Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Robione na podstawie fotki biurowca. Architektura średnia ale bardziej na oświetleniu mi zależało.

pozdrawiam

mexico6pz3.jpg

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 2,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ladnie i zgrabnie.

pytania:

ile jest modeli a ile jest wklejane?

jaki jest czas pracy?

jaki jest czas renderu?

czym renderowałeś?

jak oswietlałeś?

mozesz mi scene wysłac na maila? ;>

Napisano

Bardzo przyjemne. Postaci tylko jakies takie... . Dodalbym motion blur na furki.

Napisano

Bardzo fajny nastrój.

Dodał bym tylko kilka poligonów do budynku (kamienica?) stojacego za biurowcem bo troche płasko wygląda.

Super scenka ;)

Napisano

jeszcze widać że to 3d, ale i tak jest bardzo ładnie, niebo szczególnie przypadło mi do gustu

Napisano

tak, ładnie wpasowane wszystko, jak dla mnie samochodziki nie mają szyb (domyslam się,że to nie modele, raczej wklejańce;)), ale jakos szyb nie widać i ten motion blur, by się przydał żeby było więcej dynamki. reszta jest bajera:)

Napisano
  • Autor

Dzięki za komentarze. Wszystko jest 3d oprócz drzew po lewej stronie, ludzi i tła. Jeden dzień modelowania, czasu renderu nie pamiętam. Dziergane w 3dsmaxie, oświetlenie to vraysun ustawiony nisko nad horyzontem + vraysky.

Napisano

serwus :)

bardzo mi sie podoba!

autko jadące w prawo wyglada jakby nie miało szyb. Nie wiem czy to było zamierzone, czy może zabrakło czegos, co by sie tam mogło odbijac :)

pozdrawiam i życze powodzenia :)

Napisano

zastanawiam sie na jakis sprzecie to montowales skoro calosc to 3d - no wielki plus w tej pracy to wlasnie tlo- nie to co w typowych wizkach architektonicznych- siakies lipne wklejki 2D, RPC, ludzie dykty i inne cyrki- fakt ze tlo 3D obciaza mocno sprzet ale efekt jest :)

Napisano
  • Autor

Jeszcze raz dzięki za komentarze.

Loki -> Niebo to czarno-żółty gradient zrobiony w photoshopie plus zdjęcie nieba z chmurami po prawej stronie. Fotka nieba to nic specjalnego, najwięcej daje tutaj gradient.

eco -> Niestety komp już nie dawał rady - musiałem kilka samochodów wywalić dlatego jest troche pustawo. Tak samo z budynkami – nie mogłem poszaleć z detalem.3 giga ramu to chyba zamało na taką scenę.

Napisano

Świetnie - trochęw dalszej perspektywie brak detalu i przez to wygląda pustawo ale pracka robi bardzo dobre wrażenie. Gratulacje!

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.