Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

ZYCZE WSzYSTKIM UZYTKOWNIKOM FORUM WESOLYCH SPOKOJNYCH I ScZESLIWYCH SWIAT BOZEGO NARODZENIA !!

wesolych_small.jpg

• Odpowiedzi 24
  • Wy艣wietle艅 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Weso艂ych 艢wi膮t MeG i wszystkim forumowiczom!

Szcz臋艣liwego karpia i Smacznego Nowego Roku jak mawiaj膮 starzy g贸rale :)

MeG je艣li pozwolisz, to te偶 si臋 dorzucam z karteczk膮 [piwo]

Napisano

Dorzucam swoje trzy grosze.

R贸wnie偶 偶ycz臋 wszystkim forumowiczom oraz odwiedzaj膮cym serwis wszystkiego najlepszego! Mile spedzonych 艢wi膮t Bo偶ego Narodzenia oraz hucznego Sylwestra!

Dzi臋kuj臋 ,偶e odwiedzacie max3d.pl ...

Weso艂ych 艢wi膮t!!!!

Napisano

Weso艂ych 艢wi膮t, szcz臋艣liwego Nowego Roku i oczywi艣cie wysokoprocentowego Sylwestra 偶ycz臋 ja czyli Lucas:D.

Napisano

Dzi臋ki!

呕ycz臋 wam r贸wnie偶 udanych 艢wi膮t Bo偶ego Narodzenia, super Sylwestra, super prezent贸w najlepiej nowych komputer贸w z niezbednym softem (wiadomo jakim :))

PS. Nie wierzcie w Miko艂aja, istnieje tylko Diad Maroz :)

Napisano

偶ycz臋 Wam Weso艂ych 艢wi膮t, du偶o prezent贸w pod choink膮, najlepiej tych wymarzonych, udanego sylwestra, szcze艣liwego Nowego Roku oraz samych udanych projekt贸w :)

P.S. Leander, 艣wietna animacja :D

Napisano

We wish u a merry xmax we wish u a merry xmas and a happy new year- Wesolych Swiat dla wszystkich :)

Napisano

Ho, ho, ho!!

No to ja ty偶 si臋 dorzuc臋.

Weso艂ych 艢wi膮t, pachn膮cej choinki, wybuchowego Sylwestra (no mo偶e nie wybuchowego, ale fajnego:D), wymarzonych prezent贸w i 偶eby wszystko si臋 udawa艂o. Nie tylko w 3d:)

PS: Zycz臋 jeszcze 艣niegu, kt贸rego u mnie brak:(

Napisano

WESO艁YCH ,ZDROWYCH ,POGODNYCH 艢WI膭T BO呕EGO NARODZENIA DLA WSZYSTKICH ORAZ SZCZ臉艢LIWEGO NOWEGO ROKU 2004 呕YCZY DARCON Z GDA艃SKA

santac22.jpg

I B膭DZCIE GRZECZNI BO B臉DZIE R脫ZGA ZAMIAST PREZENCIK脫W:)

Napisano

Weso艂ych 艢wi膮t !! Mi艂o te偶 widzie膰 rozszerzaj膮ce sie grono miko艂aj贸w avatar贸w:) Ciekawe czy podobna epidemia pojawi sie przed Wielkanoc膮 :) Tak czy inaczej 偶ycz臋 Wam wszystkim weso艂ych, pogodnych i radosnych 艣wi膮t oraz szalonego sylwestra i owocnego Nowego 2004 roku :) Pozdrawiam z Gdyni, Maciek

Napisano

Dziekuje bardzo...

Moi Drodzy przyjmijcie najserdeczniejsze zyczenia swiateczne i zyczenia noworoczne, duzo zdrowia, radosci, prezentow i spelnienia wszystkich marzen :)

Napisano

wszystkiego najleprzego g贸ry prezent贸w i szcze艣liwego nowego Roku 2004:D

Chmmm 2004?? ale ten czas szybko leci...:P

Napisano

Ja takze dolaczam sie do 偶yczen :) Zdrowych i Weso艂ych 艢wi膮t Bo偶ego Narodzenia oraz spe艂eninia marzen w nadchodz膮cym nowym roku :)

http://www.mytek.host.sk//

pozdr

P.S>

wlaczcie g艂osniki:)

Napisano

Yhm, w kliknijcie prawym przycikiem myszy gdzies na obrazku. Autorowi gratuluje wyczucia;)

Napisano

wielu udanych renderow w na przyszlej drodze 偶yciowej eee....

to nie ta okazja :|

duzo prezentow pod choinka i mile spedzonego wolnego czasu zycze ja - kru

Napisano

Witam!

Wesolych, pogodnych, spokojnych swiat, wielu wymarzonych prezentow pod swiatecznym drzewkiem, szybkiego liczenia GI, dokladnych fotonow, miekkich cieni i odjazdowych tekstur!

(...oj chyba przesadzilem! [lol2])

Serdecznie pozdrawiam!

ho ho ho...

Napisano

Weso艂ych 艣wi膮t. Zdrowia, szcz臋艣cia, ciekawych pomys艂贸w i szybkiego renderowania 偶yczy wam

Artur Kordas.

Napisano

No i po kolacji :)) jejku moj brzuszek :)) jeszcze raz wszystkich WESOLYCH SWI膭T :))

pozdr

Napisano

I ja sie dorzucam z zyczeniami: ZDROWYCH I WESO艁YCH 艢WI膭T dla wszystkich!

- ja juz tez po kolacji :)

Marek (G)

Napisano

mmm...mniam, teraz musze spalic duzo kalorii czesciej klikajac w myszke w majce:D:]

Wesloych swiat i szczesliwego nowego roku!!

Napisano

Z mojej strony:)

Zdrowia, szczescia, UKONCZONYCH projektow, wytrwalosci przy przyszlych prackach, oraz spelnienia wrzystkich mazen i planow! :)

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci