Napisano 11 Październik 200717 l witam kolejny domek robiony przy okazji zabawy z roślinnoscia komentujcie, oceniajcie trawa displ, rosliny onyx i ivy generator, swiatlo dome pozdr.
Napisano 11 Październik 200717 l Ale to, co zrobiłeś z niebem na renderach to istny majstersztyk :O Sama vizka przyjemna.
Napisano 11 Październik 200717 l :) niebo wymiata :P super trawa i roslinki, jakis plugin? moglbys napisac jak je zrobiles? a tak to bardzo mi sie podoba, nawet bardzi. pzdr
Napisano 11 Październik 200717 l no właśnie, co Ty tam z tym niebem nawydziwiałeś,w szopku je wklejałeś i Ci coś nie wyszło?!
Napisano 11 Październik 200717 l Bardzo fajny pomysł a zieleń wymiata xD niebo na pierwszym renderze wiadomo :P pokaleczone chyba troszkę:P ale generalnie fajne :) podoba się ;)
Napisano 11 Październik 200717 l Autor witam prawda ze do nieba sie niezbyt przylozylem, ale chyba nie jest tak zle?? moglem dac puste sterylne tylko ze wlasnie takie chcialem
Napisano 11 Październik 200717 l chciej więcej przy następnej wizualce bo niebo jest odlotowe na maksa!!
Napisano 11 Październik 200717 l plus za niebo reszta tragiczna :D:D:D:D:D dobra, to był żart i mam nadzieję, że Twoje niebo też, bo jego jakość jest daleko, daleko za całą resztą.
Napisano 12 Październik 200717 l no nie powiem, ladnie to wyszlo, no oczywiscie najbardziej podobaja mi sie roslinki.
Napisano 12 Październik 200717 l Świetnie! Jedynie dach taki bardzo "blaszany". Super roślinki - onyx jest tu extra!
Napisano 12 Październik 200717 l bardzo fajnie, możesz napisac jak ustawiałes dome light? jaki multiplier?
Napisano 12 Październik 200717 l nie rozumiem.... Przecież niebo jest bardzo dobrze wkomponowane w obraz... Bardzo ładna praca, niesamowicie naturalna. Modele roślin ujmują swą naturalnością. Chodź bardzo proste to oświetlenie to bardzo dobre; tekstury również. Gratulacje. Pozdrawiam.
Napisano 12 Październik 200717 l Cytat nie rozumiem.... Przecież niebo jest bardzo dobrze wkomponowane w obraz... Autor pracy poprawil :)
Napisano 13 Październik 200717 l nie rozumiem tych opinii na temat nieba.niebo wyszlo bardzo dobrze, a moze mial walnac kolejne niebieskie ze sloneczkiem i chmureczkami...? klimat renderu jest przyjemny.
Napisano 13 Październik 200717 l Autor wtam niebo zmienilem juz po kilku postach I ver. teraz przyznaje byla tragiczna :) (artystyczna mocno) dzieki za uwagi.
Napisano 13 Październik 200717 l Bardzo fajny viz. Nie znam onyxa i nie wiem czy to z autromatu :) te roślinki czy to twoja inwencja ale w samym odbiorze tej vizki akurat nie przeszkadza . Jestem na + :) pozdro