Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witka :>

Postanowiłem sekundowo odpocząć od puszek i na szybkiego poćwiczyć organikę. Fakt Tło wymaga jeszcze wiele poprawek... choćby ta czacha po prawej stronie. Jakoś tak odstaje od reszty. Musze przysiąść bo dawno nie łączyłem/montowałem obrazków. Tło składa sie z 4 zdjęć zmodyfikowanych w celach klimatycznych. Nie zwracajcie też uwagi na cień padający ze złej strony, jestem tego świadom i poprawie go jak najszybciej. Całość renderowana mentalem z MAXa R8.

Pozdrawiam czekam na wasze opinie.

laydydeath07sx3.jpg

P.S.

Sorka za mały render, poprostu to taki preview :>

P.S. 2

Na włosy też nie zwracajcie uwagi.... jest to beta beta beta wersja. Wymodeluje je porządnie i bujnie, no taki przynajmniej mam plan :)

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

mógłbyś trochę bardziej domodelować brzuszek, takie zarysy muskułów zrób (lekko!)

w takich butach na takim podłożu daleko nie ujdzie.

No i buty wyglądają jak gumiaki z obcasami, nie zgadza się krztałt przy palcach.

przydałby się większy render to by się można bardziej czepiać.

Napisano
  • Autor

Aniu to nie ma być praktyczne tylko ładne :>

A co do modelu dorobię sclupting to brzuszek zyska parę wniesień i depresji.

A render potem większy będzie..ale potem :)

chciałem tylko dodać że Lady Death jest dziełem utalentowanych komiksiarzy Brian'a Pulido i Steven'a Hughes'a. Jej historia jest podobna do Hell Spawn'a lecz różniąca się drobnym szczegółem, jej ojcem jest sam Lucyfer. Zainteresowałem sie ta postacią po oglądnięciu filmu pt."Lady Death" z 2004. Nie jest to może dzieło z najwyższej półki komiksowej, lecz godne uwagi moim zdaniem.

Napisano

Tak jakoś wydaje mi się że twarz jest za mała w stosunku do reszty ciała ale może się mylę. Zapowiada się fajnie czekam na więcej, powodzenia.

Napisano

Mi Sie podoba :P Fajne tło ale kto by patrzył na tło jak taka laska jest :P Fajnie było sobie pomodelować ją co nie?

Napisano

Jakaś taka mało naturalna ta kobitka... ;)

Napisano

yyy... chyba cos nie tak z proporcjami.

Za male piersi, za duza reszta ciala;)

Napisano

Nawet silikony z lat 60 nie wygladaja tak sztucinie jak te kulki ktore umiesciles na klacie. Odnosze takie wrazenie jakbys obicial polowe kuli i zmargowales z klatka piersiowa.

Napisano

Ktora serie Lady Death ma ona prezentowac?

Bo jak Medieval Tale to spudlowales na calej linii.

Krotko po narodzinach -Lady Death

brianpulidosladydeath01hv0.th.jpg

Napisano

Cyc jak cyc- widziałem gorsze (lepsze szczęściem też), design postaci też w gruncie rzeczy rzecz gustu- Wygląda trochę zbyt plastikowo na moje oko. Model fajny- można poprawić to i tamto ale to co mi przeszkadza i co jest prawdziwą wadą to słabe materiały i oświetlenie. Tło klimatyczne i dramatyczne a światłocień na postaci jak za przeproszeniem z reklamy maszynek do golenia- zamiast być akcentem który daje po oczach to wszystko się "rozmydla". Dobry początek - zobaczymy co dalej

PS. Zamknij jej dłonie...

Napisano
  • Autor

Por@szek to moja wolna interpretacja jej charakteru. W sieci można spotkać całą mase takich interpretacji, obrazy, filmy itp.

A co do modelu piersi i materiałów.... są to jak najbardziej standardowe mentalowe materiały..prawie przy nich nie majstrowałem. Model jeszcze nie ukończony i wymaga kilkudziesięciu godzin pracy. Półki co jest to raczej podstawa do dalszej pracy. Nic więcej, planuje zrobić jej zupełnie inna bujniejszą fryzurę. Półki co pokazałem wam świeżo zringowany model z minimalnymi poprawami siatki.

Tutaj szybsza i większa wersja renderu. Dłonie idą odrazu do poprawy.

laydydeath05aw5.th.jpg

Napisano

Jako podstawa jest bardzo ok- czekam dalej i powodzenia.