Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 24
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dorzucam swoje trzy grosze.

Również życzę wszystkim forumowiczom oraz odwiedzającym serwis wszystkiego najlepszego! Mile spedzonych Świąt Bożego Narodzenia oraz hucznego Sylwestra!

Dziękuję ,że odwiedzacie max3d.pl ...

Wesołych Świąt!!!!

Napisano

Dzięki!

Życzę wam również udanych Świąt Bożego Narodzenia, super Sylwestra, super prezentów najlepiej nowych komputerów z niezbednym softem (wiadomo jakim :))

PS. Nie wierzcie w Mikołaja, istnieje tylko Diad Maroz :)

Napisano

życzę Wam Wesołych Świąt, dużo prezentów pod choinką, najlepiej tych wymarzonych, udanego sylwestra, szcześliwego Nowego Roku oraz samych udanych projektów :)

P.S. Leander, świetna animacja :D

Napisano

Ho, ho, ho!!

No to ja tyż się dorzucę.

Wesołych Świąt, pachnącej choinki, wybuchowego Sylwestra (no może nie wybuchowego, ale fajnego:D), wymarzonych prezentów i żeby wszystko się udawało. Nie tylko w 3d:)

PS: Zyczę jeszcze śniegu, którego u mnie brak:(

Napisano

WESOŁYCH ,ZDROWYCH ,POGODNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA DLA WSZYSTKICH ORAZ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2004 ŻYCZY DARCON Z GDAŃSKA

santac22.jpg

I BĄDZCIE GRZECZNI BO BĘDZIE RÓZGA ZAMIAST PREZENCIKÓW:)

Napisano

Wesołych Świąt !! Miło też widzieć rozszerzające sie grono mikołajów avatarów:) Ciekawe czy podobna epidemia pojawi sie przed Wielkanocą :) Tak czy inaczej życzę Wam wszystkim wesołych, pogodnych i radosnych świąt oraz szalonego sylwestra i owocnego Nowego 2004 roku :) Pozdrawiam z Gdyni, Maciek

Napisano

Dziekuje bardzo...

Moi Drodzy przyjmijcie najserdeczniejsze zyczenia swiateczne i zyczenia noworoczne, duzo zdrowia, radosci, prezentow i spelnienia wszystkich marzen :)

Napisano

wielu udanych renderow w na przyszlej drodze życiowej eee....

to nie ta okazja :|

duzo prezentow pod choinka i mile spedzonego wolnego czasu zycze ja - kru

Napisano

Witam!

Wesolych, pogodnych, spokojnych swiat, wielu wymarzonych prezentow pod swiatecznym drzewkiem, szybkiego liczenia GI, dokladnych fotonow, miekkich cieni i odjazdowych tekstur!

(...oj chyba przesadzilem! [lol2])

Serdecznie pozdrawiam!

ho ho ho...

Napisano

Z mojej strony:)

Zdrowia, szczescia, UKONCZONYCH projektow, wytrwalosci przy przyszlych prackach, oraz spelnienia wrzystkich mazen i planow! :)