kliment woroszyłow Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 fiu fiu....:) zaglądać będe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 Narazie extra. Może dodaj symetry i wrzuć render całości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 24 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2007 ok tylko skończe jeden exterior bo w niedziele dedlajn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Ibanez Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 Fajny truck! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 Prawie jak Optimus Prime :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 25 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2007 jak co????:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4rcus Napisano 25 Sierpień 2007 Share Napisano 25 Sierpień 2007 lubie takie wozy, do tego jeszcze to warczenie silnika + syk powietrza jak w autobusach neoplana:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 25 Sierpień 2007 Share Napisano 25 Sierpień 2007 Nie gadaj ze nie oglądałeś Transformerów:) http://www.ilovesubstance.com/images/movies/transformers_movie_poster_optimus_prime.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 25 Sierpień 2007 Share Napisano 25 Sierpień 2007 będę tu zaglądał często, bo jest na co popatrzeć, piękna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 25 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2007 dzięki chłopaki, a transformersów nie oglądałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Sierpień 2007 Share Napisano 25 Sierpień 2007 ag nie gadaj(nie pisz?) tylko dawaj update :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 25 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2007 nielot do niedzieli musze oddac wizke daj mi chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banana.split Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 podoba mi się ten projekt.. bardzo! kurcze, gdybym zdobył blueprinty do Optimusa z Transformersów 2007 to bym zrobił model natychmiast....ehh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2007 już nidługo chyba dam kompletny model, juz wszystko zrobione tylko małych detali brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 AG jak znajdziesz chwilke, to pokaz prosze Cie siatke ok? ;) Kurcze ja sie w Nielota zamieniam;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 tu się nic nie dzieje - szykuje kopniaka a za tydzień jestem w Katowicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 ja nie bede w katowicach ale jak nie skończysz to nie znasz ani dnia alni godziny xD kopniak bedzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 1 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2007 PIKSAR NIE TAK SZYBKO!!!:P Dawajcie jakieś sugestie bo chce go wypieścić ReflectVision - thx za felge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 moze plomienie na przodzie siakies, albo naklejka z fajna laska na kabinie:) no i etykietke za szyba "wojtek" ;) pozdr siateczke pliiiiiiz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swinger76 Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 a ja bym prosił komplecik juz odbity bez blueprintów żeby można bylo sie przyjrzać i podziwiać w pełnej krasie:)ogólnie robi wrażenie:)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Nie wiem czy ktoś już pytał ale w czym renderowane? Ładny lakier jak dla mnie ale ja sie nie znam na lakierach:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 takie mało nasycone te kolory:/ modelik ładny, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Ładne to to..ciężarowe. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 ładnie, ale coś z lakierem zrób bo wygląda jak dla mnie jak zabawka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 fajna felga :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 tym truckiem jakas baba jeździ chyba...lakier ma byc z lekkimi zaciekami czy to efekt niezamierzony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaven Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 lakier taki troszke mi sie niepodoba :) moze to przez ten kolor :P zderzak bardzo fajny :) czekam na caly samochod :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oleksiak Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Siatka... Siatka... Siatka...;] Znalazłem błąd - ciągła linia na asfalcie jest zbyt biała :P W czym renderowane ? Może dodasz spawy bo jakoś ich nie widać tam jak zderzak łączy się z karoserią itp. I ten lakier jakiś dziwny, te światło jakoś się delikatnie rozchodzi jak w obudowach do komórek ;] Przynajmniej mnie się tak wydaje noo.. ale Ty tu rządzisz :D Model fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 ma być krwisto czerwony, z gołą babą na drzwiach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 1 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2007 spoko to tylko testy w mentalu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 nie mentaluj tylko modeluj :P jak ty mozesz modelowac z tak blisko przysunietymi do modelu blueprintami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 2 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2007 a co źle:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaven Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 pokazesz material 'zderzaka' ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 2 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2007 chrom mentalowy standardwy lekko bardziej rozmyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 a ja mam pytanie...AG maska silnika, jej bok jest jednym " litym" elementem z błotnikiem w rzeczywistosci czy to jest dzielone? bo u ciebie to jednosc..i sie zastanawiam czy to dobrze..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 2 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2007 tak to jedność cała maska się otwiera do przodu łacznie z nadkolami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 ale blagam tylko nie gejowski lakier : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 3 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2007 niu lakier jeszcze musze chromy pobrudzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Ten lakier nie wygląda jak lakier :P Model super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaven Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 no juz bardziej elegancko :) tylko moze troche maly polysk czy cos :P nie znam sie :) dla mnie super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Pokażesz model w pełnej okazałości ? :) Tzn obie części karoserii ? A tak to model wypas. Lakier taki jakiś dziwny :) Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 pobrudź go ładnie;) coraz lepiej wygląda:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Ten lakier nie wygląda jak lakier :P Model super :) hehe wrecz przeciwnie, dla hardtrucka jak znalazl, pozatym w otoczeniu bedzie sie ladniej prezentowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 3 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2007 dzięki chłopaki:) pobrudze go spoko jeszcze dostanie rdzy i w ogole i chyba jednek będzie na vrayu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Ja chcę czerwono-niebieski!! ..na wynos ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 lakier nieciekawy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 3 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Piter to mi doradź coś:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 za duży hałas na lakierze jest:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 6 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2007 Ok Ok vray...lepiej?;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 koleś który koło mnie siedzi powiedział "fajna tylko wygląda jak resorak" śpiesz sie we wtorek jestem w Gliwicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi