Napisano 25 Sierpień 200717 l lubie takie wozy, do tego jeszcze to warczenie silnika + syk powietrza jak w autobusach neoplana:)
Napisano 25 Sierpień 200717 l Nie gadaj ze nie oglądałeś Transformerów:) http://www.ilovesubstance.com/images/movies/transformers_movie_poster_optimus_prime.jpg
Napisano 31 Sierpień 200717 l podoba mi się ten projekt.. bardzo! kurcze, gdybym zdobył blueprinty do Optimusa z Transformersów 2007 to bym zrobił model natychmiast....ehh...
Napisano 31 Sierpień 200717 l Autor już nidługo chyba dam kompletny model, juz wszystko zrobione tylko małych detali brak
Napisano 1 Wrzesień 200717 l AG jak znajdziesz chwilke, to pokaz prosze Cie siatke ok? ;) Kurcze ja sie w Nielota zamieniam;) pozdr
Napisano 1 Wrzesień 200717 l tu się nic nie dzieje - szykuje kopniaka a za tydzień jestem w Katowicach
Napisano 1 Wrzesień 200717 l ja nie bede w katowicach ale jak nie skończysz to nie znasz ani dnia alni godziny xD kopniak bedzie!
Napisano 1 Wrzesień 200717 l Autor PIKSAR NIE TAK SZYBKO!!!:P Dawajcie jakieś sugestie bo chce go wypieścić ReflectVision - thx za felge
Napisano 1 Wrzesień 200717 l moze plomienie na przodzie siakies, albo naklejka z fajna laska na kabinie:) no i etykietke za szyba "wojtek" ;) pozdr siateczke pliiiiiiz:)
Napisano 1 Wrzesień 200717 l a ja bym prosił komplecik juz odbity bez blueprintów żeby można bylo sie przyjrzać i podziwiać w pełnej krasie:)ogólnie robi wrażenie:)Pozdrawiam
Napisano 1 Wrzesień 200717 l Nie wiem czy ktoś już pytał ale w czym renderowane? Ładny lakier jak dla mnie ale ja sie nie znam na lakierach:P
Napisano 1 Wrzesień 200717 l tym truckiem jakas baba jeździ chyba...lakier ma byc z lekkimi zaciekami czy to efekt niezamierzony?
Napisano 1 Wrzesień 200717 l lakier taki troszke mi sie niepodoba :) moze to przez ten kolor :P zderzak bardzo fajny :) czekam na caly samochod :)
Napisano 1 Wrzesień 200717 l Siatka... Siatka... Siatka...;] Znalazłem błąd - ciągła linia na asfalcie jest zbyt biała :P W czym renderowane ? Może dodasz spawy bo jakoś ich nie widać tam jak zderzak łączy się z karoserią itp. I ten lakier jakiś dziwny, te światło jakoś się delikatnie rozchodzi jak w obudowach do komórek ;] Przynajmniej mnie się tak wydaje noo.. ale Ty tu rządzisz :D Model fajny.
Napisano 1 Wrzesień 200717 l nie mentaluj tylko modeluj :P jak ty mozesz modelowac z tak blisko przysunietymi do modelu blueprintami :)
Napisano 2 Wrzesień 200717 l a ja mam pytanie...AG maska silnika, jej bok jest jednym " litym" elementem z błotnikiem w rzeczywistosci czy to jest dzielone? bo u ciebie to jednosc..i sie zastanawiam czy to dobrze.....
Napisano 2 Wrzesień 200717 l Autor tak to jedność cała maska się otwiera do przodu łacznie z nadkolami
Napisano 3 Wrzesień 200717 l no juz bardziej elegancko :) tylko moze troche maly polysk czy cos :P nie znam sie :) dla mnie super :)
Napisano 3 Wrzesień 200717 l Pokażesz model w pełnej okazałości ? :) Tzn obie części karoserii ? A tak to model wypas. Lakier taki jakiś dziwny :) Powodzenia.
Napisano 3 Wrzesień 200717 l patry napisał: Ten lakier nie wygląda jak lakier :P Model super :) hehe wrecz przeciwnie, dla hardtrucka jak znalazl, pozatym w otoczeniu bedzie sie ladniej prezentowal
Napisano 3 Wrzesień 200717 l Autor dzięki chłopaki:) pobrudze go spoko jeszcze dostanie rdzy i w ogole i chyba jednek będzie na vrayu
Napisano 6 Wrzesień 200717 l koleś który koło mnie siedzi powiedział "fajna tylko wygląda jak resorak" śpiesz sie we wtorek jestem w Gliwicach