Master Kiełbaster Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 co byście polecili? nie chciał bym wydać więcej niż 2oo pln, a z bajerów ma mieć smsy i możliwość dzwonienia i dobrze by było gdyby bateria trzymała jak najdłużej. myślałem o motoroli F3. i jeszcze jaki operator? potrzebuje coś koło minuty rozmów i 10 smsów rocznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertus Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 Jestem za Nokiami ogolnie (przyzwyczajenie) , wiec moze 2610 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 nokia 6310 albo 6310i niewiem, trzymała bratu coś koło 2 tygodni a gadał sporo. polecam;) znosił iskry, pływanie w rowie :P Powiem jeszcze że da sie dzwonić i smsowac:P :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 polecam 'łoki-toki' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 8 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2007 http://www.allegro.pl/item221989704_nowa_nokia_6310i_krakow_24h_caly.html ee 7 stów i ludzie ją kupują? chyba ma więcej bajerów niż smsy... tak czy inaczej troche poza limitem :P co myślicie o takim badziewiaku? http://www.allegro.pl/item219773763_nowa_nokia_polska_1110i_gw_24_bez_simlock_3_kolory.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 jak nie chcesz żadnych bajerów to polecam Nokie 2610 mi bateria trzyma od tygodnia w górę zależy ile smsów wysyłam i ile gadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 6310 bez i jest tansze, a prawie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 mam ten sam problem Master ;P najgorsze że mi sie nie chce. Mam nadzieje ze ten topic mnie zmobilizuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 8 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2007 ale chyba nie idzie dostać nowej :( takie cuś znalazłem, starter gratis... http://samiswoi.pl/u235/navi/31712 jest coś tańszego od sami swoi? za 80 plnów można dzwonić przez 210 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 a to: http://www.sklep.era.pl/shop/eshop_phone.php?offer_step=2&business=0&offer=0&prod=394 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 8 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2007 do umowy potrzebują dokument potwierdzający wiarygodność płatniczą, taki jak np. zaświadczenie o zatrudnieniu, karta kredytowa, dokumenty poświadczające fakt otrzymywania emerytury lub renty itp. odpada :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 chcesz sprzedam Ci moja, stan idealny zwlaszcza po wczorajszej imprezce :D kup sobie jakis najtanszy badziew, byle by bateria dlugo dzialala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 8 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2007 gdybyś miał folijkę coby cie ekranik nie zaryskał to by sie nie zaryskał :P często się wiesza taki sagem? czy może gubi zasięg jak livebox :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 Master -> nokia 6310 jest przez całą rzeszę ludzi uważana za najlepszy wyrób Finów. To jest telefon nie do zdarcia, a sam model jest już stary jak świat albo i jeszcze starszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 ja mam motorolę c116, bateria trzyma długo, smsy wysyła, dzwoni itd. gorąco polecam, dałem za nią kiedyś 40 zeta albo i mniej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 Sagemy są pśeee. Polecam Nokie albo SE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 nokia 3100 + karta orangeGO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 tak wogole master to dzięki za info. :) fajny pomysł z tym MOTOROLA MOTOFONE F3 http://www.neo24.pl/produkt/Telefon_MOTOROLA_MOTOFONE_F3,39629.html 130 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 wczoraj sie tylko zawiesil :P, mam go jakies 8miechow i wszystko spoko bylo -edit- patrz moj poprzedni post :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 ale kogo. motke ? Edit: hahah :P nie no spoko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 http://www.neo24.pl/produkt/Telefon_MOTOROLA_MOTOFONE_F3,39629.html Ta motorola jest tragiczna. Wyświetlacz jest oparty na technologii e-papieru, mieści dosłownie kilka znaków w linii, więc samo korzystanie z menu jest okropnie niewygodne. Lepiej wziąć nokie 3310. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 jezeli w takiej cenie to tylko neci, kupisz dobra 540 za 250 zeta i bedziesz mial mp3 i takie tam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanderalek Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 Ja osobiście polecam abonament w PLAYu i samsunga z400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 8 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2007 najmniejszy abonament 30 pln miesiecznie to odpada :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 na karte misiaczku kup, doladujesz 50 zeta i masz 3 miesieczny spokoj ;) jak nie dzwonisz a chcesz zeby do Ciebie dzwonili to 6 miesieczny spokoj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 8 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2007 no właśnie w samych swoich jest 7 miesieczny spokój za 80 pln i nie wiem czy coś ma lepszą ofertę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 ale dzwonienie/odbieranie ? czy odbieranie ?:) , jezeli dzwonienie/odbieranie to chyba nie nic nie ma lepszej oferty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 no ale tez obadaj jakie sieci mają twoje babcie i ukochana to wtedy ci będzie najtaniej :) ja ide dziś pić z gosciem od playa to moze mi wkręci jakąś fajową taryfe :D wtedy sie podziele. A master repuytacja dla ciebie od wszystkich moich znajomych ze sie w koncu tym zacząłem interesować :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 za 300 zl moge ci przywiezc to: http://cgi.ebay.co.uk/Green-Black-Nokia-N-Gage-Mobile-Phone-Games-Console_W0QQitemZ150148194057QQihZ005QQcategoryZ3312QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Nowka. Telefon duzy, jak rozmawiasz to ludzie patrza na ciebie jak na debila, ale za to masz mp3, radio, filmy, gry i reszte badziew jakie oferuje symbian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 ^johny -> czy ja dobrze wiedze? to jest żart?:D przeciez w polsce za 250 mozesz kupic nową wersje n-gage - qd:D: http://www.allegro.pl/item224021769_nokia_n_gage_qd_n_gage_zestaw_500.html pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 mam siemensa s6 na handel, bez ladowarki ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 hkropinski -> qd jest gorsze, nie ma radia, nie ma odtwarzacza mp3. Mozesz go emulowac softwerowo, ale jakos dziwieku jest nie do zniesienia. Telefonu nie mozesz podpiac do kompa. Nowsze nie znaczy lepsze. N-gage classic to rodzynek, na allegro nie ma nowych :/ pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 tak tylko zdaje sie classic jest lepszy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 Iphonik ;) ;) ;) tylko 600 zielonych i simloczkiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 Moze troche spore gabaryty...ale jakie wypasy... http://www.allegrofun.pl/item-1i49949780.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 no i co master z tą kom :P ? ja juz przez ten topick nawet zdązyłem kupić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 11 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2007 nie mam żadnego dystrybutora samych swoich w okolicy :p co kupiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi