Napisano 21 Grudzie艅 200321 l ZYCZE WSzYSTKIM UZYTKOWNIKOM FORUM WESOLYCH SPOKOJNYCH I ScZESLIWYCH SWIAT BOZEGO NARODZENIA !! 聽
Napisano 21 Grudzie艅 200321 l Weso艂ych 艢wi膮t MeG i wszystkim forumowiczom! Szcz臋艣liwego karpia i Smacznego Nowego Roku jak mawiaj膮 starzy g贸rale :) 聽 MeG je艣li pozwolisz, to te偶 si臋 dorzucam z karteczk膮 [piwo] 聽 聽 聽
Napisano 21 Grudzie艅 200321 l Dorzucam swoje trzy grosze. 聽 R贸wnie偶 偶ycz臋 wszystkim forumowiczom oraz odwiedzaj膮cym serwis wszystkiego najlepszego! Mile spedzonych 艢wi膮t Bo偶ego Narodzenia oraz hucznego Sylwestra! 聽 Dzi臋kuj臋 ,偶e odwiedzacie max3d.pl ... Weso艂ych 艢wi膮t!!!! 聽
Napisano 21 Grudzie艅 200321 l Weso艂ych 艢wi膮t, szcz臋艣liwego Nowego Roku i oczywi艣cie wysokoprocentowego Sylwestra 偶ycz臋 ja czyli Lucas:D.
Napisano 21 Grudzie艅 200321 l Dzi臋ki! 聽 呕ycz臋 wam r贸wnie偶 udanych 艢wi膮t Bo偶ego Narodzenia, super Sylwestra, super prezent贸w najlepiej nowych komputer贸w z niezbednym softem (wiadomo jakim :)) 聽 PS. Nie wierzcie w Miko艂aja, istnieje tylko Diad Maroz :)
Napisano 22 Grudzie艅 200321 l 偶ycz臋 Wam Weso艂ych 艢wi膮t, du偶o prezent贸w pod choink膮, najlepiej tych wymarzonych, udanego sylwestra, szcze艣liwego Nowego Roku oraz samych udanych projekt贸w :) 聽 P.S. Leander, 艣wietna animacja :D 聽
Napisano 22 Grudzie艅 200321 l We wish u a merry xmax we wish u a merry xmas and a happy new year- Wesolych Swiat dla wszystkich :)
Napisano 22 Grudzie艅 200321 l Ho, ho, ho!! No to ja ty偶 si臋 dorzuc臋. Weso艂ych 艢wi膮t, pachn膮cej choinki, wybuchowego Sylwestra (no mo偶e nie wybuchowego, ale fajnego:D), wymarzonych prezent贸w i 偶eby wszystko si臋 udawa艂o. Nie tylko w 3d:) PS: Zycz臋 jeszcze 艣niegu, kt贸rego u mnie brak:(
Napisano 22 Grudzie艅 200321 l WESO艁YCH ,ZDROWYCH ,POGODNYCH 艢WI膭T BO呕EGO NARODZENIA DLA WSZYSTKICH ORAZ SZCZ臉艢LIWEGO NOWEGO ROKU 2004 呕YCZY DARCON Z GDA艃SKA 聽 I B膭DZCIE GRZECZNI BO B臉DZIE R脫ZGA ZAMIAST PREZENCIK脫W:) 聽 聽 聽
Napisano 22 Grudzie艅 200321 l Weso艂ych 艢wi膮t !! Mi艂o te偶 widzie膰 rozszerzaj膮ce sie grono miko艂aj贸w avatar贸w:) Ciekawe czy podobna epidemia pojawi sie przed Wielkanoc膮 :) Tak czy inaczej 偶ycz臋 Wam wszystkim weso艂ych, pogodnych i radosnych 艣wi膮t oraz szalonego sylwestra i owocnego Nowego 2004 roku :) Pozdrawiam z Gdyni, Maciek
Napisano 23 Grudzie艅 200321 l Dziekuje bardzo... 聽 Moi Drodzy przyjmijcie najserdeczniejsze zyczenia swiateczne i zyczenia noworoczne, duzo zdrowia, radosci, prezentow i spelnienia wszystkich marzen :)
Napisano 23 Grudzie艅 200321 l wszystkiego najleprzego g贸ry prezent贸w i szcze艣liwego nowego Roku 2004:D 聽 Chmmm 2004?? ale ten czas szybko leci...:P
Napisano 23 Grudzie艅 200321 l Ja takze dolaczam sie do 偶yczen :) Zdrowych i Weso艂ych 艢wi膮t Bo偶ego Narodzenia oraz spe艂eninia marzen w nadchodz膮cym nowym roku :) 聽 http://www.mytek.host.sk// 聽 pozdr 聽 P.S> wlaczcie g艂osniki:) 聽
Napisano 23 Grudzie艅 200321 l Yhm, w kliknijcie prawym przycikiem myszy gdzies na obrazku. Autorowi gratuluje wyczucia;)
Napisano 23 Grudzie艅 200321 l http://www.k2studio.com.pl/ (intro) http://www.millan.net/funp/100/deerz2.swf 聽 to.. weso艂ych! :)
Napisano 23 Grudzie艅 200321 l wielu udanych renderow w na przyszlej drodze 偶yciowej eee.... 聽 to nie ta okazja :| 聽 duzo prezentow pod choinka i mile spedzonego wolnego czasu zycze ja - kru
Napisano 24 Grudzie艅 200321 l Witam! Wesolych, pogodnych, spokojnych swiat, wielu wymarzonych prezentow pod swiatecznym drzewkiem, szybkiego liczenia GI, dokladnych fotonow, miekkich cieni i odjazdowych tekstur! (...oj chyba przesadzilem! [lol2]) Serdecznie pozdrawiam! ho ho ho...
Napisano 24 Grudzie艅 200321 l Weso艂ych 艣wi膮t. Zdrowia, szcz臋艣cia, ciekawych pomys艂贸w i szybkiego renderowania 偶yczy wam Artur Kordas.
Napisano 24 Grudzie艅 200321 l No i po kolacji :)) jejku moj brzuszek :)) jeszcze raz wszystkich WESOLYCH SWI膭T :)) 聽 pozdr
Napisano 24 Grudzie艅 200321 l I ja sie dorzucam z zyczeniami: ZDROWYCH I WESO艁YCH 艢WI膭T dla wszystkich! - ja juz tez po kolacji :) 聽 Marek (G) 聽
Napisano 24 Grudzie艅 200321 l mmm...mniam, teraz musze spalic duzo kalorii czesciej klikajac w myszke w majce:D:] Wesloych swiat i szczesliwego nowego roku!!
Napisano 25 Grudzie艅 200321 l Z mojej strony:) 聽 Zdrowia, szczescia, UKONCZONYCH projektow, wytrwalosci przy przyszlych prackach, oraz spelnienia wrzystkich mazen i planow! :)
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto