Coruscant Napisano 29 Sierpień 2007 Napisano 29 Sierpień 2007 Za darmo 10 tekstur dróg tylko dla userów tego forum :). Tylko do wykorzystania niekomercyjnego, wkrótce pojawią się także wersje 1024x1024 a teraz dla Was mam 512x512. Paczka zawiera mapy DIFFUSE i BUMP. Wszystkie drogi są do siebie idealnie dopasowane, więc nie będzie problemu z widocznymi przejściami. A w paczuszce drogi z ciągłymi liniami, przerywanymi, przejściem dla pieszych, strzałkami oraz dwie z żółtymi liniami. A tutaj do ściągnięcia paczka: Seamless Textures vol. 1 Roads 512px (10,3MB) Link: http://file2upload.net/download/20618/stvol1roads.zip.html Uwaga: proszę o nieumieszczanie tych tekstur nigdzie indziej. Mam nadzieję że się spodobały i komuś się przydadzą :)
DraB Napisano 29 Sierpień 2007 Napisano 29 Sierpień 2007 Uuu, świetnie :) Na pewno się przydadzą. Czekam na 1024x1024
Coruscant Napisano 29 Sierpień 2007 Autor Napisano 29 Sierpień 2007 No i omyłkowo wpadła do paczuszki tekstura 1024 :) No ale nic to, ta duża to ta z przerywanymi żółtymi liniami.
Fr3d3k Napisano 29 Sierpień 2007 Napisano 29 Sierpień 2007 fajne ! ale przydałyby sie jeszcze zakręty i skrzyzowania
pionix Napisano 29 Sierpień 2007 Napisano 29 Sierpień 2007 teksturki bardzo fajne tyle tylko, że ja bym chciał je do wykorzystania komercyjnego. Jak temu zaradzić? ;)
Coruscant Napisano 29 Sierpień 2007 Autor Napisano 29 Sierpień 2007 No cóż hmm ewentualną sprzedaż zaplanowałem dopiero za jakiś czas, chyba że masz jakąś propozycję to napisz do mnie na pm. Do tego to jest jeszcze powiedzmy hmm, beta bo w ostatecznej paczce będzie więcej tekstur w tym napewno znajdzie się skrzyżowanie bo nigdy takiej tekstury nie widzialem :)
streaker Napisano 29 Sierpień 2007 Napisano 29 Sierpień 2007 teksturki bardzo fajne tyle tylko, że ja bym chciał je do wykorzystania komercyjnego. Jak temu zaradzić? ;) Kupić ;) The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.
pionix Napisano 29 Sierpień 2007 Napisano 29 Sierpień 2007 to ja czekam na werskę finalną i jestem chętny do kupienia - jeśli cena będzie przyzwoita :)
Coruscant Napisano 29 Sierpień 2007 Autor Napisano 29 Sierpień 2007 Wy to poważnie mówicie? Myślałem że sprzedam 1 na rok :P A tu jeszcze nie skończone a 2 chętnych :d
Coruscant Napisano 29 Sierpień 2007 Autor Napisano 29 Sierpień 2007 Dodałem jeszcze do zestawu dwa skrzyżowania, na tej samej licencji, przystosowane do tekstur 512x512, oczywiście mapki DIFFUSE i BUMP: Link: http://file2upload.net/download/20631/intersections512.zip.html Rozmiar paczki: 10,3MB
Coruscant Napisano 2 Wrzesień 2007 Autor Napisano 2 Wrzesień 2007 Zainteresowanych chcę poinformować, że prace nad pakietem dobiegają końca. Ostateczna nazwa to Architextures vol.1: Roads w skład którego oprócz tekstur dróg zaprezentowanych tutaj wchodzą także tekstury pokryw od kanałów oraz znaków drogowych (to na prośbę jednego z użytkowników:)). Chcę powiedzieć jeszcze że jednocześnie wyjdzie także zestaw Architextures vol.2: Heavy Doors z wysokiej rozdzielczości teksturami drzwi garażowych, magazynowych etc. Więcej informacji wkrótce, myślę też że użytkownicy tego forum znów dostaną jakąś niekomercyjną wersję. :)
streaker Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 Jesteś pewny co do nazwy ? Bo mi się kojarzy za bardzo z produktami everów (archinteriors, archinteriors, archshaders, archmodels)... Ja bym pomyślał nad czymś bardziej oryginalnym... no chyba, że chcesz skorzystać z popularności evermotion :)
Coruscant Napisano 2 Wrzesień 2007 Autor Napisano 2 Wrzesień 2007 Wiesz nawet nie znam ich produktów a nazwa wpadła mi do głowy od ArchiTekstura :) Po przemyśleniu chyba jednak będzie trzeba nazwę zmienić, wolę swoją markę budować :) Bo nazwa rzeczywiście mogłaby być myląca
chudy Napisano 15 Październik 2007 Napisano 15 Październik 2007 no no no ja też czekam na teksturki ;] masz kolejnego klienta ;]
Rekomendowane odpowiedzi