Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ladnie i zgrabnie.

pytania:

ile jest modeli a ile jest wklejane?

jaki jest czas pracy?

jaki jest czas renderu?

czym renderowałeś?

jak oswietlałeś?

mozesz mi scene wysłac na maila? ;>

Napisano

tak, ładnie wpasowane wszystko, jak dla mnie samochodziki nie mają szyb (domyslam się,że to nie modele, raczej wklejańce;)), ale jakos szyb nie widać i ten motion blur, by się przydał żeby było więcej dynamki. reszta jest bajera:)

Napisano

Dzięki za komentarze. Wszystko jest 3d oprócz drzew po lewej stronie, ludzi i tła. Jeden dzień modelowania, czasu renderu nie pamiętam. Dziergane w 3dsmaxie, oświetlenie to vraysun ustawiony nisko nad horyzontem + vraysky.

Napisano

serwus :)

bardzo mi sie podoba!

autko jadące w prawo wyglada jakby nie miało szyb. Nie wiem czy to było zamierzone, czy może zabrakło czegos, co by sie tam mogło odbijac :)

pozdrawiam i życze powodzenia :)

Napisano

zastanawiam sie na jakis sprzecie to montowales skoro calosc to 3d - no wielki plus w tej pracy to wlasnie tlo- nie to co w typowych wizkach architektonicznych- siakies lipne wklejki 2D, RPC, ludzie dykty i inne cyrki- fakt ze tlo 3D obciaza mocno sprzet ale efekt jest :)

Napisano

Jeszcze raz dzięki za komentarze.

Loki -> Niebo to czarno-żółty gradient zrobiony w photoshopie plus zdjęcie nieba z chmurami po prawej stronie. Fotka nieba to nic specjalnego, najwięcej daje tutaj gradient.

eco -> Niestety komp już nie dawał rady - musiałem kilka samochodów wywalić dlatego jest troche pustawo. Tak samo z budynkami – nie mogłem poszaleć z detalem.3 giga ramu to chyba zamało na taką scenę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności