Napisano 20 Sierpień 200717 l Witam!! takie cos :) teraz pozostaje poczekac na tutka Mario i tex zrobic :P pozdro
Napisano 20 Sierpień 200717 l nieot, od kiedy ty w game art'cie siedzisz? siatkensa pokazuj!:) cos nei tak z uszami, erszta wydaje sie byc spox
Napisano 20 Sierpień 200717 l Autor Sebastian Ozga--> tak sie wlasnie zastanawialem czy ktos pozna :P Bruneq--> ja tak okazyjnie do game artu zagladam, w gosciach jestem :D ostrzegam ze siatka bez poprawien, :) a z uszami co nie tak ?
Napisano 20 Sierpień 200717 l super ale (zawsze jest ale:D) wąsy za szerokie, nie wime czy usta tez nie mozze to tylko prez wąsy podbrudek bardziej wystający i zarysowany nos z profilu ma troche inny kształt kształt głowy trohce dziwny i przymknij mu troche oczy sorry ze tak brutalnie ale za fajny model zeby milczec :D
Napisano 20 Sierpień 200717 l Autor super ale (zawsze jest ale:D) wąsy za szerokie, nie wime czy usta tez nie mozze to tylko prez wąsy podbrudek bardziej wystający i zarysowany nos z profilu ma troche inny kształt kształt głowy trohce dziwny i przymknij mu troche oczy sorry ze tak brutalnie ale za fajny model zeby milczec :D dzieki za tresciwego posta :D wiec tak: wasy/usta sa dobre, gdyz jak patrze na referki to sie wszystko zgadza(ale jeszcze lukne) :) podbrudek poprawi sie :) nos poprawie :) krztalt glowy racja troche dziwny :) ale patrzac na moja referke to chyba jest mniej wiecej dobrze, ale sam zauwazylem ze dziwny :D z oczami zobacze :P
Napisano 20 Sierpień 200717 l wtedy nie tak jest z profilu z wąsami, przyjrzyj sie za daleko u ciebie zachodza do tyłu
Napisano 20 Sierpień 200717 l ledyr, na Twojej referce Leszek jest uśmiechnięty, dlatego masz takie wrażenie.
Napisano 20 Sierpień 200717 l uszy wydaja sie byc za nisko! ale trudno mi okerslic!:) wasy sa chyba dobrze, reszte bledow wytkniemy ci po namalowaniu textury!:)
Napisano 20 Sierpień 200717 l super extrra ! czekam na pro texturki ! Moze tylko nos troszke sie rozni ale nie ma co popadac w takie detale :D jest super ! Pozdro !
Napisano 20 Sierpień 200717 l Autor Witam!! dzieki za komentarze :) texturowania sie boje... zobaczymy jak wyjda :) a tu praktycznie koniec, tylko nad nosem jeszcze posiedze :)
Napisano 20 Sierpień 200717 l rozpoznawalny : ) model cool. jedyny co bym zminiel to czache z profilu tzn im blizej czubka to u Cibie sie zweza a patrzac na fote gosc ma sproy kafel , po prostu brakuj na Twoim modelu troche tylu głowy ;), tutek w drodze dzis go nakrecilem mam nadziej ze uda mi sie go w miare szybko zmontwac bo byl na raty robiony
Napisano 20 Sierpień 200717 l Autor Witam!! dzieki za komentsy :) Predator--> dzieki :) ofca--> hehe tez pytalem sie brata kto to jest i odrazu powiedzial ze walesa :P Mario--> dzieki, czache poprawie :) i na tutka czekam z niecierpliwoscia :)
Napisano 21 Sierpień 200717 l mi tam zawsze sie podobaly twoje modele ale nigdy nie moglem sie doczekac aby zobaczyc chociaz jedna txt :) wiec moze teraz - lechu spoko Pozro
Napisano 22 Sierpień 200717 l głowa ładna, fryzura okropna jedynie coś chyba jest nie tak na policzku tuż koło nosa, na widoku z boku widać, skóra w tym miejscu powinna być bardziej wysunięta do przodu. tak mi się wydaje. a Lech bardzo dobry.
Napisano 22 Sierpień 200717 l Autor Aniu--> fryzura okropna na zasadzie modelu czy poprostu okropna fryzura ? z policzkie mkolo nosa poprawie, dzieki :)
Napisano 22 Sierpień 200717 l fryz zabardzo nie pasuje do glowy :p z frontu wyglada strasznie ;] taka do przodu na maxa sprawia zle wrazenie, ale glowa miodzio jak zawsze ! :*
Napisano 22 Sierpień 200717 l cus ta gorna warga troche taka zajęcza, powinna miec ostrzejszy no ten, no tam gdzie hitler wąsik nosil!:)co do fryzury to albo zrob mu afro, a'la starsky i hutch, albo zrob mu terminatora!:) ps. siatki to sie doczekamy jakiejs?!
Napisano 22 Sierpień 200717 l fryzura okropna jako fryzura, a co do modelu trudno mi coś powiedzieć bo nie wiem jaki efekt chciałeś uzyskać, moim zdaniem brakuje w niej asymetrii i ta bulwa nad czołem jest dziwna, ale być może tak ma być.
Napisano 22 Sierpień 200717 l Ja tam się na LP nie znam, ale jak na moje oko to w wielu miejscach można spokojnie usunąć trochę edgesów :)
Napisano 22 Sierpień 200717 l nielot extra głowa! co prawada z sylwkiem mi sie nie skojazyla ale za to ma chrakter i klimat, co do optymalizacji to moze byc ale nie musi , ja bym nie robił w kazdhym razie
Napisano 23 Sierpień 200717 l Autor Witam!! patry--> no pewnie ze mozna zrobic optymalizacje, optymalizacja to nie problem ;) Mario--> powiem szczerze ze ciezko bylo zrobic sylwka, ma duzo roznych "styli" twarzy, ma duzo roznych rys, ale z efektu i tak jestem zadowolony bo jak go robilem to mnie krew zalewala :D jak tam tutek? :D
Napisano 23 Sierpień 200717 l o tym ze ciezko to wiem z autopsji, problem jest zawsze ten sam przy tzw charakterystycznych twarzach ile nie wezminiesz refek to na kadej wyglada inaczej ,bardzij lub mniej ale jednak, i teraz nie wiadomo czego sie trzymac , doszedlem do tego ze chyba warto jednak wygrac sobie jedna fote i na jeje podstawie probowac zrobic daną twarz, tak czy siak rsys Twojej głowy są świetne i bardzo m isie podobają, tutek w drodze mam nadziej ze do konca tygodnia będzie : ) wstepny montaz mam juz za sobą teraz trzeba to zmnijszyc i przerederowac finalnie, sie tak zastanwaiem jeszcze czy wstawiac kometarz
Napisano 23 Sierpień 200717 l Autor o tym ze ciezko to wiem z autopsji, problem jest zawsze ten sam przy tzw charakterystycznych twarzach ile nie wezminiesz refek to na kadej wyglada inaczej ,bardzij lub mniej ale jednak, i teraz nie wiadomo czego sie trzymac , doszedlem do tego ze chyba warto jednak wygrac sobie jedna fote i na jeje podstawie probowac zrobic daną twarz, tak czy siak rsys Twojej głowy są świetne i bardzo m isie podobają, swiete slowa, podpisuje sie pod nimi dwiema rekami :) tutek w drodze mam nadziej ze do konca tygodnia będzie : ) wstepny montaz mam juz za sobą teraz trzeba to zmnijszyc i przerederowac finalnie, sie tak zastanwaiem jeszcze czy wstawiac kometarz ja tam komentarza nie potrzebuje :P wazne zeby bylo widac co bedziesz tam robil, reszta moze byc milczeniem ;) ale wiesz niektorzy tam lubia komentarz :) mi to obojetne zrobisz jak uwarzasz. czekam na tego tutka jak na premiere jakiejs gry albo filmu :D
Napisano 23 Sierpień 200717 l nie przesadzaj hehehe z tą premierą ;) zadnych czarów tam nie ma nie wiem czy niektórzy nie będą zawiedzni wrecz, poza tym niestety tutek nie jest idealny tzn nagral sie bardzo szarpany material , moze wina za duzej rozdzialki,
Napisano 23 Sierpień 200717 l Autor Witam!! kolejna glowa, tym razem wymodelowalem Anie z forum --> http://max3d.pl/forum/member.php?u=2902, chyba sie Aniu nie obrazisz ? :)
Napisano 23 Sierpień 200717 l ahahhahahahahhhahahahhaa, Ania jak z referek, 5+ za pomysl!:) smigaasz z tymi glowami! nielot, jakas cicha sympatia? ;) Ania, nie obrazaj sie na niego, jestes sławna!:)
Napisano 24 Sierpień 200717 l Wsumie bardzo fajne główki. ale policzki zazwyczaj jak się patrzy z rzutuw z boku i z przodu wyglądają spoko. Ale z orbity jakiejś widać że mają zły kształt. ten typ np. wygląda jakby miał waciki od dentysty jak don corleone. U Wałęsy to widać bardzo.(może to przez różne miny na referce) Co do techniki robienia włosów też niemam przekonania. Może z teksturami to wygląda inaczej. Rób teksturki też choćby z fotek. btw. cicha woda...
Napisano 24 Sierpień 200717 l Autor WitaM!! ahahhahahahahhhahahahhaa, Ania jak z referek, 5+ za pomysl!:) smigaasz z tymi glowami! nielot, jakas cicha sympatia? ;) Ania, nie obrazaj sie na niego, jestes sławna!:) hehe dzieki ;) Wsumie bardzo fajne główki. ale policzki zazwyczaj jak się patrzy z rzutuw z boku i z przodu wyglądają spoko. Ale z orbity jakiejś widać że mają zły kształt. ten typ np. wygląda jakby miał waciki od dentysty jak don corleone. U Wałęsy to widać bardzo.(może to przez różne miny na referce) Co do techniki robienia włosów też niemam przekonania. Może z teksturami to wygląda inaczej. Rób teksturki też choćby z fotek. btw. cicha woda... hmmm nie wiem jak to z komentowac :D a jesli chodzi o wlosy to czemu nie masz przekonania i jak powinno sie robic wlosy ? :) Coś jest chyba nietak tam w górnej części nosa. no cos jest nie tak bede musial sprawdzic :)
Napisano 24 Sierpień 200717 l świetne :D Anke możesz nawet zrobić z fotek (tekture) O..good Idea, z taka siatką namalowana markerem na twarzy
Napisano 24 Sierpień 200717 l no i kolejna elegancka główka! tą jedank mozna by gdzie niegdzie powledowac troszku np szyja ale to szczegół, włosy są gut w zupelnosci wystarczą fianlnie jak juz bedzie textura będą ok, poza tym mozna posciuc dla osłody pare kosmyków z plana z alfą na tex i bedzie zupełnie gitarka
Napisano 24 Sierpień 200717 l Ledyr -zanim zaśmiecisz komuś wątek swoimi dziwnymi skojarzeniami, zastanów się trochę co piszesz to nie boli.