Bro Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 Nooo jak na poczatek texturowania to jest miodzio - ja bym bardziej w fotorealizm poszedl :) Pozdro
AkkA Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 Nooo jak na poczatek texturowania to jest miodzio - ja bym bardziej w fotorealizm poszedl :) Pozdro Ja też w realizm bym poszedł ale tak jak teraz jest nieźle.
Gość Marioza Napisano 9 Październik 2007 Napisano 9 Październik 2007 brakuje mu specyka ktory jest z kolei na siedzeniu ;) jakby go dodac i ładnie oswietlic byłyby juz chyba idealnie, bo normal to zdaje sie jest do niego
SoAd Napisano 7 Listopad 2007 Autor Napisano 7 Listopad 2007 Dobra koniec tego pana. Mam juz go dosyc, przeszedł przez 3 komputery, 3 miejsca zamieszkania, miał trzy uv'ki i w ogóle to jakis pechowy byl :/ Pozdro Ps chyba mszę się teraz na teksturowaniu skupić
Kuba Napisano 7 Listopad 2007 Napisano 7 Listopad 2007 Model fajny, tylko render trochę za ciemny. Widać że nitów mu nie pożałowałeś.
SoAd Napisano 7 Listopad 2007 Autor Napisano 7 Listopad 2007 Toć to skrinszot z wjupotu jest :D A nitów to się naklikałem faktycznie :)
Tomala Napisano 7 Listopad 2007 Napisano 7 Listopad 2007 Model bardzo ładny, rzuciły mi się w oczy tylko błędy w mapowaniu na ogonie przez co napis rozszerza się ku końcowi ogona no ale to już zwykłe czepialstwo. Gratuluję ukończenia.
Levus Napisano 7 Listopad 2007 Napisano 7 Listopad 2007 I jeszcze 3 screeny finalne, 3k trisów..itp itd;) Fajny, zgrabny, ino jednolicie pomalowany, z batmanem mi się skojarzył, taki mroczny. pozdro!
Bro Napisano 8 Listopad 2007 Napisano 8 Listopad 2007 Niezle wyszlo - ale mysle ze mogles bardziej na zdjeciach sie wzorowac niz recznie malowac.
Rekomendowane odpowiedzi