Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

co byście polecili? nie chciał bym wydać więcej niż 2oo pln, a z bajerów ma mieć smsy i możliwość dzwonienia i dobrze by było gdyby bateria trzymała jak najdłużej. myślałem o motoroli F3.

i jeszcze jaki operator? potrzebuje coś koło minuty rozmów i 10 smsów rocznie.

• Odpowiedzi 36
  • Wyświetleń 2,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nokia 6310 albo 6310i niewiem, trzymała bratu coś koło 2 tygodni a gadał sporo. polecam;) znosił iskry, pływanie w rowie :P Powiem jeszcze że da sie dzwonić i smsowac:P :)

pozdrawiam

Napisano

jak nie chcesz żadnych bajerów to polecam Nokie 2610 mi bateria trzyma od tygodnia w górę zależy ile smsów wysyłam i ile gadam

Napisano

mam ten sam problem Master ;P najgorsze że mi sie nie chce. Mam nadzieje ze ten topic mnie zmobilizuje :)

Napisano
  • Autor

do umowy potrzebują

dokument potwierdzający wiarygodność płatniczą, taki jak np. zaświadczenie o zatrudnieniu, karta kredytowa, dokumenty poświadczające fakt otrzymywania emerytury lub renty itp.

odpada :(

Napisano

chcesz sprzedam Ci moja, stan idealny zwlaszcza po wczorajszej imprezce :D

kom.jpg

kup sobie jakis najtanszy badziew, byle by bateria dlugo dzialala

Napisano

Master -> nokia 6310 jest przez całą rzeszę ludzi uważana za najlepszy wyrób Finów. To jest telefon nie do zdarcia, a sam model jest już stary jak świat albo i jeszcze starszy.

Napisano

ja mam motorolę c116, bateria trzyma długo, smsy wysyła, dzwoni itd. gorąco polecam, dałem za nią kiedyś 40 zeta albo i mniej :D

Napisano

wczoraj sie tylko zawiesil :P, mam go jakies 8miechow i wszystko spoko bylo

-edit-

patrz moj poprzedni post :]

Napisano

no ale tez obadaj jakie sieci mają twoje babcie i ukochana to wtedy ci będzie najtaniej :) ja ide dziś pić z gosciem od playa to moze mi wkręci jakąś fajową taryfe :D wtedy sie podziele.

A master repuytacja dla ciebie od wszystkich moich znajomych ze sie w koncu tym zacząłem interesować :D.

Napisano

hkropinski -> qd jest gorsze, nie ma radia, nie ma odtwarzacza mp3. Mozesz go emulowac softwerowo, ale jakos dziwieku jest nie do zniesienia. Telefonu nie mozesz podpiac do kompa. Nowsze nie znaczy lepsze. N-gage classic to rodzynek, na allegro nie ma nowych :/

pozdr

Napisano

Iphonik ;) ;) ;) tylko 600 zielonych i simloczkiem :D

Napisano

no i co master z tą kom :P ? ja juz przez ten topick nawet zdązyłem kupić :)