Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

co byście polecili? nie chciał bym wydać więcej niż 2oo pln, a z bajerów ma mieć smsy i możliwość dzwonienia i dobrze by było gdyby bateria trzymała jak najdłużej. myślałem o motoroli F3.

i jeszcze jaki operator? potrzebuje coś koło minuty rozmów i 10 smsów rocznie.

• Odpowiedzi 36
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nokia 6310 albo 6310i niewiem, trzymała bratu coś koło 2 tygodni a gadał sporo. polecam;) znosił iskry, pływanie w rowie :P Powiem jeszcze że da sie dzwonić i smsowac:P :)

pozdrawiam

Napisano

Master -> nokia 6310 jest przez całą rzeszę ludzi uważana za najlepszy wyrób Finów. To jest telefon nie do zdarcia, a sam model jest już stary jak świat albo i jeszcze starszy.

Napisano

na karte misiaczku kup, doladujesz 50 zeta i masz 3 miesieczny spokoj ;) jak nie dzwonisz a chcesz zeby do Ciebie dzwonili to 6 miesieczny spokoj ;)

Napisano

no ale tez obadaj jakie sieci mają twoje babcie i ukochana to wtedy ci będzie najtaniej :) ja ide dziś pić z gosciem od playa to moze mi wkręci jakąś fajową taryfe :D wtedy sie podziele.

A master repuytacja dla ciebie od wszystkich moich znajomych ze sie w koncu tym zacząłem interesować :D.

Napisano

hkropinski -> qd jest gorsze, nie ma radia, nie ma odtwarzacza mp3. Mozesz go emulowac softwerowo, ale jakos dziwieku jest nie do zniesienia. Telefonu nie mozesz podpiac do kompa. Nowsze nie znaczy lepsze. N-gage classic to rodzynek, na allegro nie ma nowych :/

pozdr

Gość Raffaello
Napisano

Iphonik ;) ;) ;) tylko 600 zielonych i simloczkiem :D