nielot007 Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 Witam!! takie cos :) teraz pozostaje poczekac na tutka Mario i tex zrobic :P pozdro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 Hmm Ex prezydent... ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 nieot, od kiedy ty w game art'cie siedzisz? siatkensa pokazuj!:) cos nei tak z uszami, erszta wydaje sie byc spox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2007 Sebastian Ozga--> tak sie wlasnie zastanawialem czy ktos pozna :P Bruneq--> ja tak okazyjnie do game artu zagladam, w gosciach jestem :D ostrzegam ze siatka bez poprawien, :) a z uszami co nie tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 super ale (zawsze jest ale:D) wąsy za szerokie, nie wime czy usta tez nie mozze to tylko prez wąsy podbrudek bardziej wystający i zarysowany nos z profilu ma troche inny kształt kształt głowy trohce dziwny i przymknij mu troche oczy sorry ze tak brutalnie ale za fajny model zeby milczec :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2007 super ale (zawsze jest ale:D) wąsy za szerokie, nie wime czy usta tez nie mozze to tylko prez wąsy podbrudek bardziej wystający i zarysowany nos z profilu ma troche inny kształt kształt głowy trohce dziwny i przymknij mu troche oczy sorry ze tak brutalnie ale za fajny model zeby milczec :D dzieki za tresciwego posta :D wiec tak: wasy/usta sa dobre, gdyz jak patrze na referki to sie wszystko zgadza(ale jeszcze lukne) :) podbrudek poprawi sie :) nos poprawie :) krztalt glowy racja troche dziwny :) ale patrzac na moja referke to chyba jest mniej wiecej dobrze, ale sam zauwazylem ze dziwny :D z oczami zobacze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 wtedy nie tak jest z profilu z wąsami, przyjrzyj sie za daleko u ciebie zachodza do tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2007 tak samo zachodzi jak na twojej referce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 ledyr, na Twojej referce Leszek jest uśmiechnięty, dlatego masz takie wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 uszy wydaja sie byc za nisko! ale trudno mi okerslic!:) wasy sa chyba dobrze, reszte bledow wytkniemy ci po namalowaniu textury!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 no spoko, masz racje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2007 ok troche poprawilem :) nos chyba troche za dlugi z boku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fidiasz Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 hey bardzo fajnie odrazu widac ze Lechu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 super extrra ! czekam na pro texturki ! Moze tylko nos troszke sie rozni ale nie ma co popadac w takie detale :D jest super ! Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2007 Witam!! dzieki za komentarze :) texturowania sie boje... zobaczymy jak wyjda :) a tu praktycznie koniec, tylko nad nosem jeszcze posiedze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 pieknie , czekamy na testurke :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 mama powiedziala ze to Walesa wiec powinno byc ok :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 rozpoznawalny : ) model cool. jedyny co bym zminiel to czache z profilu tzn im blizej czubka to u Cibie sie zweza a patrzac na fote gosc ma sproy kafel , po prostu brakuj na Twoim modelu troche tylu głowy ;), tutek w drodze dzis go nakrecilem mam nadziej ze uda mi sie go w miare szybko zmontwac bo byl na raty robiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2007 Witam!! dzieki za komentsy :) Predator--> dzieki :) ofca--> hehe tez pytalem sie brata kto to jest i odrazu powiedzial ze walesa :P Mario--> dzieki, czache poprawie :) i na tutka czekam z niecierpliwoscia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 mi tam zawsze sie podobaly twoje modele ale nigdy nie moglem sie doczekac aby zobaczyc chociaz jedna txt :) wiec moze teraz - lechu spoko Pozro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2007 Witam!! Bro--> dzieki :) kolejna glowa :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 głowa ładna, fryzura okropna jedynie coś chyba jest nie tak na policzku tuż koło nosa, na widoku z boku widać, skóra w tym miejscu powinna być bardziej wysunięta do przodu. tak mi się wydaje. a Lech bardzo dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2007 Aniu--> fryzura okropna na zasadzie modelu czy poprostu okropna fryzura ? z policzkie mkolo nosa poprawie, dzieki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 fryz zabardzo nie pasuje do glowy :p z frontu wyglada strasznie ;] taka do przodu na maxa sprawia zle wrazenie, ale glowa miodzio jak zawsze ! :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 cus ta gorna warga troche taka zajęcza, powinna miec ostrzejszy no ten, no tam gdzie hitler wąsik nosil!:)co do fryzury to albo zrob mu afro, a'la starsky i hutch, albo zrob mu terminatora!:) ps. siatki to sie doczekamy jakiejs?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 a kto to sylvester stalone w latach osiemdziesiatych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 fryzura okropna jako fryzura, a co do modelu trudno mi coś powiedzieć bo nie wiem jaki efekt chciałeś uzyskać, moim zdaniem brakuje w niej asymetrii i ta bulwa nad czołem jest dziwna, ale być może tak ma być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2007 Witam!! :) tak to stallone ;) i siatka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 Ja tam się na LP nie znam, ale jak na moje oko to w wielu miejscach można spokojnie usunąć trochę edgesów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 nielot extra głowa! co prawada z sylwkiem mi sie nie skojazyla ale za to ma chrakter i klimat, co do optymalizacji to moze byc ale nie musi , ja bym nie robił w kazdhym razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2007 Witam!! patry--> no pewnie ze mozna zrobic optymalizacje, optymalizacja to nie problem ;) Mario--> powiem szczerze ze ciezko bylo zrobic sylwka, ma duzo roznych "styli" twarzy, ma duzo roznych rys, ale z efektu i tak jestem zadowolony bo jak go robilem to mnie krew zalewala :D jak tam tutek? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 o tym ze ciezko to wiem z autopsji, problem jest zawsze ten sam przy tzw charakterystycznych twarzach ile nie wezminiesz refek to na kadej wyglada inaczej ,bardzij lub mniej ale jednak, i teraz nie wiadomo czego sie trzymac , doszedlem do tego ze chyba warto jednak wygrac sobie jedna fote i na jeje podstawie probowac zrobic daną twarz, tak czy siak rsys Twojej głowy są świetne i bardzo m isie podobają, tutek w drodze mam nadziej ze do konca tygodnia będzie : ) wstepny montaz mam juz za sobą teraz trzeba to zmnijszyc i przerederowac finalnie, sie tak zastanwaiem jeszcze czy wstawiac kometarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2007 o tym ze ciezko to wiem z autopsji, problem jest zawsze ten sam przy tzw charakterystycznych twarzach ile nie wezminiesz refek to na kadej wyglada inaczej ,bardzij lub mniej ale jednak, i teraz nie wiadomo czego sie trzymac , doszedlem do tego ze chyba warto jednak wygrac sobie jedna fote i na jeje podstawie probowac zrobic daną twarz, tak czy siak rsys Twojej głowy są świetne i bardzo m isie podobają, swiete slowa, podpisuje sie pod nimi dwiema rekami :) tutek w drodze mam nadziej ze do konca tygodnia będzie : ) wstepny montaz mam juz za sobą teraz trzeba to zmnijszyc i przerederowac finalnie, sie tak zastanwaiem jeszcze czy wstawiac kometarz ja tam komentarza nie potrzebuje :P wazne zeby bylo widac co bedziesz tam robil, reszta moze byc milczeniem ;) ale wiesz niektorzy tam lubia komentarz :) mi to obojetne zrobisz jak uwarzasz. czekam na tego tutka jak na premiere jakiejs gry albo filmu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 nie przesadzaj hehehe z tą premierą ;) zadnych czarów tam nie ma nie wiem czy niektórzy nie będą zawiedzni wrecz, poza tym niestety tutek nie jest idealny tzn nagral sie bardzo szarpany material , moze wina za duzej rozdzialki, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2007 Witam!! kolejna glowa, tym razem wymodelowalem Anie z forum --> http://max3d.pl/forum/member.php?u=2902, chyba sie Aniu nie obrazisz ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 ahahhahahahahhhahahahhaa, Ania jak z referek, 5+ za pomysl!:) smigaasz z tymi glowami! nielot, jakas cicha sympatia? ;) Ania, nie obrazaj sie na niego, jestes sławna!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 Wsumie bardzo fajne główki. ale policzki zazwyczaj jak się patrzy z rzutuw z boku i z przodu wyglądają spoko. Ale z orbity jakiejś widać że mają zły kształt. ten typ np. wygląda jakby miał waciki od dentysty jak don corleone. U Wałęsy to widać bardzo.(może to przez różne miny na referce) Co do techniki robienia włosów też niemam przekonania. Może z teksturami to wygląda inaczej. Rób teksturki też choćby z fotek. btw. cicha woda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 Coś jest chyba nietak tam w górnej części nosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2007 WitaM!! ahahhahahahahhhahahahhaa, Ania jak z referek, 5+ za pomysl!:) smigaasz z tymi glowami! nielot, jakas cicha sympatia? ;) Ania, nie obrazaj sie na niego, jestes sławna!:) hehe dzieki ;) Wsumie bardzo fajne główki. ale policzki zazwyczaj jak się patrzy z rzutuw z boku i z przodu wyglądają spoko. Ale z orbity jakiejś widać że mają zły kształt. ten typ np. wygląda jakby miał waciki od dentysty jak don corleone. U Wałęsy to widać bardzo.(może to przez różne miny na referce) Co do techniki robienia włosów też niemam przekonania. Może z teksturami to wygląda inaczej. Rób teksturki też choćby z fotek. btw. cicha woda... hmmm nie wiem jak to z komentowac :D a jesli chodzi o wlosy to czemu nie masz przekonania i jak powinno sie robic wlosy ? :) Coś jest chyba nietak tam w górnej części nosa. no cos jest nie tak bede musial sprawdzic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 świetne :D Anke możesz nawet zrobić z fotek (tekture) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 świetne :D Anke możesz nawet zrobić z fotek (tekture) O..good Idea, z taka siatką namalowana markerem na twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 e tam, photoshop działa cuda ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 no i kolejna elegancka główka! tą jedank mozna by gdzie niegdzie powledowac troszku np szyja ale to szczegół, włosy są gut w zupelnosci wystarczą fianlnie jak juz bedzie textura będą ok, poza tym mozna posciuc dla osłody pare kosmyków z plana z alfą na tex i bedzie zupełnie gitarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 Łowca głów :) świetne modele, zabieraj się za teksturki i rendery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 ....lol.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 Ledyr -zanim zaśmiecisz komuś wątek swoimi dziwnymi skojarzeniami, zastanów się trochę co piszesz to nie boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi