Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No to udalo się to w końcu wyrenderowac dodam, że nie mialem juz sił dokonczyc fel i zostaly te od RA, jak to juz zwykle zwalilo mi sie aa(nie wiem czemu) na razie jeden render jeszcze dojdą inne;)

f665224d3d0701ae.jpg

b42d7a9c0e6df18f.png

80f191d619c44647.jpg

d3bcca8fafb7059d.jpg

• Odpowiedzi 28
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Podoba mi sie :] Tylko jakos tak malo w tym kontrasu, ale to za[pewne z tego wzgledu ze przesiadlem sie na nowy monit i wszystko wydaje mi sie jaies dziwne :/

Napisano

Prezentacja OK tylko cos mi na oko nie siada tylne nadkole ale moze to przez to ze za dlugo siedze dzisiaj przed kompem... Czekam na inne renderki - tyl mnie ciekawi najbardziej :) Ogolnie gratki wielkie za ukonczenie tego bydlaka!!

Napisano

jak wyżej, czyli brakuje kontrastu, w wipie miałeś ciekawsze studio, ale to nie jest złe, lampy i opony nie bardzo wyszły ale ogół na plus

Napisano

spodziewałem się zdecydowanie lepszego renderu, a i model trochę nie dopracowany chodzi o wnętrze bo wyszło jakoś płasko i ten brak prawego przedniego koła tylnego pewnie też niema.

Napisano

Model nawet spoko ;) Ale render słaby jakiś :P Troche można by go poprawić ;)

Napisano

dzięki wszystkim za komentarze kolejny raz spróbuje wyrenderowac na większych ustawieniach aa, ale i tak pewnie lipnie wyjdzie:D kol mniej ważnych niema ba jak już wspomniałem cudem to sie wyrenderowalo (z tylu też niema) ciężko sie coś poprawia w takiej scenie z takim kompem i za dużo nerwów by mnie to kosztowało bo scena co chwile sie wysypywała z różnych dziwnych powodów:) a co do słabego renera to nie wiem co poprawić więc proszę niektórych konkretniej:)

Napisano

a więc wyrenderowałem jeszcze tył troszke większy i aa podciągłem ale niestety nie jest jeszcze takie jak być powinno nie wiem czemu? render w pierwszym poscie

EDIT jeszcze jeden renderek w ciemnym klimacie który lepszy piszcie cos;)

Napisano

Super!

Jedynie shader przednich lamp i AA mi nie podchodzą :)

No i szkoda, że nie ma super szczegółowego wnętrza... ale rozumiem, komp nie wytrzymuje :)

rating4ok1.gif

Napisano

te aa mnie dobija juz kiedys robilem wątek o takim czymś mam aa QMC min 10 max 12 i dalej to samo aa i dzięki wielkie za gwiazdki na prawde nie pomyslał bym ze mi sie dostanie:)

pecet i patry hmm nie bardzo wiem co więcej zrobić z tymi lampami moze jakies rady?

Napisano

po pierwsze to masz olbrzymie to samplowanie :O na 2/6 3/6 powinno byc juz dobrze. moze winny jest tu filtr AA. jakiego uzywasz? catmul/area/inny?

EDIT: daj screena wszystkich ustawien Vraya...

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności