Gość jaco Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz3d Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 chyba raczej korekt z wipa nie uwzgledniles ale mi sie tam podoba-super pracka pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertus Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 na 1 rzut oka robi wrazenie :) jest nieco niedopracowanych rzeczy jednak. za duze flakes, spory noise, tekstura gruntu .... ale i tak 4/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Dla mnie ogólnie fajnie ;) Ale szkoda, że AA w niektórych miejscach odmówiło posłuszeństwa i tekstura podłoża nienajlepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 ogólnie fajnie ale tekstyra ziemi na 2 renderze zła, polecam kupić sobie jakies dobre tekstury:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 trzeci najlepszy tylko szkoda że całkiem dofa wywaliłeś, bo horyzont można było troche rozmyć no i szyby mogłeś przyciemnić bo wnętrzem nie ma się co chwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 odbicia i kompozycja jakos mi nie pasują, carpaint wydaje sie byc niezly;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 oo, fajne ujęcia, ale dopracowanie słabe, mogło być rewelacyjnie a jest "tylko" dobrze, dobre oświetlenie samochodu , słabe podłoże, ja bym to podrasował jeszcze troche ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 super !! mozna sie do modelu troszeczke przyczepic ale.... :) 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Bardzo fajne, chociaż podłoże okrutne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Bardzo ladne renderki , piekna robota, podpinam sie krytyke odnosnie podloza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 podloze (bla bla to juz wiesz) a tak to render swietny:) jak z bilbordu:) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banana.split Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 model + paintjob bardzo fajne. Ale do mnie też nie przemawia ten bezkresny tileing. Faktycznie ten mentalowy carpaint fajny jest - bo tak słyszałem, sam nigdy MR nie używałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 nio bardzo przyjemnie... dobre rendery i model. Brawo! (podłoże na niektórych renderach wygląda jak z wikliny, wrr...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Coz bede malo ogrinalny i powiem ze podloze sux. ...e mialem cos jeszcze powiedziec? aha no tak renderek swietny i jak zobaczylem pierwszego rendera to juz wiedzialem ze tam jest daylight :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert B. Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 W zasadzie nie ma się do czego doczepić jeżeli chodzi o auto a otoczenie no jego tak naprawdę jak by brak :P. Co mnie uderzyło ale nie wiem może to tak rzeczywiście jest na którymś zdjęciu za grillem jak by nie był nic, to znaczy ze prześwituje idealnie podłoże jak by sprawia wrażenie przez to pustego od środka jak by silnika nie było. Ale może rzeczywiście ten typ tak ma nie orientuje sie. Ale wolałem napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 5 Październik 2007 Share Napisano 5 Październik 2007 Kolejna dobrze wystrugana furka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 Inni już powiedzieli o renderze to ja się muszę przyczepic do modelu :) -brak słupków na szybach bocznych które na blueprincie miałes zasłoniete przez lusterka :D -lekko pofalowana maska -złe/za małe podszybie -na szybach (poza tymi w drzwiach) brak czarnych obwódek zasłaniających plastiki wnętrza których i tak niemasz :P -krzywo przy wycięciu klapki wlewu paliwa -zła krzywizna blachy z tyłu pod bocznymi szybami -większość krawędzi powinna być ostrzejsza szczególnie rozlewają się one na przednim zderzaku :/ -mogłeś pokazać jeszcze jak wygląda z tyłu sry ale musiałem widząc że nikt niepisze o modelu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi