MeG Napisano 21 Grudzień 2003 Napisano 21 Grudzień 2003 ZYCZE WSzYSTKIM UZYTKOWNIKOM FORUM WESOLYCH SPOKOJNYCH I ScZESLIWYCH SWIAT BOZEGO NARODZENIA !!
leander Napisano 21 Grudzień 2003 Napisano 21 Grudzień 2003 Wesołych Świąt MeG i wszystkim forumowiczom! Szczęśliwego karpia i Smacznego Nowego Roku jak mawiają starzy górale :) MeG jeśli pozwolisz, to też się dorzucam z karteczką [piwo]
adek Napisano 21 Grudzień 2003 Napisano 21 Grudzień 2003 Dorzucam swoje trzy grosze. Również życzę wszystkim forumowiczom oraz odwiedzającym serwis wszystkiego najlepszego! Mile spedzonych Świąt Bożego Narodzenia oraz hucznego Sylwestra! Dziękuję ,że odwiedzacie max3d.pl ... Wesołych Świąt!!!!
Lucas Napisano 21 Grudzień 2003 Napisano 21 Grudzień 2003 Wesołych Świąt, szczęśliwego Nowego Roku i oczywiście wysokoprocentowego Sylwestra życzę ja czyli Lucas:D.
Nimrod Napisano 21 Grudzień 2003 Napisano 21 Grudzień 2003 Dzięki! Życzę wam również udanych Świąt Bożego Narodzenia, super Sylwestra, super prezentów najlepiej nowych komputerów z niezbednym softem (wiadomo jakim :)) PS. Nie wierzcie w Mikołaja, istnieje tylko Diad Maroz :)
Loozack Napisano 22 Grudzień 2003 Napisano 22 Grudzień 2003 życzę Wam Wesołych Świąt, dużo prezentów pod choinką, najlepiej tych wymarzonych, udanego sylwestra, szcześliwego Nowego Roku oraz samych udanych projektów :) P.S. Leander, świetna animacja :D
Kuciel Napisano 22 Grudzień 2003 Napisano 22 Grudzień 2003 Wesołych Świąt i Szczęśliwego nowego roku :D
wiggles Napisano 22 Grudzień 2003 Napisano 22 Grudzień 2003 We wish u a merry xmax we wish u a merry xmas and a happy new year- Wesolych Swiat dla wszystkich :)
kozioo Napisano 22 Grudzień 2003 Napisano 22 Grudzień 2003 Ho, ho, ho!! No to ja tyż się dorzucę. Wesołych Świąt, pachnącej choinki, wybuchowego Sylwestra (no może nie wybuchowego, ale fajnego:D), wymarzonych prezentów i żeby wszystko się udawało. Nie tylko w 3d:) PS: Zyczę jeszcze śniegu, którego u mnie brak:(
DarCon Napisano 22 Grudzień 2003 Napisano 22 Grudzień 2003 WESOŁYCH ,ZDROWYCH ,POGODNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA DLA WSZYSTKICH ORAZ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2004 ŻYCZY DARCON Z GDAŃSKA I BĄDZCIE GRZECZNI BO BĘDZIE RÓZGA ZAMIAST PREZENCIKÓW:)
Cpt.Obvious Napisano 22 Grudzień 2003 Napisano 22 Grudzień 2003 Wesołych Świąt !! Miło też widzieć rozszerzające sie grono mikołajów avatarów:) Ciekawe czy podobna epidemia pojawi sie przed Wielkanocą :) Tak czy inaczej życzę Wam wszystkim wesołych, pogodnych i radosnych świąt oraz szalonego sylwestra i owocnego Nowego 2004 roku :) Pozdrawiam z Gdyni, Maciek
kamis16 Napisano 23 Grudzień 2003 Napisano 23 Grudzień 2003 Dziekuje bardzo... Moi Drodzy przyjmijcie najserdeczniejsze zyczenia swiateczne i zyczenia noworoczne, duzo zdrowia, radosci, prezentow i spelnienia wszystkich marzen :)
Bouser Napisano 23 Grudzień 2003 Napisano 23 Grudzień 2003 wszystkiego najleprzego góry prezentów i szcześliwego nowego Roku 2004:D Chmmm 2004?? ale ten czas szybko leci...:P
Pablo Napisano 23 Grudzień 2003 Napisano 23 Grudzień 2003 Ja takze dolaczam sie do życzen :) Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz spełeninia marzen w nadchodzącym nowym roku :) http://www.mytek.host.sk// pozdr P.S> wlaczcie głosniki:)
dr Ug Napisano 23 Grudzień 2003 Napisano 23 Grudzień 2003 Yhm, w kliknijcie prawym przycikiem myszy gdzies na obrazku. Autorowi gratuluje wyczucia;)
leander Napisano 23 Grudzień 2003 Napisano 23 Grudzień 2003 http://www.k2studio.com.pl/ (intro) http://www.millan.net/funp/100/deerz2.swf to.. wesołych! :)
kru Napisano 23 Grudzień 2003 Napisano 23 Grudzień 2003 wielu udanych renderow w na przyszlej drodze życiowej eee.... to nie ta okazja :| duzo prezentow pod choinka i mile spedzonego wolnego czasu zycze ja - kru
l_lewandowski Napisano 24 Grudzień 2003 Napisano 24 Grudzień 2003 Witam! Wesolych, pogodnych, spokojnych swiat, wielu wymarzonych prezentow pod swiatecznym drzewkiem, szybkiego liczenia GI, dokladnych fotonow, miekkich cieni i odjazdowych tekstur! (...oj chyba przesadzilem! [lol2]) Serdecznie pozdrawiam! ho ho ho...
Batou Napisano 24 Grudzień 2003 Napisano 24 Grudzień 2003 Wesołych świąt. Zdrowia, szczęścia, ciekawych pomysłów i szybkiego renderowania życzy wam Artur Kordas.
Pablo Napisano 24 Grudzień 2003 Napisano 24 Grudzień 2003 No i po kolacji :)) jejku moj brzuszek :)) jeszcze raz wszystkich WESOLYCH SWIĄT :)) pozdr
MareG Napisano 24 Grudzień 2003 Napisano 24 Grudzień 2003 I ja sie dorzucam z zyczeniami: ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT dla wszystkich! - ja juz tez po kolacji :) Marek (G)
Sharp Napisano 24 Grudzień 2003 Napisano 24 Grudzień 2003 mmm...mniam, teraz musze spalic duzo kalorii czesciej klikajac w myszke w majce:D:] Wesloych swiat i szczesliwego nowego roku!!
Gość Deler Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 Z mojej strony:) Zdrowia, szczescia, UKONCZONYCH projektow, wytrwalosci przy przyszlych prackach, oraz spelnienia wrzystkich mazen i planow! :)
Rekomendowane odpowiedzi