlot w pigułce :) Postaram się niedługo przygotować dłuższe klipy ciekawszych fragmentów. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 9 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2007 genialne masz + ode mnie nie da się wycisnąć lepszej jakości? (przeplot niszczy) trzeba więcej kawałków z podróży wstawić i cały kawałek jak Tweety biega po plaży i umiera błyskający namiot super, szkoda że tak krótko masz najazd na logo ? musi być - bedzie fajna reklama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 :D aż mi sie teraz płakać chce ze nie mogłem jechc do konca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi