grunio Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 Robione na podstawie fotki biurowca. Architektura średnia ale bardziej na oświetleniu mi zależało. pozdrawiam
oo79 Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 ladnie i zgrabnie. pytania: ile jest modeli a ile jest wklejane? jaki jest czas pracy? jaki jest czas renderu? czym renderowałeś? jak oswietlałeś? mozesz mi scene wysłac na maila? ;>
@seba@ Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 Bardzo przyjemne. Postaci tylko jakies takie... . Dodalbym motion blur na furki.
Raiden8 Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 Bardzo fajny nastrój. Dodał bym tylko kilka poligonów do budynku (kamienica?) stojacego za biurowcem bo troche płasko wygląda. Super scenka ;)
pecet Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 jeszcze widać że to 3d, ale i tak jest bardzo ładnie, niebo szczególnie przypadło mi do gustu
purple Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 tak, ładnie wpasowane wszystko, jak dla mnie samochodziki nie mają szyb (domyslam się,że to nie modele, raczej wklejańce;)), ale jakos szyb nie widać i ten motion blur, by się przydał żeby było więcej dynamki. reszta jest bajera:)
grunio Napisano 24 Październik 2007 Autor Napisano 24 Październik 2007 Dzięki za komentarze. Wszystko jest 3d oprócz drzew po lewej stronie, ludzi i tła. Jeden dzień modelowania, czasu renderu nie pamiętam. Dziergane w 3dsmaxie, oświetlenie to vraysun ustawiony nisko nad horyzontem + vraysky.
chveti Napisano 24 Październik 2007 Napisano 24 Październik 2007 Bardzo fajnie wyszło. Nie bardzo jest do czego się przyczepić.
Loki Napisano 24 Październik 2007 Napisano 24 Październik 2007 fajny klimat, gdzie znalazles takie fajne niebo ?
kannu Napisano 24 Październik 2007 Napisano 24 Październik 2007 serwus :) bardzo mi sie podoba! autko jadące w prawo wyglada jakby nie miało szyb. Nie wiem czy to było zamierzone, czy może zabrakło czegos, co by sie tam mogło odbijac :) pozdrawiam i życze powodzenia :)
eco Napisano 25 Październik 2007 Napisano 25 Październik 2007 zastanawiam sie na jakis sprzecie to montowales skoro calosc to 3d - no wielki plus w tej pracy to wlasnie tlo- nie to co w typowych wizkach architektonicznych- siakies lipne wklejki 2D, RPC, ludzie dykty i inne cyrki- fakt ze tlo 3D obciaza mocno sprzet ale efekt jest :)
Kaligraj Napisano 25 Październik 2007 Napisano 25 Październik 2007 ciepły obrazek ..."miastowa" rzeczywistość w nowym ujęciu
grunio Napisano 26 Październik 2007 Autor Napisano 26 Październik 2007 Jeszcze raz dzięki za komentarze. Loki -> Niebo to czarno-żółty gradient zrobiony w photoshopie plus zdjęcie nieba z chmurami po prawej stronie. Fotka nieba to nic specjalnego, najwięcej daje tutaj gradient. eco -> Niestety komp już nie dawał rady - musiałem kilka samochodów wywalić dlatego jest troche pustawo. Tak samo z budynkami – nie mogłem poszaleć z detalem.3 giga ramu to chyba zamało na taką scenę.
Zbychowaty Napisano 26 Październik 2007 Napisano 26 Październik 2007 Co modelowałes w galerii GROG? Czy to tylko odbicia?:)
hcpiter Napisano 26 Październik 2007 Napisano 26 Październik 2007 Bardzo ladnie gratki ! czym oswietlane jezeli to nie sekret ?:)
JohnyCa Napisano 26 Październik 2007 Napisano 26 Październik 2007 Świetnie - trochęw dalszej perspektywie brak detalu i przez to wygląda pustawo ale pracka robi bardzo dobre wrażenie. Gratulacje!
Rekomendowane odpowiedzi